Hiusten maailma. Osa 4: Etelä-Amerikkalainen hiustenhoito

Hiusten maailma. Osa 4: Etelä-Amerikkalainen hiustenhoito

Etelä-Amerikka on maanosa, jossa moderni kosmetologia ja esteettinen lääketiede kohtaavat vuosisatoja vanhat perinteet ja suurvaltojen muinaiset kasvit. Muinaiset inkat hyödynsivät yrttien, hedelmäuutteiden, siementen ja juurakoiden kaunistavat ja terveelliset ominaisuudet. Brasilialaiset naiset kohentavat kauneuttaan kaikilla esteettisen lääketieteen ja kehittyneen kosmetiikan saavutuksilla. Tämä on maanosa, jossa laaja kauneudentaju on saanut alkunsa - ikivanhoista voimallisista öljyistä aina keratiinihoitoihin, joilla hiuksia suoristetaan. Onneksi meillä on myös mahdollisuus oppia paljon hiustenhoidosta tämän värikkään, kuuman, luonnon villiyden läpitunkeman maailmankulman asukkaiden temperamentista, tiedoista ja kokemuksesta.

HIUKSET MAAILMAN ERI KOLKISSA, OSA 4 - ETELÄ-AMERIKKA

Mitä voimme oppia brasilialaisilta, chileläisiltä tai argentiinalaisilta naisilta?

Etelä-Amerikka: Argentiina - hiustenhoito

Argentiinalaiset naiset ovat erittäin tunnettuja siitä, että he pitävät hiuksistaan erinomaista huolta, tai tarkemmin sanottuna kohentavat ulkonäköään kaikin mahdollisin esteettisen lääketieteen ja kehittyneen kosmetiikan keinoin. Kuuman ilmaston ja korkeiden lämpötilojen vuoksi heidän on myös välttämätöntä hoitaa hiuksiaan, päänahkaansa ja ihoaan intensiivisemmin. Yksi suosituista ja arvostetuista aineista, joilla on vahvoja terveyttä edistäviä ja kaunistavia ominaisuuksia, on kamaldoli, jota kutsutaan myös tepezcohuite tai mimosa tenuiflora. Kyseessä on mimosan kuoriuute - vahva antioksidantti, jota Argentiinassa pidetään nuoruuden eliksiirinä.

Se tunnetaan pääasiassa ihon ikääntymisprosessien viivästyttämisestä, ja sitä käytetään mielellään erilaisissa kypsän ihon ja hiusten hoitoon tarkoitetuissa tuotteissa. Hiusnaamioissa ja -hoitoaineissa sillä on lisäksi kosteuttava vaikutus, mikä on erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon näin kuuma ja hiuksille epäsuotuisa ilmasto. Mimosan kuoriuute vahvistaa verisuonia ja stimuloi hiustuppia toimimaan intensiivisemmin. Kamaldolia voidaan käyttää jopa herkälle päänahalle, sillä se tuo helpotusta kaikkiin ärsytyksiin ja tulehduksiin, ja antaa suojaa paahtavaa aurinkoa vastaan. Lisäksi sillä on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, joten se suojaa infektioilta, vähentää ihon turvotusta ja punoitusta, stimuloi hiusjuuria ja vahvistaa hiustuppia. Tämän lisäksi mimosan kuoriuute estää hiustenlähtöä ja parantaa merkittävästi niiden kuntoa.

Koko Etelä-Amerikka on rakastunut kamaldoliaan. Mimosan kuoresta saatavaa uutetta arvostetaan niin paljon, että se on löytänyt itselleen paikan jopa Salma Hayekin lanseeraamasta hiuskosmetiikkasarjasta.

Toinen kehuttu ja tunnettu luonnonkosmetiikka on kaakaovoi. Sitä kasvaa laajasti eri puolilla Etelä-Amerikaa, mutta parhaimmat lajikkeet löytyvät mantereen eteläosista. Kaakaovoi on väriltään ruskeaa, muistuttaa suklaamassaa ja tuoksuu hämmästyttävältä. Argentiinalaiset naiset käyttävät sitä kasvojen, vartalon ja hiusten hoidossa - erityisen suosittua se on kuivien, kiharaisten, kurittomien ja kiiltoa vailla olevien hiusten omistajien keskuudessa. Kaakaovoi hoitaa hiuspohjaa täydellisesti - se rauhoittaa ärsytyksiä, suojaa voimakkaalta trooppiselta auringolta ja parantaa hiusten kimmoisuutta. Sitä voidaan myös levittää hiusten latvoihin suojaamaan niitä vaurioilta.

Etelä-Amerikka: Brasilia - hiustenhoito

Brasilia yhdistetään pääasiassa Amazonian villeihin, saastumattomiin alueisiin. Sieltä tulevat kaikki arvokkaimmat, kansainvälisesti tunnetuimmat aineet, joilla on voimakkaita kaunistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Amazoniassa on runsaasti luonnollisia, trooppisia öljyjä ja voita, joita brasilialaiset naiset käyttävät mielellään muun muassa hiusten öljyhoitoon, kasvojen ja vartalon hoitoon sekä niiden yhdistämiseen yrttiteoksiin, jotka on tarkoitettu pienten sairauksien ja ihovaivojen parantamiseen.

Mitä brasilialaiset käyttävät hiustenhoitorutiineissaan?

  • Cupuacuvoi - puristetaan erään tietyn kaakaokasvilajikkeen (Cupuasu-puu) siemenistä, joka on itse asiassa kaakaovoin sukulainen. Miten se sitten vaikuttaa hiuksiin? Ensinnäkin se imeytyy niihin helposti eikä rasita hiuksia liikaa. Cupuacuvoi on hellävarainen päänahalle, uudistaa ihon hydrolipidikerrosta ja varmistaa hiusten ja päänahan asianmukaisen kosteustasapainon. Se uudistaa täydellisesti, koska se sisältää runsaasti fytosteroleja - näillä puolestaan on kyky stimuloida kollageenisynteesiä. Lisäksi fytosterolit vähentävät elastiinin hajoamista ja vahvistavat samalla hiusjuuria. Ne ovat osa ihomme solujen välistä sementtiä. Cupuacuvoi sisältää myös runsaasti vitamiineja: C-, E- ja A-vitamiinia, jotka ovat vahvoja antioksidantteja. Tyydyttymättömien ja tyydyttyneiden rasvahappojen läsnäolo takaa hiusten intensiivisen uudistumisen ja antaa Cupuacuvoille mahdollisuuden mukautua sekä matalan että keskihuokoisille hiuksille.
  • Babassu-öljy - uutetaan brasilialaisesta Cohune-palmusta kerätyistä pähkinöistä. Se sisältää jopa 90 % tyydyttyneitä rasvahappoja, jotka ravitsevat täydellisesti brasilialaisten paksuja ja raskaita hiuksia. Babassuöljy sisältää paljon kasvisteroleita ja E-vitamiinia - sen tehtävänä on lisätä hiusten keveyttä, ravita päänahkaa ja puhdistaa se perusteellisesti toksiinien ja talin poistamiseksi. Lisäksi öljy parantaa hiusten kuntoa, antaa pehmeyttä ja lisää volyymia tasoittaen samalla hiusten rakennetta. Babassu-öljyn ansiosta hiukset saavat suojaa epäsuotuisilta sääolosuhteilta ja lisäksi - tukea hilseen torjunnassa (sillä on myös antiseptisiä vaikutuksia).
  • Pequi-öljy - on toinen eksoottinen ja hieman vähemmän tunnettu öljy, joka puristetaan Caryocar brasiliense -kasvin siemenistä. Sitä arvostetaan erityisesti sellaisten hiusten hoidossa, jotka ovat vaurioituneet liiallisesta käsittelystä, kuten muotoilusta, värjäyksestä ja vaalennuksesta. Pequi-öljy auttaa ylläpitämään kosteutta ja vahvistaa hiusten rakennetta, minkä ansiosta hiukset pysyvät hyvässä kunnossa; ne ovat vahvat ja kiiltävät, mutta eivät ole kuivat eivätkä kiharat. Pequi-öljy hoitaa myös vaurioituneita ja kuivuneita latvoja.
  • Roucou-öljy - on kallis, mutta äärimmäisen arvokas öljy, joka hoitaa hiusten ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä - jos sitä käytetään säännöllisesti, se estää harmaantumista ja hiustenlähtöä. Lisäksi sillä on antibakteerisia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Roucou-öljy on peräisin Amazonin sademetsissä kasvavan achiote-puun (Bixa orellana) siemenistä. Tämä pensas tai pieni puu kasvaa Amazonin sademetsissä. Kun sitä käytetään hiusten öljyhoidossa, se tekee hiukset elinvoimaisiksi ja pehmeiksi ja kuljettaa mukanaan monia uudistavia ainesosia, kuten magnesiumia, kalsiumia, seleeniä tai salisyylihappoa. Lisäksi Roucou-öljy sisältää runsaasti niin sanottuja nuoruuden vitamiineja, eli A- ja E-vitamiinia.
  • Parapähkinäöljy - on toinen öljy, jota arvostetaan sen voimakkaiden anti-aging-ominaisuuksien vuoksi. Sen koostumuksessa on runsaasti erilaisia rasvahappoja (yli 75 % palmitoleiini-, öljy- ja linoleenihappoja). Niiden suuri pitoisuus tekee parapähkinäöljystä täydellisen vastaamaan ihosolujen ja hiusmatriisin asianmukaisesta toiminnasta. Lisäksi se auttaa torjumaan erilaisia iho-ongelmia sekä ravitsemaan päänahkaa ja ehkäisemään ärsytystä tukemalla solujen välisen sementin jälleenrakennusta ja uudistumista. Lisäksi se säätelee hiusten kosteustasoa ja suojaa ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Parapähkinäöljy sisältää E- ja A-vitamiinia sekä hiuksille erittäin arvokkaita fytosteroleja (mm. sistosterolia). Se on myös hyödyllinen magnesiumin lähde, joka osallistuu proteiinien - keratiinin - tuotantoon, joka on hiusten tärkein luonnollinen rakenneaine.

Ylistetyt eksoottiset öljyt ja voi eivät ole ainoita, joilla brasilialaiset ylpeilevät. On kuitenkin syytä muistaa, että juuri heille olemme velkaa maailmankuulun keratiinihiusten suoristushoidon.

Hiuksia silottava keratiinihoito - joka tunnetaan myös nimellä brasilialainen keratiinihoito - on toimenpide, joka tehdään tavoitteena hiusten ulkonäön parantaminen. Useimmat naiset päättävät tehdä hoidon suoristaakseen hiuksiaan, mutta sen tärkein hyöty on perusteellinen ravinto, joka perustuu keratiinivajeen täydentämiseen hiusten sisäisissä rakenteissa. Tämä intensiivisesti uudistava hoito rakentaa uudelleen jokaisen hiuksen, jolloin niistä tulee paksumpia, kosteutetumpia sekä suojattu vaurioita ja kuivumista vastaan. Lopputuloksena saat säteilevät, terveet ja upeat hiukset. Keratiinihoito tiivistää hiuskalvot, minkä ansiosta hiusten pinta tasoittuu. Hoidon ansiosta voit ylpeillä paksuilla, kimmoisilla ja täynnä elinvoimaa olevilla hiuksilla, aivan kuten Etelä-Amerikan naiset. On syytä mainita, että paras keratiinityyppi tulee suoraan Brasiliasta, koska se on alue, josta sen juuret ja perinteet ovat peräisin - voit olla varma, että keratiini on asianmukaisesti käsitelty ja täydennetty korkealuokkaisilla hoitoaineilla.

Etelä-Amerikka: Chile - hiustenhoito

Chileläiset naiset voivat myös ylpeillä laadukkaalla luonnonöljyllä. Yksi tärkeimmistä öljyistä tulee maqui-marjoista (Aristotelia chilensis), joka kylmäpuristetaan samannimisestä pensaasta kerätyistä hedelmäsiemenistä. Maqui-marjapensaat kasvavat luonnonvaraisina, ja Mapuche-intiaanit poimivat hedelmät käsin. Mapuche-intiaanit viljelevät kasveja ja ovat puristaneet arvokkaita öljyjä jo iät ja ajat siirtäen perinnettä sukupolvelta toiselle. He ovat oppineet käyttämään maqui-marjan hedelmien lisäksi myös sen lehtiä, juuria ja varsia.

Marjamaisista hedelmistä uutettu öljy on arvokas antioksidanttien lähde. Siksi siihen suhtaudutaan kunnioittavasti ja hurskaasti, ja sitä pidetään nuoruuden eliksiirinä. Se sisältää pääasiassa omega-6- ja omega-9-rasvahappoja sekä erittäin runsaasti E-vitamiinia ja kasvisteroleja, jotka uudistavat ja kaunistavat hiuksia täydellisesti. Maqui-marjaöljy parantaa hiusten kimmoisuutta, pitää hiusten juuret tukevasti hiustupessa (näin ollen se estää hiustenlähtöä), stimuloi hiusten kasvua ja ihon uudistumista. Se vahvistaa myös epidermiksen hydrolipidibarrieria, täydentää ihon ja hiusten rasvojen puutetta ja parantaa myös ravinteiden tunkeutumista ihoon ja hiusmatriisiin.

Etelä-Amerikka: Ecuador - hiustenhoito

Luultavasti eksoottisin trooppinen hedelmä - sokeriomena - tulee suoraan Ecuadorista. Hedelmä muistuttaa suurta, vihreänviolettia vadelmaa, joka paljastaa paksun kuorensa alta makean ja aromaattisen hedelmälihan. Se sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja (fosforia, kalsiumia, rautaa) ja vitamiineja: A, E, C, PP. Erilaisten hiustenhoitokosmetiikkatuotteiden hyödyllisenä ainesosana sokeriomenalla on voimakkaasti ravitsevia, uudistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Näin se nopeuttaa päänahan ärtyneiden alueiden paranemista. Se ei ainoastaan tarjoa vitamiineja ja kivennäisaineita, vaan myös täydellisesti pyyhkäisee pois myrkkyjä sitruunan ja omenan happopitoisuuden ansiosta, jonka tarkoituksena on kuoria, desinfioida ja samalla happamoittaa päänahkaa normalisoimalla talia ( hapot tarjoavat myös kiiltoa lisääviä ominaisuuksia). Ecuadorin alueiden naiset kohtelevat sokeriomenoita ylpeinä ja käyttävät niitä innokkaasti hiusten, päänahan ja kasvojen hoitoon tarkoitettuina naamioina.

Etelä-Amerikka: Kolumbia - hiustenhoito

  • Minthostachys mollis (muña) - on lääkekasvi, jota esiintyy pääasiassa Kolumbiassa ja Venezuelassa, mutta sitä löytyy myös Pohjois-Brasiliasta, Ecuadorista ja Perusta. Kasvin tärkein ainesosa on piparminttuöljy, joka sisältää mentolia, isomentonia ja lukuisia terpeenejä (kuten geraniolia, pulegonia, linaloolia ja isoamyylialkoholia). Muñan maanpäällisestä osasta saatua uutetta käytetään erilaisten kauneudenhoitotuotteiden valmistukseen. Sillä on antiseptisiä ominaisuuksia; se desinfioi, torjuu ja parantaa ihon sieni- ja bakteeritulehduksia, karkottaa hyönteisiä ja suojaa myrkkyjä vastaan. Muña auttaa pääsemään eroon loisista, torjuu syyhyä ja hilseilyä, tukee atooppisen ihottuman torjuntaa, parantaa verenkiertoa, joten päänahkaan hierottaessa se stimuloi hiusjuuria ja nopeuttaa näin hiusten kasvua. Muñan ansiosta iho saa paremmin ravinteita. Kolumbialaiset juovat yrttiteetä, ja naiset käyttävät muñaa iholleen ja hiuksiinsa ravitsemaan, uudistamaan ja puhdistamaan päänahkaa. Kolumbiassa uskotaan yleisesti, että muña-yrtti pystyy torjumaan HIV-virusta, ja sitä käytetään laajalti jopa AIDSin pitkälle edenneessä vaiheessa.

Etelä-Amerikka: Peru - hiustenhoito

Vartalon-, hiusten- ja kasvojenhoidon osalta perulaisilla on jotain, mistä voi kehuskella. Luonnollisten, täydellisesti toimivien tuotteiden laajuus on ensisijaisesti inkojen ansiota - heidän muinaiset reseptinsä ja löydetyt kasviperäiset aineet ovat yhä nykyäänkin hyvin suosittuja - eikä vain paikallisen väestön keskuudessa. Inka tee, inka inchi -öljy tai amarantti ovat maailmankuuluja tuotteita. Mikä on niiden tehtävä hiustenhoidossa? Mitä muuta Perun asukkaat käyttävät hiustensa ulkonäön parantamiseen?

  • Perulainen saippua - se on perulaisten ylpeys - se on luonnollinen (sisältää yli 92 % kasviperäisiä ainesosia), hellävarainen ja erinomainen pesuun, koska sen reaktio on yhteensopiva ihmisen ihon kanssa. Perulainen saippua on kauniin smaragdinväristä, ja se sopii kasvojen, vartalon ja hiusten pesuun. Tuote poistaa täydellisesti öljyt hiusten öljykäsittelyn jälkeen, se elvyttää kuivia hiuksia, varmistaa oikean kosteustasapainon, ravitsee ja puhdistaa päänahkaa, palauttaa elinvoimaisen säteilyn ja tekee hiuksista pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Perulainen saippua on puoliksi nestemäinen, azuuria tahnaa muistuttava ja miellyttävän tuoksuinen. Se poistaa täydellisesti meikin, eikä kiristä ihoa ja pesee hyvin. Se ei myöskään jätä rasvaisia jäämiä. Toinen sen etu on se, että perulaisen saippuan teho on erittäin hyvä; se on monikäyttöinen luonnonkosmetiikka, jolla on miellyttävä koostumus, jossa on runsaasti luonnollisia ravintoaineita.
  • Macaa kutsutaan myös perulaiseksi ginsengiksi - sen terveydelliset ominaisuudet ovat korvaamattoman arvokkaita. Macaa käytetään ensisijaisesti lääkkeenä ja terveellistä ruokavaliota rikastuttavana ainesosana, sillä se vahvistaa luustoa, lisää energiaa, tarjoaa useita vitamiineja, parantaa potenssia ja hedelmällisyyttä. Maca on myös kosmetiikan ainesosa, myös hiusten pesuun ja ravitsemukseen tarkoitettujen tuotteiden ainesosa - sen esiintyminen hiusnaamioissa on täysin perusteltua; maca on todellinen vitamiinitehostin sekä hiuksille että iholle. Maca myös vahvistaa hiusten voimaa ja suojaa niitä vaurioilta. On syytä mainita, että jo inkat ovat palvoneet macaa menneisyydessä ja käyttäneet sitä uskonnollisissa rituaaleissa. Tällaisilla rituaaleilla haluttiin osoittaa sen ainutlaatuisuus ja vahvat parantavat vaikutukset.
  • Kvinoa - sen käyttö ihon- ja hiustenhoitotuotteissa vaikuttaa edelleen melko eksoottiselta joillakin maailman alueilla. Perussa kvinoa ei kuitenkaan yllätä ketään kosmetiikkatuotteena; se on usein muiden luonnonöljyjen, esimerkiksi karitevoin, mukana. Kosmetiikkatuotteena kvinoa ravitsee ihoa ja hiuksia täydellisesti, koska se antaa niille runsaasti omega-3-rasvahappoja, vitamiineja (myös B2-vitamiinia, joka tunnetaan myös riboflaviinina ja joka antaa iholle ja hiuksille elinvoimaa ja kimmoisuutta), proteiineja ja antioksidantteja. Lisäksi tuote tukee kollageenin tuotantoa ja suojaa kosteuden menetykseltä. Se on lukuisten aminohappojen lähde ja parantaa vaurioituneiden kudosten korjausta. Perulaiset käyttävät sitä mielellään hiusten uudistamiseen ja suojaamiseen vaurioilta. Kvinoa huolehtii hiusten oikeasta kosteustasosta ja suojaa niitä kuivumiselta - juurista latvoihin.
  • Physalis peruviana - inkat kutsuivat sitä "kultaiseksi marjaksi". Jokainen perulainen nainen antaisi sille varmasti kultamitalin ravintoainepitoisuutensa vuoksi (A- ja C-vitamiinit, tärkeimmät B-ryhmän vitamiinit: B1, B2, B3 sekä fosfori, rauta ja kalsium). Hiustenhoidossa karviainen on arvokas osa naamioita ja hoitoaineita, koska se uudistuu täydellisesti, parantaa solujen aineenvaihduntaa, kiillottaa, suojaa ja ehkäisee hiustenlähtöä. Physalis peruviana on myös erinomainen, hieman makea herkku.
  • Inca Inchi -siemenöljy - on peräisin pienestä, vihreästä pensaasta, jossa on maukkaita pähkinöitä, jotka on piilotettu epätavallisen muotoiseen hedelmään. Tämän öljyn (joka tunnetaan myös nimellä Sacha inchi) tehokkain valmistusmenetelmä on vielä tänäkin päivänä siementen puristaminen käsin erityispuristimilla. Näin öljy ei menetä arvokkaita ominaisuuksiaan - se on kylmäpuristettua ja puhdistamatonta. Sacha inchi -öljy on epätavallista - sen rasvahappojen osuudet viittaavat siihen, että sitä voidaan kutsua "inka-omegaöljyksi". Miksi? Ilmeisesti se sisältää noin 48 % omega-3-rasvahappoa, 36 % omega-6-rasvahappoa ja 8 % omega-9-rasvahappoa. Tämä rasvahappojen ihanteellinen tasapaino johtaa öljyn erinomaisiin terveyttä edistäviin ja kaunistaviin ominaisuuksiin. Inca inchi -siemenöljyllä on vahvoja uudistavia ominaisuuksia, se tunkeutuu nopeasti ja tehokkaasti ihoon ja hiuksiin, vahvistaa juuria ja ehkäisee hiustenlähtöä. Lisäksi se parantaa hiusten rakennetta, stimuloi solujen toimintaa ja tehostaa niiden uusiutumista. Mutta tämä ei ole kaikki sen voimavarat. Lisäksi se kiinteyttää kehoa, vähentää arpia ja hienoja ryppyjä, hidastaa hiusten ikääntymisprosesseja (mukaan lukien harmaantuminen). Inca inchi -öljy on myös voimakas antioksidantti, jolla on korkea A-vitamiinipitoisuus - se on vastuussa hiusten kunnollisesta kasvusta, varmistaa niiden hyvän kunnon, suojaa liialliselta kuivumiselta ja tuhoutumiselta. Inca inchi on erittäin herkkä öljy, joka parantaa naarmuja ja ihoärsytyksiä ja suojaa jopa atooppista ihoa.
  • Amaranttiöljy - tunnetaan muuten nimellä amaranthus cruentus. Amaranttiöljy on arvokas hyvien rasvahappojen (lähinnä linolihapon) sekä skvaleenin ja tokotrienolien lähde. Hiustenhoidossa käytetty amaranttiöljy uudistaa, suojaa ja kaunistaa hiuslankoja. Linolihappo on vastuussa ihon ja hiussolujen asianmukaisesta toiminnasta. Lisäksi se on erinomainen kosteuttaja ja solujen välisen sementin komponentti. Tämän ansiosta amarantti on hiuksille ja iholle arvokkaiden tyypin 1 keramidien lähde. Skvalaani tasapainottaa talin määrää ja estää talineritystä. Kun kyse on kuivuneesta ihosta ja hiuksista, sen tehtävänä on tuoda helpotusta ja oikea annos kosteutta. Amaranttiöljy sopii hiusten öljyämiseen, koska se suojaa säikeitä täydellisesti sääolosuhteiden haitallisilta vaikutuksilta. Se ei vain lievitä kaikkia tulehduksia, vaan myös tasoittaa hiusten rakennetta, kesyttää kuriton säikeet ja kiillottaa hiukset. Amaranttiöljyä lisätään usein hiusnaamioihin ja -balsameihin. Se voitelee niitä hellävaraisesti ja saa säikeet saamaan kimmoisuutta ja hyvännäköisyyttä.
  • Uncaria tomentosa - tunnetaan myös nimellä kissankynsi ja sitä kutsutaan usein nimellä Vilcacora (Uncaria tomentosa). Kiipeilykasvi, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Suurin tunnettuus ja parhaat lajikkeet esiintyvät Perussa. Kissankynsi sopii erinomaisesti heikentyneiden ja herkkien hiusten hoitoon, joilla on taipumus pudota. Perulaiset käyttävät mielellään sen sisältämää shampoota. Vilcacora tekee hiuksista kauniin näköiset, sileät ja pehmeät sekä lisää kiiltoa ja viehättävyyttä. Kissankynsi lievittää päänahan ärsytystä. Muualla maailmassa sitä vapautetaan pääasiassa tablettien muodossa, lisäravinteena, joka tukee taistelua monia sairauksia ja vaivoja vastaan. Euroopassa yleisin nimi on kissankynsi.

Täynnä temperamenttia, eksoottinen, runsaasti luonnonvaraisia, koskemattomia, saastumattomia alueita, maanosa on ehtymätön rikkaus täydellisiä, luonnonkosmeettisia aineita, joilla on valtava teho. Ne kannattaa muistaa ja ottaa käyttöön hiusten- ja ihonhoitorutiineissa. Loppujen lopuksi Etelä-Amerikassa asuvat naiset ovat kuuluisia täyteläisistä, kauniista, paksuista ja terveistä hiuksistaan, jotka kasvavat pitkiksi ja vahvoiksi ja pehmentävät jokaisen muchachon sydämen.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö