Nanoil

Manteliöljy
Almond Oil

100% luomu | Raffinoimaton | Kylmäpuristettu

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Koko: 50 ml

Manteliöljy tuoksuu yhtä miellyttävältä kuin sen uuttamiseen käytetyt mantelit. Tuote on monipuolinen ja luonnollinen hiuksia, kasvoja sekä raskausarpia hoitava kauneusöljy. Öljy on hyvin hellävarainen ja siksi sitä voi käyttää myös raskauden aikana tai levittää vauvan iholle. Se kosteuttaa, ravitsee syvästi, elvyttää ja nopeuttaa ihon palautumista. Tuote on Ecocertin sertifioima – Ecocert on maailmanlaajuisesti tunnistettu merkki, joka annetaan vain laadukkaille, luonnollisille kauneustuotteille.

- +

Mantelipuu kasvaa luonnollisena Välimeren alueella mutta nykyään sitä kasvatetaan myös Ranskassa ja Espanjassa. Pähkinät ovat kosmetologiassa tutun öljyn – manteliöljyn – lähde.

NANOIL ALMOND OIL

Nanoil Almond Oil on kylmäpuristettu ja raffinoimaton luomuöljy, joka tarjoaa Ecocertin sertifioimia laadukkaita kaunistavia ominaisuuksia. Tämän ansiosta öljy säilyttää mantelipähkinöiden kaikkein tärkeimmät ominaisuudet uuttamisen yhteydessä.

MITÄ MANTELIÖLJY SISÄLTÄÄ?

Kaikista maailman pähkinöistä, manteli (eli myös manteliöljy) sisältää suurimman määrän E-vitamiinia, jonka ansiosta sillä on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia. Lisäksi mantelit sisältävät muita vitamiineja (esim. A ja D) sekä hivenaineita mutta ennen kaikkea ne ovat arvokkaiden omega-9 (55%), omega-6 ja omega-3 rasvahappojen lähde.

MITEN MANTELIÖLJY TOIMII?

  • Vahvistaa hydrolipidikerrosta.
  • Kosteuttaa ja ravitsee kasvoja.
  • Suojaa auringolta ja myrkyiltä.
  • Suojaa ihoa ja hiuksia vaurioilta.
  • Toimii kosteusvoiteena: antaa sileyttä ja hoitaa.
  • Vähentää huomattavasti raskausarpien ja selluliitin näkyvyyttä.
  • Lievittää ärsytyksiä.

Hiuksille

Nanoilin luonnollinen manteliöljy sopii keski- ja korkeahuokoisille hiuksille, jotka kaipaavat elvytystä. Säännölliseesti käytettynä manteliöljy suojaa hiuksia vaurioilta ja kosteuttaa niitä. Öljyn ominaisuuksien ansiosta hiusten kunto paranee ja päänahan ärsytykset vähenevät. Öljy ehkäisee hiustenlähtöä ja jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi sekä joustaviksi.

Vartalolle

Manteliöljy on yksi tavallisimmista hierontaöljyistä ja se toimii loistavasti aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen kantajana. Se imeytyy ihoon nopeasti, lievittää tulehduksia, tuo joustavuutta, vähentää raskausarpia ja tukee elvytystä. Lisäksi öljy voi korvata tavallisen vauvaöljyn. Tuotetta voi myös levittää käsiin, kynsiin (hoitaa kuivia kynsinauhoja) sekä karheille kyynärpäille ja polville.

Kasvoille

Manteliöljyä voi levittää kasvoille sellaisenaan mutta se toimii parhaiten yhdessä muiden kauneustuotteiden kanssa. Sitä voi myös käyttää meikinpoistoöljynä.

Säilytysohjeet:

Kauneusöljy on pidettävä suljettuna kuivassa ja viileässä paikassa. Pidettävä poissa auringon valosta.

Nanoil-tuotteissa käytettävä manteliöljy on Ecocertin sertifioima.

UKK - Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

1.Miten NANOIL Almond Oilia käytetään?

Luonnolliset öljyt ovat monipuolisia tuotteita: niitä voi levittää kasvoihin, vartalolle, hiuksiin, hieroa käsiin sekä kynsiin tai lisäät kylpyveteen. Niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja hoitotyypin voi valita omien mieltymysten mukaan.

2.Sopiiko NANOIL Almond Oil -kauneusöljy hiuksilleni ja iholleni?

Kauneusöljyjen ero piilee vitamiineissa, rasvahapoissa ja muissa arvokkaissa ainesosissa. Vieraile verkkosivullamme saadaksesi tietoa niiden uniikeista ominaisuuksista ja valitse omille hiuksille ja iholle parhaiten sopiva tuote.

3.Milloin NANOIL Almond Oil vanhenee?

NANOIL öljyt ovat tehokkaita ja niiden käyttönopeus riippuu täysin käyttäjän tarpeista. Jokaisen öljyn viimeinen käyttöpäivä löytyy pakkauksesta.

4.Mitä NANOIL Almond Oil sisältää?

Nanoil Almond Oil on kylmäpuristamalla uutettu luonnollinen öljy. Tuote on raffinoimaton ja Ecocertin sertifioima 100% luonnontuote parhailla kaunistavilla ominaisuuksilla. Tämän ansiosta öljy säilyttää kaikki makadamiapähkinöiden arvokkaat ominaisuudet uuttamisen yhteydessä. Nanoil Almond Oil INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

5.Voinko yhdistää NANOIL Almond Oilin muihin kauneusöljyihin?

Tietenkin voit. Yhdistettynä luonnolliset öljyt luovat parhaimmat ravitsevat kauneustuotteet, jotka sisältävät mm. vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja. Ne toimivat yhdessä tarjotakseen parhaan mahdollisen luonnollisen huolenpidon. Öljyjä suositellaan yhdistettäväksi muun muassa kasvojen öljypuhdistukseen ja kotitekoisten kauneustuotteiden tekemiseen.

6.Miten NANOIL Almond Oilia säilytetään?

Öljyn käytön jälkeen pullo on suljettava tiiviisti. Öljyä säilytetään viileässä.