packshot
„Kevyt ja syvästi ravitseva. Sai hiukseni näyttämään upeilta, eläviltä ja tuuheilta!”
Anna
Ainoa hiusten tarpeisiin sovitettu tuote
NANOIL for low porosity hair
Muotoilu helpottuu öljyn sisältämien hiuksia kesyttävien partikkeleiden ansiosta

Muotoilu helpottuu öljyn sisältämien hiuksia kesyttävien partikkeleiden ansiosta

Käsittely ei latista hilsealttiita tai helposti rasvoittuvia raskaita hiuksia

Käsittely ei latista hilsealttiita tai helposti rasvoittuvia raskaita hiuksia

Tuuheutta ja keveyttä sopimattomien tuotteiden latistamille hiuksille

Tuuheutta ja keveyttä sopimattomien tuotteiden latistamille hiuksille

Tasapainottaa päänahan pH-arvoa ja stimuloi hiuskasvua

Tasapainottaa päänahan pH-arvoa ja stimuloi hiuskasvua

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR
Haluatko kokea Nanoilin hämmästyttävän toiminnan?
- +
HIUKSENI OVAT VÄHÄHUOKOISET - MITÄ SE TARKOITTAA?
Hiusten
rakenne
Hiusten<br><strong>rakenne</strong>
Hiusten
rakenne
Hiusten<br><strong>rakenne</strong>

Ne edellyttävät asianmukaista hoitoa

Virheellinen huolenpito tai huolenpidon puute voi häiritä vesi-lipiditasapainoa ja heikentää hiuksia sen myötä. Hiustuotteiden ainesosat eivät imeydy hiuksiin hiusten rakenteen takia. Tämän takia on vaikea ravita vähähuokoisia hiuksia. NANOIL sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja täynnä olevia luonnollisia öljyjä sekä tehokkaita aktiivisia ainesosia, jotka ovat välttämättömiä vähähuokoisille hiuksille ja niiden ravitsemiselle.

Ne tarvitsevat tauotonta suojaa

Vähähuokoiset hiukset ovat alttiitta lukuisille haittatekijöille, kuten UV-säteille, lämmölle ja myrkyille. Pysyvä suoja ilman latistavaa vaikutusta on tärkeä osa hiustenhoitoa. NANOIL for low porosity hair suojaa hiuksia vaurioilta ja korkeammalta huokoisuudelta huolellisesti valittu öljyjen ansiosta. Öljyt sisältävät luonnollisen aurinkosuojan ja luovat suojakerroksen hiusten pinnalle.

Ne vastustavat muotoilua

Hiusten muotoilu on vaikeaa, koska hiusten rakenne tekee siitä vaivalloista, rajoittaa muotoilutuotteiden vaikutuksia ja vastustaa hiustenkuivaajien sekä kihartimien kuumuutta. NANOIL on hellävarainen eliksiiri, joka tarjoaa uuden, paremman tavan muotoilla vähähuokoisia hiuksia.

EI ENÄÄ RAJOJA NANOILIN ANSIOSTA!

Innovatiivinen hiusöljy tekee yhteistyötä vähähuokoisten hiusten kanssa. Nanoil for low porosity hair sisältää ihanteellisen yhdistelmän yhdeksää luonnollista öljyä täynnä rasvahappoja. Hankalat, suorat ja raskaat hiukset eivät ole enää ongelma. Tästä lähtien vain mielikuvitus on rajana.

MITEN SE TOIMII?

Nanoil for low porosity hair toimii hiusten pinnalla sekä imeytyy karvatuppiin elvyttääkseen, vahvistaakseen ja ravitakseen hiuksia juurista asti. Hiukset nousevat päänahasta, jonka ansiosta päänahka voi hengittää, solut vahvistuvat ja hiustupet toimivat vaivattomasti, sillä liiallinen talituotanto estyy. Tämä on paras vaihtoehto hiuksillesi - kokeile itse!

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR
Määrittele hiuksiesi kauneus!
- +

LUONNONVOIMAA HIUSTEN HYVINVOINNILLE

Tutustu NANOIL for low porosity hairin sisältöön
Vain Nanoil sisältää tasapainoisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä ja ylimääräisiä hoitavia ainesosia. Aineosien sopivien suhteiden ansiosta tuotteen ominaisuudet ovat loistavia. Kokeile itse ja huomaat, että tarkasti valitut ja yhdistetyt öljyt kaunistavat hiuksia tehokkaammin kuin mikään muu tuote.
MÄNTYÖLJY - Ehkäisee hiustenlähtöä

Siperianmännyn kävyistä uutettu. Se normalisoi talirauhasten toimintaa päänahassa, ehkäisee hiustenlähtöä, puhdistaa päänahkaa, ehkäisee hilsettä, parantaa hiusten kuntoa ja lisää tuuheutta.

KOOKOSÖLJY - Silottaa hiukset ja suojaa latvoja

Kylmäpuristettu öljy kookospähkinöiden hedelmälihasta. Suojaa hiuksien latvoja, ehkäisee haurastumista ja kuivumista, palauttaa vastustuskyvyn. Ravitsee hiuksia, sulkee hiussuomut, takaa sileyden ja lisää kiiltoa.

ARGANÖLJY - Suojaa lämmöltä

Arganpuun pähkinöistä uutettu öljy. Tunnetaan myös Marokon nestemäisenä kultana. Se suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja mekaanisilta vaurioilta. Öljy sisältää elinvoimaa tarjoavia antioksidantteja.

MONOIÖLJY - Suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä

Tuotetaan maseroimalla Tahitin tierakukkia. Öljy vahvistaa hiuksien vesi-lipidikerrosta, antaen kosteutta, elastisuutta ja pehmeyttä. Monoi jättää silkkisen kalvon hiusten pinnalle, joka suojaa hiuksia vaurioilta.

BABASSUÖLJY - Helpottaa kampausta ja muotoilua

Uutetaan Brasilian palmun (Attalea cohune) pähkinöistä. Imeytyy hiuksiin helposti, tasoittaen ja helpottaen takkuja sekä muotoilua ilman latistamista. Babassuöljy suojaa hiuksia haarautumiselta.

AURINGONKUKKAÖLJY – suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja kosteuden haihtumiselta

Ehkäisee kuivuutta ja haurautta tukemalla hiusten kykyä sitoa vettä. Tekee hiuksista sileät ja kiiltävät sekä asettuu hiuksiin vaurioilta suojaavaksi kerrokseksi.

ROSMARIINUUTE – hoitaa hiuksia ja päänahkaa, tukee hiusten kasvua

Tehokas antioksidantti on tunnettu lisä hiusten kasvua tukevissa tuotteissa. Uute jättää hiukset vahvemmiksi, sileimmiksi ja kiiltävämmiksi. Auttaa sulkemaan hiusten suojakerroksen, suojaa päänahkaa kuivuudelta ja hallitsee talituotantoa.

BASILIKANJUURIUUTE – ehkäisee ohenemista ja ravitsee hiuksia

Stimuloi hiustuppia ja vähentää hiusten liiallista irtoamista. Sisältää arvokkaita tanniineja, A-, C-, K- ja B-vitamiineja, kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja mangaania. Ainesosat luovat täydellisen hoitoaineen myös erittäin vaurioituneille ja hauraille hiuksille.

Luonnollisten öljyjen tehoa lisäävät:

Pantenoli – Tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Vitamiini kosteuttaa ja silottaa hiuksia, lisää kiiltoa ja helpottaa harjaamista sekä pitää hiukset tuuheana.

UV-suoja – Suojaa hiusten herkkää rakennetta haitallisilta UV-säteiltä. Vähentää kuivuutta, elottomuutta ja haurautta sekä ehkäisee hiusten pinnallisia vaurioita.

A-vitamiini – Retinoli, joka parantaa hiusrakenteen solujen toimintaa. Se ehkäisee liiallista hiustenlähtöä ja edistää kasvua.

E-vitamiini – Antioksidanttisia ominaisuuksia tarjoava nuoruuden vitamiini. Se suojaa vapailta radikaaleilta, kuljettaa ravintoaineita soluille ja tukee hiusten kasvua.

Nanoil on paras hiusöljy, joka minulla on koskaan ollut. Rakastan hiusten muotoilua, mutta se on aina ollut hankalaa. Omat hiukseni ovat niin muotoilemista vastaan, että edes kiharrin ei pystynyt pelastamaan tilannetta. Pelkäsin myös hiusten vaurioituvan kuumuuden takia. Nanoilin hiusöljy antaa mahdollisuuden hoitaa hiuksia omalla tavallani. Se suojaa hiuksia erinomaisesti ja käytön jälkeen hiukset ovat niin...! Katson itseäni peilistä jatkuvasti.

Eeva, 34

Rasvaiset hiukset olivat isoin ongelmani. Litteät, roikkuvat, todella ärsyttävät. Hiukseni olivat toivoton tapaus. Ostin Nanoilia ja kaikki muuttui! Se paransi päänahkani ja antoi hiusjuurille tarpeellisen boostin. Hiukset on nyt täynnä tuuheutta! Olo on kuin hiustuotemallilla.

Roosa, 20

Kesällä hiukseni kuivuvat helposti, etenkin koska asun lämpimällä alueella ja matkustan paljon. Etsin kauan hyvää hiuksia suojaavaa tuotetta. Se oli vaikeaa, koska hiukseni latistuvat helposti. Kokeilin jopa satoja kosmetiikkatuotteita - ei vaikutusta. Nanoilin käytön aloittamisen jälkeen hiuksista on tullut kauniit, paksut ja tuuheat. Auringonvalo ei enää ole ongelma!

Bella, 46

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Hallitse hiuksiasi!

- +

Hoida hiuksiasi Nanoililla!

Vähähuokoiset hiukset tarvitsevat ravintoa ja monimuotoista suojaa. Runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävät, tarkasti valitut öljyt antavat mahdollisuuden nauttia omista hiuksista huolehtimatta vaurioista. On hyvä pitää mielessä, että hiukset voivat muuttua huokoisemmiksi. Varmista, että hiukset eivät heikkene - ravitse, korjaa ja vahvista niitä käyttämällä meidän hiusöljyämme.

NANOIL helpottaa vähähuokoisten, elottomien ja vaikeasti muotoiltavien hiusten käsittelyä. Käyttämällä öljyä säännöllisesti voi nopeuttaa hiusten kasvua ja hiuksia voi tuuheuttaa ylikuormittamatta. Nanoilin ansiosta voit nauttia tyylikkäistä ja silkkisen pehmeistä hiuksista. Yhdistelmä täydellisesti valittuja kasviöljyjä tulee olemaan paras hiusstylisti.

Terveet ja säteilevät hiukset?
Se on mahdollista
30 päivässä!

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten käytän NANOIL for low porosity hair -tuotetta?

Riippuen hiusten pituudesta, paina enintään viisi pumppausta Nanoilia käteen ja levitä tuotetta tasaisesti hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa tunnin verran tai enemmän. Pese hiukset jälkeenpäin.

Hiusöljyhoito Nanoililla on intensiivisempi, jos öljyä levittää kosteille ja puhtaille hiuksille sekä päänahalle.

Miehetkin voivat käyttää öljyä. Tuote on hyvä valinta kaljuuntuville tai parrakkaille miehille.

Yksityiskohtaiset ohjeet voi löytää blogipostauksestamme: "Miten Nanoil -hiusöljyä käytetään?".

2.Kenelle Nanoil low porosity hair -tuote sopii?

NANOIL -hiusöljy sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja siksi se sopii kenelle tahansa – sekä naisille että miehille (myös parranhoitoon).

Määrittele hiustesi huokoisuus ja valitse itsellesi täydellinen öljy. NANOIL for low porosity hair on luotu raskaille, kankeille, paksuille ja rasvaisille hiuksille, joita on vaikea muotoilla.

3.Päänahkani on herkkä. Voinko käyttää Nanoilia?

Nanoilin turvallista koostumusta suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan. Tuote ei ärsytä tai aiheuta allergioita, se ei aiheuta negatiivisia reaktioita ja sen luomukoostumus sopii siksi kaikille – myös herkän päänahan omaaville. Nanoil -hiusöljy kaunistaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa, ja siksi sitä suositellaan levitettäväksi pään ongelma-alueille.

4.Milloin Nanoil -hiusöljy vanhenee?

Yksi pullo Nanoil -hiusöljyä kestää noin 3-4 kuukautta. Tuote tulisi käyttää ennen parasta ennen merkintää, joka löytyy pakkauksesta.

5.Mistä NANOIL HAIR OIL for low porosity hair koostuu?

NANOIL -hiusöljyt sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Jokaisesta versiosta voi löytää huolellisesti valitun ja tasapainoisen yhdistelmän öljyjä sekä hiuskasvua stimuloivia ja hiustuppia aktivoivia ainesosia. Lisäksi öljyissä on UV-suoja ja arvokkaita vitamiineja (A ja E). Jokainen Nanoil -versio sisältää kaikkein parhaimpia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan juuri sinun hiustyypillesi.

NANOIL LOW Porosity INCI - Argania Spinosa Kernel Oil, Coconut Alkanes, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olus Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Orbignya Oleifera (Babassu) Nut Oil, Pinus sylvestris Leaf Oil, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Aqua, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Farnesol, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene.

6.Mikä erottaa NANOIL for low porosity hairin muista hiusöljyistä?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hiuksissa on eri huokoisuuksia. Nanoil tarjoaa kolme versiota yhdestä tuotteesta, joiden ainoa ero on tuotteiden sisältämät kasviöljyt. Niiden ansiosta tuotteen vaikutukset sopivat juuri tietyn tyyppisille hiuksille. NANOIL LOW POROSITY on ainoa kaltaisensa öljy, joka sopii vähähuokoisille hiuksille.

7.Saako Nanoilin säännöllinen käyttö aikaan toivottuja tuloksia?

Nanoilin käyttöohjeiden mukaan toivotut tulokset saa aikaan, mikäli öljy sopii hiusten rakenteelle. Öljyä ei tule käyttää liikaa tai liian usein. Vain muutama tippa Nanoilia riittää hiusten uskomattoman muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

8.Nanoil tuotteeni loppui. Mitä seuraavaksi?

Oletko huomannut hiustesi kunnon parantuneen Nanoil tuotteen käytön ajan? Älä lopeta öljyn käyttöä. Jokainen hiustyyppi (myös hyvin huokoiset hiukset) ovat jatkuvasti altistuneita ulkoisille tekijöille, jotka saattavat heikentää hiusten kuntoa. Nanoilin käyttöä voi jatkaa ennaltaehkäisevästi, vaikka käsittelyaika loppuisikin.

NANOIL FOR
LOW POROSITY HAIR

Täydellinen valinta hiuksillesi!

- +
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö