packshot
„Hiukseni eivät ole koskaan olleet näin upean ja terveen näköiset.”
Julia
Ainoa hiusten tarpeisiin sovitettu tuote
NANOIL for medium porosity hair
Terveet, ravitut ja kosteutetut hiukset

Terveet, ravitut ja kosteutetut hiukset

Syvästi elvytetyt hiukset vahvoilla hiustupilla

Syvästi elvytetyt hiukset vahvoilla hiustupilla

Intensiivinen ravitsemus, vahvistus ja kasvun stimulointi heikoille hiuksille

Intensiivinen ravitsemus, vahvistus ja kasvun stimulointi heikoille hiuksille

Helposti harjattavat ja muotoiltavat, kesytetyt ja elinvoimaiset hiukset

Helposti harjattavat ja muotoiltavat, kesytetyt ja elinvoimaiset hiukset

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR
Häikäise säteilevillä hiuksilla
- +
MINULLA ON KESKIHUOKOISET HIUKSET - MITÄ SE TARKOITTAA?
Hiukset
rakenne
Hiukset<br><strong>rakenne</strong>
Hiukset
rakenne
Hiukset<br><strong>rakenne</strong>

Intensiivistä vahvistamista vaativat hiukset

Hiustesi kunto ei ole parhaimmillaan. Hiustupet ovat hauraita, hiukset irtoavat tai jopa lakkaavat kasvamasta. Hiukset vaativat vahvistusta, syvää ravitsemista ja intensiivistä korjausta. Nanoil for medium porosity hairin luonnollisten kasviöljyjen arvokas voima ja innovatiiviset ravintoaineet tarjoavat intensiivistä huolenpitoa, ehkäisee hiustenlähtöä ja parantavat hiusten kasvua.

Yhden askeleen päässä huonokuntoisista hiuksista

Keskihuokoisten hiusten sisäistä keratiinirakennetta on helppo vaurioittaa. Hiussuomut ovat koholla, joka kertoo hiusten vahvistamisen tarpeesta. Päänahan huono happotasapaino aiheuttaa rasvaisuutta, irtoavia hiuksia ja vähenevää tuuheutta. NANOIL for medium porosity hair hallitsee talirauhasten toimintaa, takaa hiusten palautumisen ja parantaa hiusten luonnollista suojakerrosta.

Kaukana täydellisestä

Keskihuokoiset hiukset ovat ongelmalliset - elottomat, kiillottomat, pörröiset ja vaikea harjata. Hiusten muotoilu on hankalaa ja useimmat muotoilutuotteet vain pahentavat tilannetta. NANOIL on kauneuden eliksiiri, joka tekee hiuksista terveet, vahvat, vastustuskykyiset, kiiltävät sekä pidemmät.

ANNA HIUSTESI HÄMMÄSTYTTÄÄ KAUNEUDELLAAN

Voit nauttia elinvoimaisista ja samettisista hiuksista. NANOIL for medium porosity hair on innovatiivinen ammattitason tuote. Kuuden runsaasti omegahappoja sisältävän luonnollisen öljyn ja tarkasti valittujen ainesosien yhdistelmä tarjoaa hiuksille kauniin ja terveen ulkomuodon.

MITEN SE TOIMII?

NANOIL for low porosity hair on kehitetty imeytymään päänahan syvimpiin osiin verenkierron parantamiseksi, kosteustasapainon ylläpitämiseksi ja suojaavan lipidikerroksen mekanismien tukemiseksi. Tämän takia NANOIL takaa vahvemmat hiukset, syvää hiustuppien hoitoa sekä ehkäisee kaksihaaraisia ja haurautta. Tuote elvyttää ja vahvistaa hiuksia, palauttaa niiden kiillon ja tarjoaa suojan haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Korostaa hiuksia täydellisesti ja lisää tuuheutta hiuksiin.

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR
Hoida hiuksiasi Nanoilin taialla
- +

LUONNOLLISET ÖLJYT TAISTELUSSA TERVEIDEN HIUSTEN PUOLESTA

Tutustu NANOIL for medium porosity hairin sisältöön
Vain Nanoil sisältää tasapainoisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Aineosien sopivien suhteiden ansiosta tuotteen ominaisuudet ovat loistavia. Kokeile itse ja huomaat, että tarkasti valitut ja yhdistetyt öljyt kaunistavat hiuksia tehokkaammin kuin mikään muu tuote.
ARGANÖLJY - Suojaa lämmöltä

Öljy on saatu Arganpuun pähkinöistä. Sisältää solujen vanhenemista hidastavia antioksidantteja. Öljy suojaa kuumuudelta muotoilun aikana. Elvyttää syvästi heikentyneiden hiusten keratiinirakennetta.

MANTELIÖLJY – Tukee hydrolipiditasapainoa

Kylmäpuristettu öljy manteleista. Tekee hiuksista sileämmät. Öljyn kevyt koostumus kosteuttaa ja ravitsee syvästi sekä rauhoittaa ärsytystä. Ehkäisee haurautta.

MACADAMIAÖLJY - Palauttaa hiusten elinvoiman

Öljy on uutettu macadamiapuun pähkinöistä. Se imeytyy nopeasti päänahkaan ja karvatuppiin. Säätelee talineritystä, rauhoittaa ärsytystä, ravitsee, kosteuttaa, pehmentää ja parantaa hiusten joustavuutta.

RISIINIÖLJY - Stimuloi hiusten kasvua

Puristetaan risiinin siemenistä. Öljy poikkeuksellisilla ominaisuuksilla. Se tukee hiusten kasvua, estää niiden irtoamista ja korjaa hiustuppia. Risiiniöljy lisää kiiltoa ja suojaa hiusten luonnollista väriä.

KOOKOSÖLJY - Silottaa hiukset ja suojaa latvoja

Kylmäpuristettu öljy kookospähkinöiden hedelmälihasta. Suojaa hiuksien latvoja, ehkäisee haurastumista ja kuivumista, palauttaa vastustuskyvyn. Ravitsee hiuksia, sulkee hiussuomut, takaa sileyden ja lisää kiiltoa.

AURINGONKUKKAÖLJY – suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja kosteuden haihtumiselta

Ehkäisee kuivuutta ja haurautta tukemalla hiusten kykyä sitoa vettä. Tekee hiuksista sileät ja kiiltävät sekä asettuu hiuksiin vaurioilta suojaavaksi kerrokseksi.

ROSMARIINUUTE – hoitaa hiuksia ja päänahkaa, tukee hiusten kasvua

Tehokas antioksidantti on tunnettu lisä hiusten kasvua tukevissa tuotteissa. Uute jättää hiukset vahvemmiksi, sileimmiksi ja kiiltävämmiksi. Auttaa sulkemaan hiusten suojakerroksen, suojaa päänahkaa kuivuudelta ja hallitsee talituotantoa.

BASILIKANJUURIUUTE – ehkäisee ohenemista ja ravitsee hiuksia

Stimuloi hiustuppia ja vähentää hiusten liiallista irtoamista. Sisältää arvokkaita tanniineja, A-, C-, K- ja B-vitamiineja, kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja mangaania. Ainesosat luovat täydellisen hoitoaineen myös erittäin vaurioituneille ja hauraille hiuksille.

PELLAVAÖLJY – auttaa palauttamaan kosteuden ja hallitsee rasvaista päänahkaa

Kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvipohjainen öljy tuo hiuksiin uutta eloa ja jättää ne vastustuskykyisemmiksi, sileämmiksi sekä pehmeämmiksi. Auttaa taistelemaan pörröisyyttä ja sähköisyyttä vastaan, ravitsee hiustuppia sekä saa hiukset kasvamaan nopeammin.

VEHNÄNALKIOÖLJY – tekee hiuksista sileät ja pehmeät

Täynnä ravintoaineita, kuten proteiineja, tyydyttymättömiä rasvahappoja, A-, B-, E- ja D-vitamiineja. Vehnänalkioöljy on tunnettu sen kyvystä pehmentää hiuksia. Öljy vähentää ohenemista ja jättää hiukset silkkisen sileiksi, vahvemmiksi sekä vastustuskykyisemmiksi.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Silkki – Ainesosa kaunistavilla vaikutuksilla. Pehmentää hiuksia, parantaa vastustuskykyä ja lisää moniulotteista kiiltoa. Takaa eloisan hiusvärin.

UV-suoja – Suojaava komponentti, joka vähentää UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia. Ehkäisee hiusten elottomuutta, haurautta ja kuivuutta.

A-vitamiini – Tunnetaan myös retinolina. Parantaa talirauhasten toimintaa, vähentää hilsettä, vahvistaa hiuksia ja suojaa ihon hydrolipidikerrosta.

E-vitamiini – Ikääntymisprosesseja ehkäisevä vahva antioksidantti. Nopeuttaa solujen jakautumista. Hiusten muoto säilyy.

Hiukseni alkoivat ohenemaan ja niitä irtosi kourallisina. Minulla ei ollut tällaisia ​​ongelmia ennen ja tulin siihen tulokseen, että niiden kunto oli saattanut heikentyä suolaveden ja auringon takia. Oli todella vaikeaa saada kampauksesta samanlaista kuin ennen. Etsin parasta mahdollista tuotetta kauan... Nanoil vaikutti hiuksiini valmistajan lupaamalla tavalla. Hyvät ainesosat ja erittäin miellyttävä koostumus saivat minut ostamaan toisen pullon. Entä vaikutukset? Uskomattomat! Suosittelen tuotetta lämpimästi. Yksikään nainen ei tule pettymään.

Tanja, 49

Viimeinkin, joku on ymmärtänyt hiustenhoidon idean! Hiukseni ovat kauniit käyttäessäni Nanoilia. Ne olivat ohuet, kiillottomat ja latteat. Nyt ne ovat pehmeät ja sileät. Kosketan hiuksiani jatkuvasti. Uskon, että tulen käyttämään Nanoilia ikuisesti.

Marja, 34

Me kaikki muutumme ajan myötä. Hiuksistani tuli heikommat, ne irtosivat sekä menettivät kiiltonsa ja kuntonsa. Tuntui siltä, että hiukseni ohenivat nopeasti. Mikään ei näyttänyt toimivan ja kokeilin ihan kaikkea mahdollista. Vain Nanoil toimi. Olen ikionnellinen.

Petra, 45

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Tunteita herättävät hiukset

- +

HIUSTEN MUODONMUUTOS NANOILILLA

NANOIL for medium porosity hair on tieteen ja öljyämisperinteen symbioosi. Anna hiustesi uskoa, että ne ovat loistavan, luonnon kasviuutteiden voimalla tapahtuvan hiushoidon arvoisia. NANOIL poistaa hiuksiin liittyvät ongelmat ja kaikki jäljet hiusten heikkenemisestä – haurauden, kuivuuden, elottomuuden, irtoamisen ja jopa hilseen. Tuote tukee hiusten kasvua, antaa kiiltoa, silottaa ja lisää tuuheutta, jonka lopputuloksena on terveemmän näköiset hiukset.

Keskihuokoiset hiukset vaativat ylimääräistä hoitoa. Hiustesi ulkonäkö on vain sinun vastuullasi. Sinä päätät, millaista huolenpitoa tarjoat hiuksillesi. Aloita ravitseva ja vahvistava NANOIL-hoito, joka tukee vaurioituneiden solujen elvytystä, ravitsee hiuksia ja sulkee hiussuomut. Saat nopeasti kasvavat hiukset ilman hiustenlähdön vaivaa.

Terveet ja säteilevät hiukset?
Se on mahdollista
30 päivässä!

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten käytän NANOIL for medium porosity hair -tuotetta?

Riippuen hiusten pituudesta, paina enintään viisi pumppausta Nanoilia käteen ja levitä tuotetta tasaisesti hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa tunnin verran tai enemmän. Pese hiukset jälkeenpäin.

Hiusöljyhoito Nanoililla on intensiivisempi, jos öljyä levittää kosteille ja puhtaille hiuksille sekä päänahalle.

Miehetkin voivat käyttää öljyä. Tuote on hyvä valinta kaljuuntuville tai parrakkaille miehille.

Yksityiskohtaiset ohjeet voi löytää blogipostauksestamme: "Miten Nanoil -hiusöljyä käytetään?".

2.Kenelle Nanoil medium porosity hair -tuote sopii?

NANOIL -hiusöljy sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja siksi se sopii kenelle tahansa – sekä naisille että miehille (myös parranhoitoon).

Määrittele hiustesi huokoisuus ja valitse itsellesi täydellinen öljy. NANOIL for medium porosity hair on luotu normaaleille, heikentyneille, hennoille, pörröisille, kaksihaaraisille ja oheneville hiuksille vailla kiiltoa ja joustoa.

3.Päänahkani on herkkä. Voinko käyttää Nanoilia?

Nanoilin turvallista koostumusta suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan. Tuote ei ärsytä tai aiheuta allergioita, se ei aiheuta negatiivisia reaktioita ja sen luomukoostumus sopii siksi kaikille – myös herkän päänahan omaaville. Nanoil -hiusöljy kaunistaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa, ja siksi sitä suositellaan levitettäväksi pään ongelma-alueille.

4.Milloin Nanoil -hiusöljy vanhenee?

Yksi pullo Nanoil -hiusöljyä kestää noin 3-4 kuukautta. Tuote tulisi käyttää ennen parasta ennen merkintää, joka löytyy pakkauksesta.

5.Mistä NANOIL HAIR OIL for medium porosity hair koostuu?

NANOIL -hiusöljyt sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Jokaisesta versiosta voi löytää huolellisesti valitun ja tasapainoisen yhdistelmän öljyjä sekä hiuskasvua stimuloivia ja hiustuppia aktivoivia ainesosia. Lisäksi öljyissä on UV-suoja ja arvokkaita vitamiineja (A ja E). Jokainen Nanoil -versio sisältää kaikkein parhaimpia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan juuri sinun hiustyypillesi.

NANOIL MEDIUM Porosity INCI - Argania Spinosa Kernel Oil, Coconut Alkanes, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Linum Usitatissimum Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Aqua, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Dextro-Limonene, Alpha-Hexyl Cinnamaldehyde, Linallol.

6.Mikä erottaa NANOIL for medium porosity hairin muista hiusöljyistä?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hiuksissa on eri huokoisuuksia. Nanoil tarjoaa kolme versiota yhdestä tuotteesta, joiden ainoa ero on tuotteiden sisältämät kasviöljyt. Niiden ansiosta tuotteen vaikutukset sopivat juuri tietyn tyyppisille hiuksille. NANOIL MEDIUM POROSITY on ainoa kaltaisensa öljy, joka sopii keskihuokoisille hiuksille.

7.Saako Nanoilin säännöllinen käyttö aikaan toivottuja tuloksia?

Nanoilin käyttöohjeiden mukaan toivotut tulokset saa aikaan, mikäli öljy sopii hiusten rakenteelle. Öljyä ei tule käyttää liikaa tai liian usein. Vain muutama tippa Nanoilia riittää hiusten uskomattoman muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

8.Nanoil tuotteeni loppui. Mitä seuraavaksi?

Oletko huomannut hiustesi kunnon parantuneen Nanoil tuotteen käytön ajan? Älä lopeta öljyn käyttöä. Jokainen hiustyyppi (myös hyvin huokoiset hiukset) ovat jatkuvasti altistuneita ulkoisille tekijöille, jotka saattavat heikentää hiusten kuntoa. Nanoilin käyttöä voi jatkaa ennaltaehkäisevästi, vaikka käsittelyaika loppuisikin.

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Usko kauneuteesi

- +
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö