Nanoil

Ainoa näin hyvin tarpeillesi sopiva
NANOIL keskihuokoisille hiuksille

Terveet, ravitut ja kosteutetut hiukset, joista vesi haihtuu

Syvästi elvytetyt hiukset vahvoilla tupilla

Intensiivinen ravitsemus, vahvistus ja kasvun stimulointi heikoille hiuksille

Helposti harjattavat ja muotoiltavat, kesytetyt ja hyvin eloisat hiukset

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Kimaltele säteilevillä hiuksilla

- +

MINULLA ON KESKIHUOKOISET HIUKSET - MITÄ SE TARKOITTAA?

Hiukset
rakenne
Hiukset
rakenne

Hiukset, jotka vaativat intensiivistä vahvistamista

Hiuksiesi kunto ei ole parhaimmillaan. Niiden juuret ovat hauraita ja hiuksia putoilee tai ne jopa lakkaavat kasvamasta. Kiehkurasi vaativat vahvistamista, syväravitsemista ja intensiivistä korjausta. Voima arvokas luonnon kasviöljyjä ja innovatiivinen ravinteiden NANOIL keskisuurten huokoisuus hiusten tarjoaa intensiivistä hoitoa, estää hiustenlähtöä, ja parantaa sen kasvua.

Yhden askeleen päässä huonosta kunnosta

On helppo vahingoittaa sisäistä keratiini rakennetta väliaineen huokoisuus hiukset. Sen määrä on nousussa, mikä kertoo siitä että hukset tarvitsevat vahvistamista. Häiriintynyt happotasapainoa päänahassa aiheuttaa rasvoittumista ja hiusten pudottelua sekä katoavaa volyymiä. NANOIL keskikokoisille huokoisuus hiukset säätelee työtä talirauhasia, takaa hiukset kunnostus, ja parantaa sen luonnollisen suojakerroksen.

Kaukana täydellisestä

Keskihuokoiset hiukset ovat ongelmalliset - tylsät, puuttuu kiiltoa, kiharoituvat ja vaikea kammata. Hiustyypin muotoilu on hankalaa ja useimmat muotoilutuotteet vain pahentavat tilannetta. NANOIL on kauneuden eliksiiri, joka tekee kiehkuroistasi terveet, vahvat, kestävät ja täynnä kiiltoa sekä saavat ne kestämään pidempään.

ANNA HIUSTESI HÄMMÄSTYTTÄÄ KAUNEUDELLAAN

Voit nauttia valovoimaisista ja samettisista hiuksista. NANOIL keskikokoisille huokoisuus hiukset on innovatiivinen ja ammattikäyttöön. Monimutkainen kuusi luonnollisia öljyjä runsaasti omega rasvahappoja tehostaa huolellisesti valittu ravinteita, antaa hiukset kaunis ja terve ilme.

KUINKA SE TOIMII?

NANOIL keskihuokoisille hiuksille on suunniteltu läpäisemään päänahan syvimmät osat verenkierron parantamiseksi, riittävän kosteustason ylläpitämiseksi sekä tukimekanismiksi toimivan ja suojaavan lipidikerroksen ylläpitämiseksi. Siksi NANOIL takaa vahvistavan ja syvän juurikorjauksen sekä estää haarautumista ja haurautta. Se uusii ja vahvistaa hiuksia, palauttaa kiiltoa ja antaa suojaa haitallisia ulkoisia tekijöitä vastaan. Parantaa hiustyyliä ja lisää volyymiä

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Peitä hiuksesi nanoilin taialla

- +

LUONNOLLISET ÖLJYT TAISTELEVAT TERVEELLISISTÄ HIUKSISTA

Oli NANOIL keskihuokoisille hiuksille koostumus

Vain Nanoil sisältää tasapainoisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Yhdistelmän ja niiden suhteiden ansiosta tuotteen ominaisuudet ovat loistavia. Kokeile itse ja huomaat, että tarkasti valitut öljyt parantavat hiuksia tehokkaammin kuin mikään muu tuote.

MACADAMIAÖLJY - Palauttaa hiusten elinvoiman

Öljy on uutettu macadamiapuun pähkinöistä. Se imeytyy nopeasti päänahkaan ja karvatuppiin. Säätelee talineritystä, rauhoittaa ärsytystä, ravitsee, kosteuttaa, pehmentää ja parantaa hiusten joustavuutta.

ARGAN-ÖLJY - suojaa lämmöltä

Öljy on saatu Argan puun pähkinöistä. Sisältää antioksidantteja, jotka hidastavat solujen vanhenemista. Se antaa suojaa lämmöltä muotoiluin aikana. Syvästi uusii heikentyneiden hiusen keratiinirakennetta.

MARULAÖLJY - Vahvistaa luonnollista suojakalvoa

Afrikkalainen öljy uutetaan Marulapuun hedelmien siemenistä. Se hoitaa päänahkaa sekä hiuksia. Vahvistaa vesi-lipidikerrosta ihossa ja parantaa kosteutta. Suojaa ulkoisilta haittavaikutustekijöiltä.

JOJOBAÖLJY - Säätelee talineritystä

Kultainen öljy, joka on puristettu Simmondsia chinesis pensaan (Jojoba) siemenistä. Se estää hiuksia rasvoittumasta, estämällä vähitellen liiallista talineritystä. Puhdistaa ihoa ja parantaa hilsettä. Lääke kuivalle päänahalle ja kuiville hiuksille.

PUNAPASSIOÖLJY - Ehkäisee sähköisyyttä ja helpottaa kampaamista

Öljy on valmistettu passionhedelmästä. Täydellisesti rauhoittaa kurittomia hiuksia, antaa kiiltoa ja helpottaa kampausta. Selvittää takkuja, lisää pehmettä ja erinomaista kiiltoa.

KOOKOSÖLJY - Silottaa hiukset ja suojaa latvat

Kylmäpuristettu öljy kookospähkinöiden massasta. Suojaa hiuksien kärkiä, estää haurastumista ja kuivumista, palauttaa sietokykyä. Ravitsee hiukset, tiivistää suomut, takaa tasaisuuden, ja lisää kiiltoa.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Kerastim – Stimuloi keratiinin, rakenteellisen avainmateriaalin, joka muodostaa ihon ja hiuksien ulkokerroksen, muodostumista. Vahvistaa, estää hiustenlähtöä ja vaikuttaa positiivisesti paksuuteen.

Baicapil – Innovatiivinen ainesosa, joka vähentää hiustenlähtöä ja parantaa tiheyttä. Piristää karvatuppia ja stimuloi uusien, vahvojen ja terveiden hiustan kasvua.

Silkki – Kauneusvaikutteinen ainesosat. Pehmentää hiukset, lisää joustavuutta ja parantaa moniulotteista kiiltoa. Takaa hiusten kirkkaat värit.

UV-suoja – Suojaava komponentti, joka vähentää UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia . Estää hiuksia tulemasta latteiksi, hauraiksi ja kuiviksi.

A-vitamiini – Yleisesti tunnettu retinolina. Parantaa talirauhasten toimintaa, eliminoi hilsettä, vahvistaa hiuksia ja suojaa ihon vesi-lipidikerrosta.

E-vitamiini – Vahva antioksidantti, joka estää ikääntymisen prosesseja. Nopeuttaa solujakautumista. Kierhkurat pysyvät muodossa.

Hiukseni alkoivat ohenemaan ja niitä tippui pois kourallisia. Minulla ei ollut tällaisia ​​ongelmia ennen ja tulin siihen tulokseen, että niiden kunto oli saattanut huonontua suolaveden ja auringon takia. Oli valitettavan vaikeaa tehdä kampauksesta samanlaista kuin ennen. Etsin kovin ideaalituotetta... Nanoil toimi hiuksissani kuten sen valmistaja lupasi. Hyvät ainesosat ja erittäin miellyttävä koostumus saivat minut ostamaan toisen pullon. Entä vaikutukset? Uskomatonta! Suosittelen sitä lämpimästi. Kukaan tyttö ei tule pettymään.

Tanja, 49

Viimeinkin, joku on ymmärtänyt hiustenhoidon idean! Hiukseni ovat kauniit kun käytän Nanoilia. Ne olivat ohuet, kiillottomat ja latteat. Nyt, ne ovat pehmeät ja sileät. En voi lopettaa niiden koskettelua. Uskon, että tulen käyttämään Nanoilia ikuisesti.

Marja, 34

Me kaikki muutumme ajan myötä. Hiuksistani tuli heikommat, ne tippuivat ja menettivät kiiltonsa ja kuntonsa. Sain vaikutelman, että ne ohenivat nopeasti. Mikään ei näyttänyt toimivan, joten kokeilin kaikkea. Vain Nanoil osoittautui toimivaksi. Olen ikionnellinen.

Pernilla, 45

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Hiukset jotka herättävät tunteita

- +

LUO HIUKSESI UUDELLEEN NANOILILLA

NANOIL keskihuokoisille hiuksille on tieteen ja rikkaan perinteen symbioosi. Anna hiustesi uskoa, että ne ovat loistavan hiushoidon arvoisia luonnon kasviuutteiden voimalla. NANOIL poistaa liittyvät ongelmat hiukset ja kaikki merkit sen pahenemista kunnossa - hauraus, kuivuminen, ikävyys, pudota, tai jopa hilsettä. Se parantaa niiden kasvua, antaa kiiltoa, silottaa ja lisää volyymiä, saaden ne näyttämän hyvältä.

Keskihuokoiset hiukset vaativat ylimääräistä hoitoa. Se, miltä hiuksesi näyttävät on puhtaasti sinun asiasi. Sinä päätät, millaista hoita tarjoat hiuksillesi. Aloita ravitseva ja vahvistava NANOIL-hoito, joka parantaa kuolleiden solujen uudistumista, ravitsee niitä ja sulkee suomut. Saat nopeasti kasvavia hiuksia ilman hiustenlähdön ongelmia.

Terveet ja hohtavat hiukset?
Se on mahdollista
30 päivässä!

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten käytän NANOIL for medium porosity hair -tuotetta?

Riippuen hiusten pituudesta, paina enintään viisi pumppausta Nanoilia käteen ja levitä tasaisesti hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa tunnin verran tai enemmän. Pese hiukset jälkeenpäin.

Hiusöljyhoito Nanoililla on intensiivisempi, jos öljyä levittää kosteille, puhtaille hiuksille ja päänahalle.

Miehetkin voivat käyttää öljyä. Tuote on hyvä valinta kaljuuntuville tai parrakkaille miehille.

Yksityiskohtaiset ohjeet voi löytää blogipostauksestamme: "Miten Nanoil -hiusöljyä käytetään?".

2.Kenelle Nanoil medium porosity hair -tuotteen koostumus sopii?

NANOIL -hiusöljy sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja siksi se sopii kenelle tahansa – sekä naisille että miehille (myös parranhoitoon).

Määrittele hiustesi huokoisuus ja valitse itsellesi täydellinen öljy. NANOIL for medium porosity hair luotiin normaaleille, heikentyneille hiuksille kaksihaaraisilla, jotka ovat hennot, kiillottomat ja kankeat, takkuiset sekä ohenevat.

3.Päänahkani on herkkä. Voinko käyttää Nanoilia?

Nanoilin turvallista koostumusta suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan. Tuote ei ärsytä tai aiheuta allergioita, se ei aiheuta negatiivisia reaktioita ja sen luomukoostumus sopii siksi kaikille – myös herkän päänahan omaaville. Nanoil -hiusöljy kaunistaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa, ja siksi sitä suositellaan levitettäväksi pään ongelma-alueille.

4.Milloin Nanoil -hiusöljy vanhenee?

Yksi pullo Nanoil -hiusöljyä kestää noin 3-4 kuukautta. Tuote tulisi käyttää ennen parasta ennen merkintää, joka löytyy pakkauksesta.

5.Mistä NANOIL HAIR OIL for medium porosity hair koostuu?

NANOIL -hiusöljyt sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Jokaisesta versiosta voi löytää huolellisesti valitun ja tasapainoisen yhdistelmän öljyjä sekä hiuskasvua stimuloivia ja hiustuppia aktivoivia ainesosia. Lisäksi öljyissä on UV-suoja ja arvokkaita vitamiineja (A ja E). Jokainen Nanoil -versio sisältää kaikkein parhaimpia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan juuri sinun hiustyypillesi.

NANOIL MEDIUM Porosity INCI - Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Mikä erottaa NANOIL for medium porosity hairin muista hiusöljyistä?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hiuksissa on eri huokoisuuksia. Nanoil tarjoaa kolme versiota yhdestä tuotteesta, jonka ainoa ero on tuotteen sisältämät kasviöljyt. Niiden ansiosta tuotteen vaikutukset sopivat juuri tietyn tyyppisille hiuksille. NANOIL MEDIUM POROSITY on ainoa kaltaisensa öljy, joka sopii keskihuokoisille hiuksille.

7.Saako Nanoilin säännöllinen käyttö aikaan toivottuja tuloksia?

Nanoilin käyttö ohjeiden mukaan saa aikaan toivotut tulokset, mikäli öljy sopii hiusten rakenteelle. Öljyä ei tule käyttää liikaa tai liian usein. Vain muutama tippa Nanoilia riittää hiusten uskomattoman muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

8.Nanoil tuotteeni loppui. Mitä seuraavaksi?

Oletko huomannut hiustesi kunnon parantuneen Nanoil tuotteen käytön ajan? Älä lopeta öljyn käyttöä. Jokainen hiustyyppi (myös hyvin huokoiset hiukset) ovat jatkuvasti altistuneita ulkoisille tekijöille, jotka saattavat heikentää hiusten kuntoa. Nanoilin käyttöä voi jatkaa ennaltaehkäisevästi, vaikka tuote loppuisikin.

NANOIL FOR
MEDIUM POROSITY HAIR

Usko kauneuteesi

- +