Ainoa hiusten tarpeisiin sovitettu tuote
NANOIL for high porosity hair

Sulkee hiussuomuja tarjoten kosteutusta ja ravitsemusta kuiville hiuksille ja päänahalle

Keratiinirakenteen syvä elvytys vaurioituneille hiuksille kaksihaaraisilla

Tarjoaa täydellistä joustoa ja pehmeyttä hauraille hiuksille

Kiiltävät, silkkisen pehmeät hiukset ja terveempi päänahka

NANOIL FOR
HIGH POROSITY HAIR

Tutustu kauniiden hiusten saloihin

- +

HIUKSENI OVAT KORKEAHUOKOISET - MITÄ SE TARKOITTAA?

Hiukset
rakenne
Hiukset
rakenne

Hiukset vaativat syvää elvytystä

Hiusten huonokuntoisuus johtuu monesta tekijästä - värjäyksestä, lämpökäsittelystä, sopimattomista kauneustuotteista ja haitallisista ulkoisista tekijöistä. Kaikki nämä heikentävät hiustuppia ja häiritsevät päänahan hydrolipiditasapainoa. Tämän takia hiusten pinnan vauriot pahenevat. NANOIL for high porosity hair korjaa hiusten vaurioitunutta keratiinirakennetta, vahvistaa hiuksia sisäisesti ja sulkee hiussuomuja.

Hiukset vaativat jatkuvaa suojaa

Korkeahuokoisten hiusten hiussuomut ovat koholla. Tämän vuoksi hiuksissa ei ole suojakerrosta ja ne ovat alttiita mekaanisille vaurioille sekä eri ainesosien haitallisille vaikutuksille. NANOIL on hoitokeino tähän ongelmaan. Tuote ravitsee ja elvyttää jopa kaikkein vaurioituneimmat hiukset.

Hiukset ovat menettäneet terveyden ja kiillon

Vahingoittuneet hiukset ovat ongelma - ne ovat takkuiset, sähköiset, kuivat, jäykät ja latteat. Kaikki yritykset parantaa niiden kuntoa kauneustuotteilla päättyvät epäonnistumiseen ja vain pahentavat tilannetta. NANOIL for high porosity hair antaa hiuksille kaunista kiiltoa, pehmeyttä, kosteutta ja vastustuskykyä sekä takaa terveen eloisat hiukset.

NANOIL RATKAISEE ONGELMAN SYYN

Korkeahuokoiset hiukset vaativat tukea tehokkaita ja syviä vaikutuksia tarjoavilta ainesosilta. Nanoil for high porosity hair sisältää yhdistelmän kuutta tarkoin valittua luonnollista öljyä täynnä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Niiden vaikutuksia voimistetaan muilla hyödyllisillä ainesosilla.

MITEN SE TOIMII?

Hiustupet määrittelevät hiusten kunnon. NANOIL on ainoa tuote, joka vaikuttaa ongelmien alkukohdassa - päänahassa. Tuote ylläpitää oikeaa pH-tasoa, stimuloi verenkiertoa, täydentää ravintoaineita ja vahvistaa suojakerrosta parantamalla hiustuppien kuntoa. Nanoil for high porosity hair täyttää aukot ja sulkee hiussuomut. Öljyssä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja siksi hiukset säilyttävät nuoruuden ja vastustuskyvyn pidempään, hiusten irtoaminen loppuu ja hiukset kasvavat nopeammin.

NANOIL FOR
HIGH POROSITY HAIR

Koe luonnollisten öljyjen voima

- +

ELVYTYSTÄ SOVUSSA LUONNON KANSSA

Tutustu NANOIL for high porosity hairin sisältöön

Vain Nanoil sisältää tasapainoisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Yhdistelmän ja niiden suhteiden ansiosta tuotteen ominaisuudet ovat loistavia. Kokeile itse ja huomaat, että tarkasti valitut öljyt parantavat hiuksia tehokkaammin kuin mikään muu tuote.

MANTELIÖLJY – Tukee hydrolipiditasapainoa

Kylmäpuristettu öljy manteleista. Tekee hiuksista sileämmät. Öljyn kevyt koostumus kosteuttaa ja ravitsee syvästi sekä rauhoittaa ärsytystä. Ehkäisee haurautta.

ARGANÖLJY – Elvyttää syvästi ja sulkee hiussuomut

Öljy uutetaan Arganpuun siemenistä. Sitä kutsutaan syystä Marokon nestemäiseksi kullaksi. Öljy elvyttää solujen sisäisiä rakennuskiviä ja sulkee hiusten suojakerroksen. Korjaa hiuksia sisäisesti ja suojaa niitä ulkoisesti.

ILTAHELOKKIÖLJY - Parantaa päänahan kuntoa

Uutetaan iltahelokin pienistä siemenistä. Vaikuttaa positiivisesti päänahan solujen toimintaan. Ehkäisee veden haihtumista, poistaa myrkkyjä, rauhoittaa ärsytystä tukee iho-ongelmien hoitoa.

AVOKADOÖLJY - Kosteuttaa hiuksia ja vahvistaa kiiltoa

Seitsemän vitamiinin öljy, kylmäpuristettu avokadon hedelmälihasta. Tämä ainesosa pehmentää hiuskuituja ja takaa kauniin kiillon. Ehkäisee veden haihtumista, mikä puolestaan ehkäisee takkuja sekä haurautta. Kesyttää kurittomat hiukset.

PUNAPASSIOÖLJY – Tarjoaa vahvoja antioksidanttisia vaikutuksia

Puristetaan passiohedelmän siemenistä, parantaa päänahan ja hiusten vastustuskykyä. Tasapainottaa solujen sisäisiä prosesseja ja säätelee talineritystä, jonka ansiosta öljy ehkäisee päänahan ja hiusten rasvaisuutta.

PUUVILLANSIEMENÖLJY - Suojaa hiusten latvoja

Tämä öljy on peräisin puuvillan siemenistä. Se mahdollistaa todellisen hiusten muodonmuutoksen. Öljy tunnetaan sen kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksista, jonka vuoksi sitä suositellaan kuiville hiuksille vaurioituneilla latvoilla.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Pantenoli – Tukee hiusten elvytystä, stimuloi keratiinituotantoa (hiusten ja ihon luonnollinen rakennuspala), silottaa, antaa kiiltoa ja kaunistaa hiusväriä.

Baicapil – Stimuloi lepäävien solujen toimintaa, mikä johtaa vauvahiusten kasvamiseen. Ainesosa takaa nuorekkaan ja terveen ulkonäön hiuksille.

Keratiini – Korjaa vaurioituneet hiukset. Osallistuu hiusten keratiinirakenteen uudelleenrakentamiseen ja paikkaa vaurioita.

UV-suoja – Suojaa hiuksia auringon haitalliselta säteilyltä, ikääntymiseltä ja kuivumiselta.

Lanoliini – Ainesosa, joka toimii hyvin ihon rakenteen kanssa. Kosteuttaa, pehmentää, silottaa ja antaa vastustuskykyä vaurioituneille hiuksille. Antaa kiiltoa ja intensiivisen hiusvärin.

E-vitamiini – Erittäin voimakas antioksidantti, joka estää keratinisaatiota sekä päänahan ennenaikaista vanhenemista. Tekee hiuksista eloisammat ja vastustuskykyisemmät.

Kerastim – Parantaa päänahan solujen aineenvaihduntaa ja ehkäisee tällä tavalla hiustenlähtöä, parantaa tuuheutta sekä nopeuttaa hiusten kasvua.

Silkki – Kevyt aine, jonka tehtävä on helpottaa muotoilua. Se kosteuttaa ja silottaa hiusten rakennetta. Tekee hiuksista silkkisen sileät ja takaa erinomaisen kiillon.

Hiusten säännöllinen värjäys ja suoristus tuhosi hiukseni. Hiuksista tuli toivottomat ja kamalat – elottomat, hauraat, kaksihaaraisia. Rakastuin Nanoiliin ensisilmäyksellä. Ihan mahtavaa!

Anne, 23

Hiusteni terveys oli vaarassa. Mutta sitten hankin Nanoilin. Nämä ihanat kasviöljyt ja ylimääräiset ainesosat tekivät hiuksistani jälleen terveet. Hiukseni olivat tragedia - kuivat, jäykät, hauraat ja täynnä kaksihaaraisia. Nyt hiukseni ovat täysin sileät, pehmeät ja joustavat.

Birgitta, 27

Värjättyäni hiukseni useaan otteeseen, ne olivat kauheassa kunnossa. Äitini kamppaili kuivien ja hauraiden hiusten kanssa. Hän ostin Nanoilin itselleen ja samalla minulle yhden. Testasimme tuotetta samaan aikaan... ja me molemmat päätimme ostaa toisen pullon - vaikutukset olivat uskomattomia. Hiukset heräsivät eloon. Aiomme varmasti ostaa lisää Nanoilia.

Susanna, 24

NANOIL FOR
HIGH POROSITY HAIR

Tavoittele kauneutta Nanoililla

- +

ELVYTÄ HIUKSESI NANOILILLA

NANOIL toimii korkeahuokoisten hiusten kohdalla parantavana laastarina. Hiukset pysyvät vahvoina ja terveinä kauan hoidon päättymisen jälkeen. Öljy hoitaa kattavasti kaikkia vaurioituneisiin hiuksiin liittyviä ongelmia ja takaa intensiivisen elvytyksen hiusten sisäisille rakenteille.

Öljyn tehokkuuden salaisuus piilee ainesosien yhdistelmässä, joka toimii hiusten pinnan lisäksi myös karvatuppien sisällä. Vaurioituneet ja heikentyneet hiukset saavat terveytensä takaisin ja niiden suojakerros vahvistuu. Hiuksista tulee vastustuskykyiset, vahvat, eloisat ja terveet sekä huomattavasti parempikuntoiset. NANOIL sulkee hiussuomut ja tarjoaa hiuksille sileyttä sekä kiiltoa. Öljy elvyttää myös kaikkein vaurioituneimmat hiukset ja tekee niistä terveet sekä kauniit.

Terveet ja säteilevät hiukset?
Se on mahdollista
30 päivässä!

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten käytän NANOIL for high porosity hair -tuotetta?

Riippuen hiusten pituudesta, paina enintään viisi pumppausta Nanoilia käteen ja levitä tuotetta tasaisesti hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa tunnin verran tai enemmän. Pese hiukset jälkeenpäin.

Hiusöljyhoito Nanoililla on intensiivisempi, jos öljyä levittää kosteille ja puhtaille hiuksille sekä päänahalle.

Miehetkin voivat käyttää öljyä. Tuote on hyvä valinta kaljuuntuville tai parrakkaille miehille.

Yksityiskohtaiset ohjeet voi löytää blogipostauksestamme: "Miten Nanoil -hiusöljyä käytetään?".

2.Kenelle Nanoil high porosity hair -tuote sopii?

NANOIL -hiusöljy sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja siksi se sopii kenelle tahansa – sekä naisille että miehille (myös parranhoitoon).

Määrittele hiustesi huokoisuus ja valitse itsellesi täydellinen öljy. NANOIL for high porosity hair on täydellinen kuiville, vaurioituneille, usein värjätyille ja vaalennetuille, jäykille ja hauraille, irtoaville, mattapintaisille ja elottomille hiuksille, jotka eivät halua kasvaa.

3.Päänahkani on herkkä. Voinko käyttää Nanoilia?

Nanoilin turvallista koostumusta suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan. Tuote ei ärsytä tai aiheuta allergioita, se ei aiheuta negatiivisia reaktioita ja sen luomukoostumus sopii siksi kaikille – myös herkän päänahan omaaville. Nanoil -hiusöljy kaunistaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa, ja siksi sitä suositellaan levitettäväksi pään ongelma-alueille.

4.Milloin Nanoil -hiusöljy vanhenee?

Yksi pullo Nanoil -hiusöljyä kestää noin 3-4 kuukautta. Tuote tulisi käyttää ennen parasta ennen merkintää, joka löytyy pakkauksesta.

5.Mistä NANOIL HAIR OIL for high porosity hair koostuu?

NANOIL -hiusöljyt sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Jokaisesta versiosta voi löytää huolellisesti valitun ja tasapainoisen yhdistelmän öljyjä sekä hiuskasvua stimuloivia ja hiustuppia aktivoivia ainesosia. Lisäksi öljyissä on UV-suoja ja arvokkaita vitamiineja (A ja E). Jokainen Nanoil -versio sisältää kaikkein parhaimpia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan juuri sinun hiustyypillesi.

NANOIL HIGH Porosity INCI - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil, Paraffinum liquidum, Persea Gratissima Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Panthenol, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Keratin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Mikä erottaa NANOIL for high porosity hairin muista hiusöljyistä?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hiuksissa on eri huokoisuuksia. Nanoil tarjoaa kolme versiota yhdestä tuotteesta, joiden ainoa ero on tuotteiden sisältämät kasviöljyt. Niiden ansiosta tuotteen vaikutukset sopivat juuri tietyn tyyppisille hiuksille. NANOIL HIGH POROSITY on ainoa kaltaisensa öljy, joka sopii keskihuokoisille hiuksille.

7.Saako Nanoilin säännöllinen käyttö aikaan toivottuja tuloksia?

Nanoilin käyttöohjeiden mukaan toivotut tulokset saa aikaan, mikäli öljy sopii hiusten rakenteelle. Öljyä ei tule käyttää liikaa tai liian usein. Vain muutama tippa Nanoilia riittää hiusten uskomattoman muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

8.Nanoil tuotteeni loppui. Mitä seuraavaksi?

Oletko huomannut hiustesi kunnon parantuneen Nanoil tuotteen käytön ajan? Älä lopeta öljyn käyttöä. Jokainen hiustyyppi (myös hyvin huokoiset hiukset) ovat jatkuvasti altistuneita ulkoisille tekijöille, jotka saattavat heikentää hiusten kuntoa. Nanoilin käyttöä voi jatkaa ennaltaehkäisevästi, vaikka käsittelyaika loppuisikin.

NANOIL FOR
HIGH POROSITY HAIR

Häikäisevää säteilyä

- +

­­Verkkosivumme käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle laadukasta palvelua. Voit muuttaa asetuksia selaimestasi koska tahansa. Lisätietoa saat Tietosuojakäytännöstä.