Nanoil
  • TUOTTEET
    ALHAINEN HUOKOISUUS KESKIHUOKOINEN KORKEA HUOKOISUUS
  • HIUSTEN HUOKOISUUSTESTI
  • YHTEYSTIEDOT
  • TILAA NYT

Ainoa näin hyvin tarpeillesi sopiva
NANOIL korkean huokoisuuden hiuksille

Litistää hiusten suojakerroksen tarjoten kosteutusta ja ravitsemusta kuiville hiuksille ja päänahalle

Keratiinirakenteen syvä elvytys kaksihaaraisille alttiille hiuksille

Täydelliset hauraille hiuksille antaakseen joustavuutta ja pehmeyttä

Täynnä kiiltoa, silkkisenpehmeät hiukset ja terveempi päänahka

NANOIL KORKEAN
HUOKOISUUDEN HIUKSILLETutustu kauniiden hiusten saloihin

OSTA NYT

HIUKSENI OVAT KORKEAA HUOKOISUUTTA - MITÄ SE TARKOITTAA?

structure of high porosity hair
structure of high porosity hair

Hiukset vaativat syvää palautumista

Hiuksesi ovat huonossa kunnossa useasta syystä - värjäyksestä, lämpökäsittelystä, sopimattomasta kosmetiikasta ja haitallisista ulkoisista tekijöistä johtuen. Ne kaikki heikentävät hiusten juuria ja häiritsevät päänahan vesi-rasvatasapainoa. Ja näin ollen levittävät vaurioita hiusten pintaan. NANOIL korkean huokoisuuden hiuksille rekonstruoi hiusten vaurioitunutta keratiinirakennetta, vahvistaa ytimiä ja sulkee suomuja.

Hiukset vaatiivat jatkuvaa suojaa

Korkean huokoisuuden hiuksissa suomut nousevat varresta. Siksi hiukset ovat alttiita mekaanisille vaurioille ja haitallisille aineille, jotka eivät kohtaa suojakerrosta. NANOIL on lääke tälläiseen ongelmaan. Hoito ravitsee ja uudistaa jopa kaikkein vaurioituneemmat osat.

Hiukset, jotka ovat menettäneet terveyden ja kiillon

Vahingoittuneet hiukset ovat ongelma - ne ovat takkuiset, sähköiset, kuivat, jäykät ja latteat. Kaikki yritykset parantaa nidien kuntoa kosmetiikalla päättyvät epäonnistumiseen ja vain pahentavat tilannetta. NANOIL korkean huokoisuuden hiuksille antaa niille kaunista kiiltoa, pehmeyttä, kosteutta ja palauttaa joustavuutta sekä varmistaa terveen kiillon.

NANOIL RATKAISEE ONGELMAN SYYN

Korkean huokoisuuden hiukset vaatiivat tukia aineilta, jotka tarjoavat vahvoja ja perusteellisia vaikutuksia. NANOIL korkean huokoisuuden hiuksille sisältää kuusi tarkoin valittua kasviöljyä, jotka sisältävät paljon arvokkaita monityydyttyneitä rasvahappoja. Niitä rikastutetaan olennaisten ainesosien ydistelmällä, jotka tehostavat tuotteen toimintaa.

KUINKA SE TOIMII?

Hiusten juuret määrittävät hiusten kunnon. NANOIL on ainoa hoito, joka toimii siellä, mistä ongelmat alkavat - päänahassa. Se ylläpitää oikeaa pH-tasoa, stimuloi verenkiertoa, täydentää ravinteita, ja vahvistaa suojakerrosta parantamalla juurien kuntoa. Nanoil korkean huokoisuuden hiuksille täyttää aukot ja sulkee suomut. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja siksi hiukset säilyttävät nuoruuden ja sietokyvyn pidempään, putoilu loppuu ja ne kasvavat nopeammin.

NANOIL KORKEAN
HUOKOISUUDEN HIUKSILLEKoe luonnollisten öljyjen teho

OSTA NYT

ELVYTYSTÄ SOVUSSA LUONNON KANSSA

Opi NANOIL korkean huokoisuuden hiuksille koostumus

Vain Nanoil sisältää tasapainoteun yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Niiden tasasuhteisen yhdistelmän ansiosta ne saavat loistavia ominaisuuksia. Huomaa itse, että oikein valitut ja yhdistetyt öljyt voivat parantaa hiuksiasi tehokkaammin kuin koskaan ennen.

MANTELIÖLJY - vahvistaa vesi-rasvatasapainoa

Kylmäpuristettu öljy manteleista. Sillä on suuri silottava vaikutus. Sen kevyt koostumus antaa syvää kosteutusta ja ravitsemista sekä rauhoittaa ärsytystä. Se estää haurautta.

ARGAN-ÖLJY - syvää uusiutumuista ja sulkee suomut

Öljy on saatu Argan puun pähkinöistä. Ja sille on syy, että set tunnetaan nestemmäisenä kultana Marokossa. Se luo uudelleen solujen sisäistä sementtiä ja tiivistää hiusten rakennetta. Se ei vain korjaa hiuksia sisältä, vaan myös suojaa niitä.

HELOKKIÖLJY - Parantaa päänahan kuntoa

Se saadaan iltahelokin pienistä siemenistä. Sillä on positiivinen vaikutus päänahan soluihin. Estää veden menetystä, poistaa myrkkyjä, rauhoittaa ärsytystä ja tukee iho-ongelmien hoitoa.

AVOKADOÖLJY - Kosteuttaa hiukset ja tehostaa kiiltoa

Seitsemän vitamiinin öljy, kylmäpuristettu avokadomassasta. Tämä aine pehmentää hiuskuitua ja varmistaa kauniin kiillon. Estää veden menetystä, mikä ehkäisee takkuja sekä haurautta. Lisäksi rauhoittaa kurittomia hiuksia.

PUNAPASSIOÖLJY - tarjoaa vahvoja antioksidanttivaikutuksia

Puristetaan passionhedelmän siemenistä, parantaa päänahan ja hiusten joustavuutta. Tasapainottaa solujen sisäisiä prosesseja ja säätelee talineritystä. Ja siten estää rasvoittuvaa päänahkaa ja hiuksia.

PUUVILLANSIEMENÖLJY - Sujaa hiusten latvat

Tämä öljy on peräisin puuvillan siemenistä. Se mahdollistaa todellisen hiusten uudistamisen. Se on tunnettu sen kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksista. Siksi sitä suositellaan kuiville ja vaurioituneille latvoille.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Panthenol – Paranta hiusten elpymistä, stimuloi keratiinin tuotantoa (luonnollinen materiaali joka muodostaa hiukset ja ihon), silottaa, antaa kiiltoa ja parantaa väriä.

Baicapil – Stimuloi nukkuvien solujen toimintaa, mikä johtaa nuorekkaisiin hiuksiin. Se varmistaa, että hiuksilla on nuorekas ja terve ulkonäkö.

Keratiini – Korjaa vaurioituneet hiukset. Se ottaa osaa hiusten keratiinirakenteen uudelleenrakentamiseen ja uudistaa vaurioita.

UV-suoja – Suojaa hiuksia auringon vahingoilta, ikääntymiseltä ja kuivumiselta.

Lanoliini – Ainesosa, joka toimii hyvin ihon rakenteen kanssa. Voitelee, pehmentää, silottaa ja antaa sietokykyä vaurioituneille hiuksille. Parantaa kiiltoa ja värikylläisyyttä.

E-vitamiini – Erittäin voimakas antioksidantti, joka estää keratinisaatiota ja ennenaikaista päänahan vanhenemista. Parantaa hohdokkuutta ja sietokykyä.

Kerastim – Parantaa hiuspohjan aineenvaihduntaa päänahan soluissa ja estää siten hiustenlähtöä, parantaa tuuheutta ja nopeuttaa hiusten kasvua.

Silkki – Kevyt aine jonka tehtävänä on helpottaa muotoilua. Se kosteuttaa ja silottaa hiusten rakennetta. Tekee säikeistä silkinpehmeitä ja takaa erinomaisen kiillon.

"Säännöllinen värjäys ja suoristus vahingoittivat hiuksiani. Tilannetta ei voinut hallita ja ne näyttivät kamalilta - tylsiltä, haurailta ja latvat harottivat. Rakastuin Nanoiliin heti kun näin sen. Todellakin loistavaa! "

Anne, 23

"Hiusteni terveys oli vaarassa. Mutta sitten hankin Nanoilia. Nämä ihanat kasviöljyt ja ylimääräiset ainesosat tekivät kampauksestani jälleen terveen. Ne olivat traaginen tapaus - kuivat, jäykät, hauraay, ja todella harottuneet. Nyt hiukseni ovat täysin sileät, pehmeät ja joustavat."

Birgitta, 27

"Kun olin värjännyt hiukseni monesti, ne olivat kauheassa kunnossa. Äitini taisteli kuivuuden ja haurauden kanssa. Hän aloitti Nanoil hoidon ja osti myös minulle yhden. Testasimme tuotetta samaan aikaan... ja me molemmat päätimme hakea toiset pullot - vaikutukset olivat häkellyttäviä. Me teimme sen. Aiomme ostaa lisää Nanoilia; se on varmaa!'

Susanna, 24

NANOIL KORKEAN
HUOKOISUUDEN HIUKSILLETavoittele kauneutta NANOIL:a!

OSTA NYT

ELVYTÄ HIUKSESI NANOILILLA

NANOIL toimii korkean huokoisuuden hiuksissa parantavana laastarina. Hiukset pysyvät vahvoina ja terveinä kauan hoidon päättymisen jälkeen. Öljy toimii kattavasti kaikkia ongelmia, jotka liittyvät vaurioituneet hiukset ja takaa intensiivisen uusiutuminen sisemmän hiukset rakenteita.

Sen tehokkuuden salaisuus piile ainesosien valikoimassa, jotka toimivat karvatuppien sisällä, pelkän hiuksen pinnan sijasta. Vaurioituneet ja heikentynyt säikeet saavat terveytensä takaisin ja niiden suojausta vahvistetaan. Tästä johtuen hiuksesi ovat joustavia, vahvoja, säteileviä ja terveitä huomattavasti paremmassa kunnossa. NANOIL sulkee suomut ja antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa. Se uusii joka kaikkein vaurioituneimmat hiukset ja tekee niistä terveitä ja kauniita.

NANOIL KORKEAN
HUOKOISUUDEN HIUKSILLEUskomatonta!

OSTA NYT