Taistele selluliittia vastaan luonnonöljyillä. Parhaat hoidot täydelliselle vartalolle

Taistele selluliittia vastaan luonnonöljyillä. Parhaat hoidot täydelliselle vartalolle

Selluliitin poistamiseksi voit joko peittää vartalosi erikoisvoiteilla tai kääntyä muutamien perinteisten ja pitkään tuttujen menetelmien puoleen. Itse asiassa on olemassa myös laaja valikoima luonnollisia öljyjä, jotka ovat riittävän vahvoja selluliittia vastaan. Niiden avulla saat vartalosi näyttämään upealta, jotta siinä ei enää ole niin sanotun appelsiininkuoren jälkiä. Haluatko päästä eroon selluliitista? Mene öljyhierontaan!

Mitä selluliitti on?

Englanniksi ja käännettynä sillä tarkoitetaan rasvakudosta, joka kasvaa epätasaisesti ihon alla. Se on melko kaukana hehkeän näköisestä ja joskus se sattuu olemaan jopa tuskallisen tuntoista, varsinkin erittäin edistyneessä muodossaan. Useimmissa tapauksissa selluliitti vaikuttaa reisiin, pakaraan, lantioon ja vatsaan. Joskus se löytyy jopa hartioista ja rinnoista.

Asiantuntijat määrittelevät selluliitin rappeutuvaksi ihonalaisen kerroksen häiriöksi, joka ilmenee topografisesti paksuuntuneena rasvakudoksena sukkahousuissa, pakaroissa ja lantioissa.

Selluliitin aiheuttaja

On monia syitä, miksi selluliittia tulee kehoomme. Suurimmat syyt ovat geenit sekä rasvakudoksen spesifinen jakautuminen kehossa. Toiseksi yleisimmät syyt ovat: huonot ruokailutottumukset, passiivinen istuva elämäntapa, tiukat vaatteet, jotka haittaavat vapaata veren- ja imunestekiertoa. Appelsiininkuori ei myöskään välitä lääkkeistä, voiteista ja kehossamme tapahtuvista hormonaalisista muutoksista (mukaan lukien ehkäisy). Lisäksi yksi selluliitin suurimmista liittolaisista, jotka samalla ovat hoikan vartalon vihollisia, ovat sokeri sekä paistetut ja rasvaiset ruoat. Melko tärkeä rooli selluliitin ulkonäössä on myös haitallisilla myrkyillä, jotka kerääntyvät rasvakudokseen.

Miten päästä eroon selluliitista?

Tämä yleinen ihon epätäydellisyys vihaa kylmyyttä, hierontaa ja fyysistä aktiivisuutta. Kuinka päästä eroon selluliitista? Paras tapa tehdä se on käyttää hierontaa! Tämä hoito stimuloi imunestejärjestelmää, vilkastuttaa verenkiertoa ja enimmäkseen auttaa purkamaan ihon rasvakertymiä ja poistamaan soluihin kerääntyneitä myrkkyjä. Ihohieronta voidaan tehdä joko käsillä tai erityisellä hierontatyökalulla. Tärkeintä on kuitenkin tehostaa hieronnan vaikutusta ja päivittää sitä: tutustu sitä varten luonnonöljyihin.

Miten lisätä selluliittia ehkäisevän öljyn vaikutuksia?

Öljyä, jota käytetään selluliitin torjuntaan kotioloissa, tulee levittää kostealle iholle heti kylvyn jälkeen - silloin iho stimuloituu, lämpenee ja sen imeytymisnopeus paranee. Olisi vielä parempi, jos altistat vartalosi kuorinnalle kiinnittäen erityistä huomiota selluliitin vaikutuksiin.

Hieronnan lääkinnällisten ominaisuuksien vahvistamiseksi ja kehon positiiviseksi vaikuttamiseksi hoito tulee tehdä jaloista alkaen kehoa ylöspäin, sydäntä kohti. Luonnollisesti sinun tulisi keskittyä eniten jalkoihin, reisiin ja pakaraan. Samoin öljyä tulee hieroa vatsan alueelle. Pohjimmiltaan paras aika antaa keholle hierontaa on heti harjoittelun jälkeen, jolloin kehon verenkierto piristyy fyysisen aktiivisuuden vuoksi.

Tiesitkö, että…
...vartalohieronta luonnonöljyillä nopeuttaa rasvakudoksen pienenemistä, stimuloi verenkiertoa sekä vähentää verisuonten läpäisevyyttä. Lisäksi tämä hoito tarjoaa lymfaattisen poistumisen, mikä edistää kiihtynyttä lymfavirtaa. Tämä on paras tapa torjua selluliittia. Jos hieronta annetaan säännöllisesti, se purkaa tämän epätasaisen ja kuoppaisen rasvakudoksen.

Parhaat selluliitin vastaiset hoidot täydellisen vartalon saavuttamiseen

1. Luonnollinen öljyhieronta

Ilman luonnollisia öljyjä yksikään hieronta (ei vain selluliittia ehkäisevä) ei olisi mahdollinen. Tätä päällimmäistä rakennettqa helpottaa öljyjen tuoma luisto, koska tällä tavalla pystytään estämään kudosta vaurioilta. Samaan aikaan öljyillä on hoitavia ominaisuuksia ja ne luonnollisesti auttavat torjumaan selluliittia. Luonnolliset öljyt ovat paras ase selluliittia vastaan ja paras ainesosa kaikista tunnetuista selluliittihoitoista.

Mikä öljy auttaa ehkäisemään selluliittia?

 • Manteliöljy - mineraalisuolojen, proteiinien, magnesiumin ja vitamiinien lähde. Se kosteuttaa ihoa hyvin, palauttaa kiiltoa ja parantaa mikroverenkiertoa. Tämä öljy on uskomattoman hellävarainen, kevyt ja hyvin imeytyvä. Manteliöljy rauhoittaa ärsytystä ja lievittää ihoa. Lopuksi manteliöljy toimii juuri kantajaöljynä selluliittihoitoihin eteerisillä öljyillä.
 • Arganöljy - yksi tehokkaimmin ihoa kohottavia öljyjä. Se taistelee ihon virheitä vastaan ja hidastaa ikääntymistä parantamalla ihon kimmoisuutta. Se on myös vastuussa solujen aineenvaihdunnan lisäämisestä, ihon tasoittamisesta ja kiinteyttämisestä. Säännöllinen arganöljyn hierominen ihoalueille, joilla on epätasainen ja kuoppainen iho, riittää havaitaksesi merkittävän parannuksen vartalon ulkonäössä.
 • Makadamiaöljy - sopii täydellisesti lääketieteelliseen hierontaan ja vartaloa muotoilevaan hierontaan. Herkkä ja kevyt, se imeytyy ihoon todella helposti eikä ole komedogeeninen. Samaan aikaan makadamiaöljy pystyy edistämään ihossa tapahtuvia prosesseja. Järjestelmällisesti käytettynä öljy auttaa taistelemaan hoikan vartalon puolesta ja jättää ihon elastiseksi.
 • Murattiöljy – muratti sisältää saponiineja, jotka nopeuttavat solujen aineenvaihduntaa ja tuottavat uskomattoman vahvoja myrkkyjä poistavia ominaisuuksia. Öljyssä myös esiintyvä Hederi tunnetaan tehokkaana aineena, joka kohottaa ihoa merkittävästi. Öljy tunkeutuu ihoon syvälle ja poistaa nestettä kehosta aktivoimalla imusolmukkeiden virtausta.
 • Kahvipapuöljy - kofeiinilla on korkea kemiallinen affiniteetti epidermaalisten solujen kanssa, sillä se tunkeutuu niihin helposti; polyfenolit ovat vastuussa termogeneesin aktivoimisesta. Kofeiinipitoisuuden ansiosta öljy tehostaa imusolmukkeiden ulosvirtausta kudoksista, stimuloi rasvakudosten palamista ja helpottaa rasvasolujen hajoamista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kahvipapuöljy parantaa solujen aineenvaihduntaa ja auttaa ihoa tulemaan joustavammaksi ja kiinteämmäksi.

2. Hieronta luonnonöljyillä ja eteerisillä öljyillä

Luonnolliset kasviöljyt toimivat perusöljyinä voimakkaille eteerisille öljyille, joilla on voimakkaita vaikutuksia ihoon. Monet aromaterapiaan käytetyt miellyttävän tuoksuiset öljyt torjuvat selluliittia uskomattoman hyvin. Jos haluat poistaa appelsiinin kuoren lopullisesti - sinun on otettava öljyt käyttöön osana selluliittihoitojasi.

Älä käytä eteerisiä öljyjä yhdestä ainesosasta koostuvana kosmetiikkana, koska ne ovat vahvasti tiivistettyinä – tämä saattaa ärsyttää ihoa voimakkaasti.

Hyvä uutinen on, että voit luoda omia öljyseoksia ja säilyttää niitä tummassa lasipullossa jopa muutaman viikon. Levitä selluliittia estäviä öljyjä joka päivä kylvyn jälkeen lämmitetylle iholle tekemällä hellävarainen hieronta. Tällaiset sekoitukset koostuvat aina niin kutsutuista PERUSÖLJYISTÄ (eli argan-, makadamia-, manteli-, murattiöljy) sekä valikoiduista ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ.

HUOMAUTUS!

Sitrushedelmistä saatuja eteerisiä öljyjä ei tule levittää iholle ikinä ennen ihon altistamista auringonvalolle - se voi laukaista valoallergian.

Itse asiassa on hyvä tehdä laastaritesti ennen eteeristen öljyjen säännöllistä käyttöä. Levitä pieni annos eteeristä öljyä ja kantajaöljyä korvan takana olevalle ihoalueelle. Jos et huomaa ärsytystä 24 tunnin kuluessa, voit aloittaa öljyn käytön luottavaisin mielin.

3. Kotitekoiset selluliittia estävät vartalo- ja kasvokuorinnot

Kuorinta on yksi tärkeimmistä jokaisen hoidon toimenpiteistä, joka koskee vartaloa, kasvoja ja jopa päänahkaa. Säännöllisen kuorinnan vaikutukset ovat todella vaikuttavia, koska se on hoito; kuten hieronta - joka tehostaa verenkiertoa, ehkäisee lymfostaasia ja stimuloi kaikkien kehoon kertyneiden myrkkyjen poistumista. Tuloksena on sileä iho, jossa ei ole selluliittia eikä kuoppia.

Tee-Se-Itse kotitekoiset selluliittia estävät kuorinta-aineet

Selluliittia estävä sokeri- ja öljyvartalokuorinta

Yhdistä sokeri hunajan kanssa ja sekoita sitten joko arganöljyn tai makadamiaöljyn kanssa paksumman massan saavuttamiseksi. Levitä kuorintavoide kostealle iholle ja jatka hieromista, kunnes sokeripalat sulavat.

Selluliittia estävä kahvi- ja öljykuorinta

 • 220 g jauhettua kahvia
 • 110 g lämmitettyä kookosöljyä
 • 110 g lämmitettyä sheavoita
 • 60 ml arganöljyä
 • 5 tippaa greippien eteeristä öljyä
 • 110 g Himalajan karkeajyväistä suolaa
 • valinnaisesti voit käyttää ripauksen kanelia tai inkivääriä (se lämmittää ja stimuloi verenkiertoa)

Voit tehdä tämän kuorinnan todella luovalla tavalla, mikä tarkoittaa, että saat sen ihanan muffinssin muotoisten kuutioiden muodossa - kaada seos vain silikonivuokiin ennen kuin kookosöljy ja sheavoi ehtivät jäähtyä. Kun se on saavuttanut kiinteän muotonsa, irrota muffinssin muotoinen kuorinta ja laita se purkkiin tai muuhun astiaan.

Levitä kuorintaa vain kostealle iholle kylvyn jälkeen - öljyt sulavat kehon lämpötilan vaikutuksesta, joten sinun on helppo suorittaa täydellinen kuolleiden ihosolujen kuorinta.

Selluliittia estävä kahvi- ja sokerikuorinta

Tässä samanlainen kuorinta, mutta yksinkertaisemmassa versiossaan: yhdistä 110 g jauhettua kahvia, 55 g ruokosokeria ja ripaus luonnonöljyä, esim. argan- tai manteliöljyä.

Kaada, kunnes saat aikaiseksi paksun tahnan.

Tätä vartalokuorintavoiteen perusversiota voidaan parantaa valikoiduilla selluliittia ehkäisevillä eteerisillä öljyillä (esim. sitruunainkivääri, kataja). Noin 10 tippaa riittää tähän kotitekoiseen vartalokuorintaan.

Sokerihieronta tasoittaa ihon pintaa täydellisesti. Kahvinporot tekevät ihosta kimmoisamman sekä stimuloivat veren- ja imusolmukkeiden virtausta. Kun olet lopettanut hieronnan, huuhtele kuorinta haalealla vedellä.

4. Vartalon kääriminen

Toinen uskomaton tapa käsitellä selluliittia on vartalokääre. Vaikka monet kauneushoitolat tarjoavat tämän hoidon, voit tehdä sen myös kotona. Se riippuu erityisen sekoituksen levittämisestä appelsiininkuoren vahingoittamille kehon alueille ja kääri ne sitten elintarvikefolioon.

Folion luoma tiukka puristus stimuloi verenkiertoa. Lisäksi folio tuottaa lämpöä, joka avaa ihohuokosia, mikä auttaa vaikuttavia aineita tunkeutumaan ihon alempiin kerroksiin ja luonnollisesti lisää niiden tehokkuutta. Vartalokääreen tuloksia voidaan verrata ihon drenaamiseen: se tehostaa veren ja imusolmukkeiden virtausta sekä laihtua. Selluliitti vähenee.

Kotimainen vartalokäärehoito

Selluliittia estävä öljyinen vartalokääre

 • 15 ml kahvipapuöljyä
 • 15 ml arganöljyä
 • 15 ml murattiöljyä
 • 10 tippaa selluliittia estävää eteeristä öljyä (esim. appelsiini, inkivääri, greippi)

Yhdistä ainekset, levitä selluliitin kärsimälle ihoalueelle, kääri elintarvikefolioon. Poista folio 20 minuutin kuluttua ja huuhtele seos pois.

Selluliittia estävä kahvivartalokääre

 • 125 ml kahvia
 • 60 ml manteliöljyä
 • 60 ml kahvipapuöljyä

Yhdistä ainesosat melko paksun koostumuksen saavuttamiseksi seerumissa. Levitä sitä selluliitista kärsiville ihoalueille ja kääri folioon. Poista folio 15-20 minuutin kuluttua ja pese vartalo haalealla vedellä.

5. Kuuma ja kylmä suihku

Tämä on epäilemättä halvin ja helpoin kotihoito selluliittin vähentämiseksi.

Kylmä vesi supistaa, kun taas lämmin vesi laajentaa verisuonia. Kun iho on altistunut erilaisille suihkutyypille, se tulee kiinteäksi ja sileäksi. Tällaisissa suihkuissa kannattaa käydä usein, ja jos mahdollista, jopa lopettaa jokainen kylpeminen sillä. Lyhyesti sanottuna tällaiset suihkut ovat uskomattoman edullisia elimistön yleiselle hyvinvoinnille ja jättävät kehon levottomaksi.

6. Selluliitin vastaiset kylpytuotteet

Jos pidät putkessa makaamisesta, sinun tulee tietää, että näinä mukavina hetkinä voit myös taistella selluliittia vastaan. Sinun tarvitsee vain lisätä oikeantyyppistä suolaa, joka hoitaa appelsiinin kuoren puolestasi.

Baskunchak-järven kylpysuola

Baskunchak-järvestä peräisin olevat suolakylvyt stimuloivat ihoa, taistelevat selluliittia vastaan ja muotoilevat kehoa. Tämä suola sisältää rosmariini-, salvia- ja murattiuutteita, jotka vähentävät appelsiininkuorta, auttavat polttamaan ylimääräistä rasvakudosta sekä vahvistavat ja kiinteyttävät vartalon ihoa.

Kylpysuola biskofiitilla

Bischofite on yleisesti tunnettu mineraali selluliittia vastaan. Se hoitaa ihoa, antaa kudoksille magnesiumia, bromia, rautaa, jodia ja klooria. Säännöllisesti kylpyyn lisättynä se jättää ihon sileäksi ja estää rasvakudoksen kerääntymisen soluihin.

Kylpysuola guaranalla ja L-karnitiinilla

L-karnitiini on yksi tehokkaimmista yhdisteistä selluliittisuolojen kanssa: se auttaa säilyttämään ihon nuorekkaan ilmeen vapauttamalla kehon myrkkyistä. Mitä tulee guaranaan, sillä on antioksidanttista aktiivisuutta ja antibakteerisia ominaisuuksia. Lisäksi sen vaikutus on samanlainen kuin kahvilla - se lisää solujen aineenvaihduntaa. Pohjimmiltaan se on todettu korvaamattomaksi, kun on kyse ihoa kiinteyttävistä ja tasoittavista hoidoista.

Kuolleenmeren kylpysuola

Kuolleenmeren suolalla ottaminen helpottaa rasvakudoksen, venytysarpien ja selluliitin torjuntaa. Tällaiset hoidot stimuloivat verenkiertoa sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja sileyttä.
Mineraalien korkean läpäisevyyden ansiosta Kuolleenmeren suolakylpy auttaa lihasten rentoutumisessa ja tarjoaa lymfaattista poistumista appelsiininkuoren heikentämiseksi.

Eteeriset öljyt kylpyyn

Voit lisätä kylpyyn muutaman tippa eteerisiä öljyjä - kaada 10 tippaa greippiä, gigeriä, appelsiinia tai mitä tahansa eteeristä öljyä, joka taistelee selluliittia vastaan, kylpyyn, joka on täytetty noin 30 celsiusasteisella vedellä. Yksi uimakerta ei saisi kestää yli 15-20 minuuttia.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Arganöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö