Nanoil

Arganöljy
Argan Oil

100% luomu | Raffinoimaton | Kylmäpuristettu

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
Koko: 50 ml

Sisältää yli 100 ainesosaa. Kyseessä on luonnollisen kauneuden öljy, joka hidastaa ikääntymisprosessia, kosteuttaa sekä parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Arganöljy on vastaus hiuskasvun lisäämiseen ja hiusten luonnollisen kiillon palauttamiseen. Täydellinen kuiville, herkille, ikääntyville, aknealttiille ja vaurioituneille ihotyypeille. Arganöljy on myös tehokas kasvo- ja silmäseerumi. Tuote on Ecocertin sertifioima – Ecocert on maailmanlaajuisesti tunnistettu merkki, joka annetaan vain laadukkaille, luonnollisille kauneustuotteille.

- +

Arganpuut kasvavat Marokon koillisosissa. Niitä kunnioitetaan suuresti ja niitä kutsutaan syystä „elämän puuksi”. Yksi suosituimmista kauneusöljyistä, Marokon Nestemäinen Kulta, uutetaan näiden puiden pähkinöistä.

NANOIL ARGAN OIL

NANOIL Argan Oil on luonnollinen kylmäpuristuksen avulla uutettu öljy; se on raffinoimaton ja 100% luonnontuote. Tämän ansiosta jokainen tippa tätä arvokasta öljyä sisältää osan Arganpuun pähkinöiden parhaimmistoa.

Mitä arganöljy sisältää?

Arganöljy on arvokas tyydyttymättömien rasvahappojen lähde (n. 80%). Se sisältää linolihappoa omega-6 ryhmästä ja oleiinihappoa omega-9 ryhmästä – tämän takia se sopii jokaiselle hius- ja ihotyypille. Öljy tunnetaan myös sen korkeasta E-vitamiini-, karoteeni- ja skvaleenimäärästä, karitevoista (aurinkosuoja) sekä monesta muusta aktiivisesta ainesosasta.

Miten Arganöljy toimii?

  • Vähentää ryppyjä ja hidastaa ikääntymisprosessia.
  • Hidastaa liiallista hiustenlähtöä.
  • Täydellinen kasvo-, vartalo- ja hiusseerumi.
  • Neutralisoi vapaita radikaaleja.
  • Hoitaa ja suojaa ihoa ennen auringonottoa ja sen jälkeen.
  • Stimuloi solujen uusiutumisprosessia.
  • Kosteuttaa ja ehkäisee veden haihtumista.
  • Kohentaa, kiinteyttää ja lisää ihon joustavuutta.
  • Ravitsee ja vahvistaa hiuksia; parantaa niiden ulkonäköä ja rakennetta.
  • Palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja nopeuttaa hiuskasvua.

Hiuksille

Nanoil Argan Oil on täydellinen tuote kaikkien hiustyyppien kosteutukseen. Se suojaa hiuksia hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta sekä UVA/UVB -säteilyltä. Lisäksi öljy ravitsee heikentyneitä hiuksia, palauttaa niiden kiillon ja kimmoisuuden sekä hoitaa hiusten ohenemista ja nopeuttaa hiusten kasvua. Arganöljy hoitaa myös värjättyjä hiuksia, vahvistaa hiusten latvoja ja ehkäisee kaksihaaraisia.

Vartalolle

Arganöljyn säännöllinen levitys iholle auttaa taistelussa selluliittia vastaan. Tämä on kiinteyttävä, elvyttävä ja nuorentava öljy. Sitä voi myös lisätä kylpyveteen tai iholle ennen auringonottoa tai sen jälkeen. Öljy takaa kiinteyden ja kosteutuksen sekä vähentää raskausarpia, tavallisia arpia, aknea ja muita ihon vaivoja, kuten psoriasista.

Kasvoille

Argan oil on täydellinen tuote kasvojen ihonhoitoon: sitä voi levittää kasvoille seerumina nukkumaan mennessä tai lisätä kasvo- ja/tai yövoiteeseen. Öljyn ikääntymisenvastaiset ominaisuudet takaavat silmien ympärillä olevan ihon nuorekkuuden, vähemmän ryppyjä sekä kiinteän ihon.

Jaloille

Öljy voi korvata jalkavoiteen ja hoitaa kantapäiden ihoa. Lisäksi öljy soveltuu rentouttavaan ja ravitsevaan jalkakylpyyn. Öljy kosteuttaa ja elvyttää kuivaa sekä haljennutta ihoa ja suojaa jalkoja naarmuilta.

Kynsille

Arganöljy ravitsee, vahvistaa ja hoitaa hauraita, heikkoja ja vaurioituneita kynsiä. Kynnet voi upottaa lämpimään öljyyn tai öljyä voi hieroa kynsiin päivittäin.

Säilytysohjeet:

Kauneusöljy on pidettävä suljettuna kuivassa ja viileässä paikassa. Pidettävä poissa auringon valosta.

Nanoil-tuotteissa käytettävä arganöljy on Ecocertin sertifioima.

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten NANOIL Argan Oilia käytetään?

Luonnolliset öljyt ovat monipuolisia tuotteita: niitä voi levittää kasvoihin, vartalolle, hiuksiin, hieroa käsiin sekä kynsiin tai lisäät kylpyveteen. Niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja hoitotyypin voi valita omien mieltymysten mukaan.

2.Sopiiko NANOIL Argan Oil -kauneusöljy hiuksilleni ja iholleni?

Kauneusöljyjen ero piilee vitamiineissa, rasvahapoissa ja muissa arvokkaissa ainesosissa. Vieraile verkkosivullamme saadaksesi tietoa niiden uniikeista ominaisuuksista ja valitse omille hiuksille ja iholle parhaiten sopiva tuote.

3.Milloin NANOIL Argan Oil vanhenee?

NANOIL öljyt ovat tehokkaita ja niiden käyttönopeus riippuu täysin käyttäjän tarpeista. Jokaisen öljyn viimeinen käyttöpäivä löytyy pakkauksesta.

4.Mitä NANOIL Argan Oil sisältää?

Nanoil Argan Oil on kylmäpuristamalla uutettu luonnollinen öljy. Tuote on raffinoimaton ja Ecocertin sertifioima 100% luonnontuote parhailla kaunistavilla ominaisuuksilla. Tämän ansiosta öljy säilyttää kaikki arvokkaat ainesosat uuttamisen yhteydessä. Nanoil Argan Oil INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

5.Voinko yhdistää NANOIL Argan Oilin muihin kauneusöljyihin?

Tietenkin voit. Yhdistettynä luonnolliset öljyt luovat parhaimmat ravitsevat kauneustuotteet, jotka sisältävät mm. vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja. Ne toimivat yhdessä tarjotakseen parhaan mahdollisen luonnollisen huolenpidon. Öljyjä suositellaan yhdistettäväksi muun muassa kasvojen öljypuhdistukseen ja kotitekoisten kauneustuotteiden tekemiseen.

6.Miten NANOIL Argan Oilia säilytetään?

Öljyn käytön jälkeen pullo on suljettava tiiviisti. Öljyä säilytetään viileässä.