Nanoil

Ainoa näin hyvin tarpeillesi sopiva
NANOIL alhaisen huokoisuuden hiuksille

Muotoilu helpottuu öljyn hiukset kesyttävien partikkeleiden ansiosta

Käsittely ei latista hilsealttiita tai helposti rasvoittuvia raskaita hiuksia

Tuuheutta ja keveyttä vääränlaisten tuotteiden latistamille hiuksille

Tasapainottaa päänahan pH arvoa ja stimuloi hiuskasvua

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Haluatko nähdä Nanoilin hämmästyttävän toiminnan?

- +

HIUKSENI OVAT ALHAISTA HUOKOISUUTTA - MITÄ SE TARKOITTAA?

Hiukset
rakenne
Hiukset
rakenne

Ne edellyttävät asianmukaista hoitoa

Virheellinen hoito tai sen puute voi häiritä vesi-rasvatasapainoa ja siten heikentäen niitä. Hiustuotteiden ainesosat eivät läpäise hiustesi rakenteesta johtuen. Siksi on vaikeaa ravita alhaisen huokoisuuden hiuksia. NANOIL:n koostumus perustuu tyydyttyneitä rasvahappoja täynnä oleviin luonnollisiin öljyihin ja tehokkaimpiin vaikuttaviin ainesosiin, jotka ovat välttämättömiä alhaisen huokoisuuden hiuksille ja niiden sisäosille.

Ne tarvitsevat tauotonta suojaa

Alhaisen huokoisuuden hiukset ovat altiitta lukuisille haittatekijöille, kuten UV-säteille, lämmölle ja myrkyille. Pysyvä suoja ilman latistavaa vaikutusta on tärkeää hiustenhoidossasi. NANOIL alhaisen huokoisuuden hiuksille suojaa kampausta vahingoittumiselta ja suuremmalta huokoisuudelta, kiitos huolellisesti valittu öljyjen, jotka sisältävät luonnollisen aurinkosuojan ja luovat suojakerroksen hiusten pinnalle.

Se kestää muotoilun

Kampauksesi muotoilu on hankalaa koska hiusten rakenne tekee siitä vaikeampaa, rajoittaen mahdollisuudet hiustuotteisiin ja estää korkean lämpötilan hiustenkuivaimia ja kiharrusrautoja muuttamasta hiusten rakennetta. NANOIL on herkkä eliksiiri, joka tarjoaa uuden, paremman tavan muotoilla alhaisen huokoisuuden hiuksia.

EI ENÄÄ RAJOJA KIITOS NANOILIN!

Innovatiivinen hiusöljy toimii yhteistyössä alhaisen huokoisuuden hiuksiesi kanssa. Nanoil alhaisen huokoisuuden hiuksille sisältää ihanteellisen yhdistelmän yhdeksää luonnollista öljyä täynnä rasvahappoja. Hankalat, suorat, ja raskaat hiukset eivät ole enää ongelma. Tästä lähtien mielikuvitus on ainoa raja.

KUINKA SE TOIMII?

Nanoil alhaisen huokoisuuden hiuksille toimii aktiiviisesti hiusten pinnoilla, mutta myös läpäisee juuret sekä elvyttää, vahvistaa ja ravitsee niitä. Hiukset nostatetaan, jotta päänahka voi hengittää ja solut vahvistuvat sekä juuret toimivat sujuvasti sillä liiallinen talin tuotanto estyy. Se on paras hoito hiuksillesi - katso itse!

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Määrittele hiuksiesi kaunes!

- +

LUONNONVOIMAT HIUKSILLESI

opi alhaisen huokoisuuden NANOIL:n koostumus

Vain Nanoil sisältää tasapainoisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Yhdistelmän ja niiden suhteiden ansiosta tuotteen ominaisuudet ovat loistavia. Kokeile itse ja huomaat, että tarkasti valitut öljyt parantavat hiuksia tehokkaammin kuin mikään muu tuote.

SETRIÖLJY - Estää hiustenlähtöä

Setripuun pähkinöistä uutettu. Se normalisoi talirauhasten toimintaa päänahassa, estäen hiustenlähtöä sekä puhdistaen päänahkaa, ehkäisten hilsettä, parantaen kuntoa ja lisäten volyymiä.

KOOKOSÖLJY -suojaa hiusten kuituja

Sen rakenne muistuttaa ihmisen hiusten proteeneja. Öljy pitää hiussuomut nousemasta ja estää hiusten huokoisuuden kasvua. Se tarjoaa ravitsevia ominaisuuksia, tuottaen elinvoimaa, kimmoisuutta ja kiiltoa. Kookosöljy sisältää luonnollista SPF 10:ä.

ARGAN-ÖLJY - suojaa lämmöltä

Arganin pähkinöistä uutettu. Tunnetaan nestemmäisenä kultana Marokossa. Se suojaa hiuksia lämpö- ja mekaanisia vaurioita vastaan. Se sisältää antioksidantteja, jotka tarjoavat elinvoimaa.

RISIINIÖLJY - stimuloi hiusten kasvua

Puristetaan risiinin siemenistä. Öljy, jolla on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Se parantaa hiusten kasvua, estää niiden tippumista ja korjaa hiusten juuret. Risiiniöljy lisää kiiltoa ja suojaa hiusten luonnollista väriä.

KARITEVOI - Estää hiusten kuivumista

Uutetaan voipuun pähkinästä. Se osoittee erinomaisia ravitsevia ominaisuuksia. Se luo suojan, joka vähentää veden menetystä, lisää kiiltoa, tuo elastisuutta ja pehmeyttä.

PUNAPASSIOÖLJY - Estää ikääntymisen

Puristetaan passiohedelmän siemenistä. Sen antioksidanttipotentiaali on kaksi kertaa niin vahva kuin muilla öljyillä. Se pitää hiukset elinvoimaisina, hidastaen ikääntymisprosesseja, parantaen kimmoisuutta ja rauhoittaen hiuksia.

BABASSUÖLJY - Helpottaa kampausta ja muotoilua

Uutetaan Brasilian palmun pähkinöistä - Attalea cohune. Se läpäisee hiukset helposti, tasoittaen ja helpottaen takkuja sekä muotoilua ilman latistamista. Babassuöljy suojaa hiuksia haarautumiselta.

MONOIÖLJY - Suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä

Maseroimalla Tahitilaisia Gardenia-kukkia. Se vahvistaa hiuksien vesi-lipidikerrosta, antaen kosteutta, elastisuutta ja pehmeyttä. Monoi jättää silkkisen kalvon hiusten pinnalle, joka suojaa hiuksia vaurioilta.

CUPUACUVOI - Parantaa hiusten elastisuutta

Puristetaan Amazonilaisen puun siemenistä - Theobroma grandiflorum. Se tarjoaa pitkäkestoisia kosteuttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Öljy virkistää, antaen joustavuutta ja kiiltoa sekä estää sähköistymistä.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Panthenol – Tunnetaan myös nimellä pro-vitamiini B5. Se kosteuttaa ja silottaa hiuksia, lisää kiiltoa ja helpottaa takkuuntumista sekä pitää kampauksen runsaana.

Baicapil – Tehoaine hiustenlähtöä vastaan. Se on yhdistelmä kasvipohjaisia ainesosia, jotka synergisesti stimuloivat kasvua. Baicapil vahvistaa karvatuppia.

Kerastim – Kystiinijohdannainen, joka on luotu estämään hiusten putoaminen. Se stimuloi keratiinisolujen aineenvaihduntaa tehden hiusten juurista vahvemmat.

UV-suoja – Suojaa hiusten herkkää rakennetta vahingolliselta UV-säteilyltä. Vähentää kuivumista, lattauetta ja haurautta sekä estää vahingot hiusten pinnalla.

A-vitamiini – Retinolia, joka parantaa solujen toimintaa hiuksen rakenteessa. Se estää liiallista hiustenlähtöä ja edistää kasvua.

E-vitamiini – nuoruuden vitamiini joka tarjoaa antioksidanttiominaisuuksia. Se suojaa vapailta radikaaleilta, antaen ravintoaineita soluille ja parantaen hiusten kasvua.

Nanoil on paras hiusöljy, joka minulla on koskaan ollut. Rakastan hiusteni muotoilua, mutta se oli aina hankala. Omat hiukseni ovat niin kihartumisen vastaiset, että jopa kiharrin epäonnistui. Pelkäsin myös niiden vaurioituvan korkean lämpötilan takia. Nanoil hiusöljy antaa minun hoitaa hiuksiani kuten olen aina halunnut. Se suoraa kampausta erinomaisesti ja käytön jälkeen hiukseni ovat niin...! En voi lopettaa itseni katselemista peilistä.

Eeva, 34

Rasvaiset hiukset olivat isoin ongelmani. Volyymiton, tasainen, yksinkertaisesti ärsyttävä. Toivoton tapaus. Ostin Nanoilia ja kaikki muuttui! Se paransi päänahkani samalla antaen juurilleni todellisen piristysruiskeen. Kampaukseni on nyt todella ilmava! Tunnen itseni hiustuotemalliksi.

Roosa, 20

Kesällä hiukseni kuivuvat helposti, etenkin koska asun lämpimällä alueella ja matkustan paljon. Olin etsinyt hyvää tuotetta, joka suojaisi hiuksiani. Se on vaikeaa, koska sitä ei painoteta niin paljon. Satoja kokeiltuja kosmetiikkatuotteita - ei vaikutusta. Minulla on kauniit, paksut ja ilmavat hiukset, Nanoilin käytön aloittamisen jälkeen. Auringonvalo ei ole enää ongelmani!

Bella, 46

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Pidä hiukset kurissa!

- +

Hoida hiuksiasi NANOIL:a!

Alhaisen huokoisuuden hiukset tarvitsevat ravintoa ja monimuotoista suojaa. Kaava on huolella valittu öljyjen innokkaat tyydyttyneitä happoja voit nauttia kauniit hiukset murehtimatta vahinkoa. Muista, hiusten huokoisuus voi pahentua. Varmista, että hiukset eivät menetä kuntoaan - ravitse, korjaa ja vahvista niitä käyttämällä meidän hiusöljyämme.

NANOIL helpottaa alhaisen huokoisuuden hiuksien käsittelyä, jotka ovat epäkimmoisat ja hankalat käsitellä. Jos käytät öljyä säännöllisesti, se nopeuttaa hiusten kasvua, lisäten niiden määrää ylikuormittamatta. Kiitos NANOIL:n, voit nauttia tyylikkäistä ja silkkisen pehmeistä hiuksista. Yhdistelmä täydellisesti valittuja kasviöljyjä toimii kuin paras hiusmuotoilija.

Terveet ja hohtavat hiukset?
Se on mahdollista
30 päivässä!

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten käytän NANOIL for low porosity hair -tuotetta?

Riippuen hiusten pituudesta, paina enintään viisi pumppausta Nanoilia käteen ja levitä tasaisesti hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa tunnin verran tai enemmän. Pese hiukset jälkeenpäin.

Hiusöljyhoito Nanoililla on intensiivisempi, jos öljyä levittää kosteille, puhtaille hiuksille ja päänahalle.

Miehetkin voivat käyttää öljyä. Tuote on hyvä valinta kaljuuntuville tai parrakkaille miehille.

Yksityiskohtaiset ohjeet voi löytää blogipostauksestamme: "Miten Nanoil -hiusöljyä käytetään?".

2.Kenelle Nanoil medium porosity hair -tuotteen koostumus sopii?

NANOIL -hiusöljy sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja siksi se sopii kenelle tahansa – sekä naisille että miehille (myös parranhoitoon).

Määrittele hiustesi huokoisuus ja valitse itsellesi täydellinen öljy. NANOIL for low porosity hair on luotu raskaille, kankeille, paksuille ja rasvaisille hiuksille, joita on vaikea muotoilla.

3.Päänahkani on herkkä. Voinko käyttää Nanoilia?

Nanoilin turvallista koostumusta suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan. Tuote ei ärsytä tai aiheuta allergioita, se ei aiheuta negatiivisia reaktioita ja sen luomukoostumus sopii siksi kaikille – myös herkän päänahan omaaville. Nanoil -hiusöljy kaunistaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa, ja siksi sitä suositellaan levitettäväksi pään ongelma-alueille.

4.Milloin Nanoil -hiusöljy vanhenee?

Yksi pullo Nanoil -hiusöljyä kestää noin 3-4 kuukautta. Tuote tulisi käyttää ennen parasta ennen merkintää, joka löytyy pakkauksesta.

5.Mistä NANOIL HAIR OIL for low porosity hair koostuu?

NANOIL -hiusöljyt sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Jokaisesta versiosta voi löytää huolellisesti valitun ja tasapainoisen yhdistelmän öljyjä sekä hiuskasvua stimuloivia ja hiustuppia aktivoivia ainesosia. Lisäksi öljyissä on UV-suoja ja arvokkaita vitamiineja (A ja E). Jokainen Nanoil -versio sisältää kaikkein parhaimpia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan juuri sinun hiustyypillesi.

NANOIL LOW Porosity INCI - Pinus Sylvestris Leaf Oil, Cocos Nucifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Passiflora Edulis Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Panthenol, Aroma, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Mikä erottaa NANOIL for medium porosity hairin muista hiusöljyistä?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hiuksissa on eri huokoisuuksia. Nanoil tarjoaa kolme versiota yhdestä tuotteesta, jonka ainoa ero on tuotteen sisältämät kasviöljyt. Niiden ansiosta tuotteen vaikutukset sopivat juuri tietyn tyyppisille hiuksille. NANOIL LOW POROSITY on ainoa kaltaisensa öljy, joka sopii vähähuokoisille hiuksille.

7.Saako Nanoilin säännöllinen käyttö aikaan toivottuja tuloksia?

Nanoilin käyttö ohjeiden mukaan saa aikaan toivotut tulokset, mikäli öljy sopii hiusten rakenteelle. Öljyä ei tule käyttää liikaa tai liian usein. Vain muutama tippa Nanoilia riittää hiusten uskomattoman muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

8.Nanoil tuotteeni loppui. Mitä seuraavaksi?

Oletko huomannut hiustesi kunnon parantuneen Nanoil tuotteen käytön ajan? Älä lopeta öljyn käyttöä. Jokainen hiustyyppi (myös hyvin huokoiset hiukset) ovat jatkuvasti altistuneita ulkoisille tekijöille, jotka saattavat heikentää hiusten kuntoa. Nanoilin käyttöä voi jatkaa ennaltaehkäisevästi, vaikka tuote loppuisikin.

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Täydellinen valinta hiuksillesi!

- +