Öljyn käyttö kasvoilla. Miten löytää ihotyyppiisi sopiva öljy

Öljyn käyttö kasvoilla. Miten löytää ihotyyppiisi sopiva öljy

Hiustenhoito ei ole ainoa, joista otetaan luonnollisia öljyjä jatkuvasti pois. Öljyt hyödyttävät suurelta osin ihoa ja ovat liittolaisiamme taistellessamme virheettömän ihon puolesta. Mitä öljyjä kannattaisi sitten lisätä kasvojenhoitoon? Tietysti se riippuu ihotyypistäsi ja sen tarpeista. Miksi et tarkista tarjolla olevia öljyjä ja käytä niiden tarjoamaa suurta potentiaalia?

Kosteusvoide, kasvovoide, seerumi, geeli, puhdistusaine - jokainen näistä kasvotuotteista voidaan korvata yhdellä luonnon tarjoamalla luonnollisella öljyllä. Jos yhteensovitat sen ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan, varmistathan että sen myös huomaa ulkonäöstäsi ennennäkemättömällä hehkulla.

On aika ihonhoitoon yhdessä luonnon kanssa!

Kasvojen hoito öljyllä

Öljyhoidot ovat saaneet suurta suosiota, ja niitä voi todellakin käyttää myös iholle. Kasvoöljyhoidot ovat luonnollinen tapa hoitaa ihoa ja korvaavat vaivattomasti kosteusvoiteen, päivä- sekä yövoiteet. Hyvin sopivat öljyt tuovat ihon riittävän kosteuden takaisin, normalisoivat happo-emästasapainoa, rakentavat uudelleen hydrolipidikerrosta ja niillä on niin monia upeita ominaisuuksia, joista emme edes tiedä.

Tietysti parhaiden kasvojenhoitoöljyjen tulee olla kylmäpuristettuja, puhdistamattomia ja orgaanisia. Jos ne tulevat luonnollisesta, luotettavasta lähteestä, kuten Nanoilin suunnittelemat, voimme olla varmoja, että vaikutus on paljon parempi ja öljyt paljon turvallisempia, vaikka iho olisi herkkä.

Kannattaako öljyjä levittää kasvojen iholle?

Epäilemättä ne ovat! Luonnolliset öljyt ovat varmasti parhaita valmiita tuotteita, koska ne:

  • parantavat ihon kosteutta luonnollisella ja kestävällä tavalla
  • eivät sisällä mahdollisesti haitallisia aineita
  • sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • sisältävät runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja
  • ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin

On myös selvää, että sinun on pysyttävä kohtuullisena - öljyt ovat tehokkaita, kun sovitat ne ihosi tarpeisiin. Väärin valittu öljy todennäköisesti tukkeutuu ja painaa sitä. Onneksi tilanne on erittäin harvinainen.

Kuinka valita paras öljy omaan kasvojenhoitoon?

Kosmetiikkateollisuudessa käytetään yli 100 kasviöljyä. Mistä tiedät, mikä luonnollinen öljy valita juuris inun ihonhoitorutiiniisi? Monityydyttymättömien omega-3- ja omega-6-rasvahappojen pitoisuus on keskeinen valintakriteeri. Öljyssä olevien EFA-yhdisteiden määrä kertoo meille, mille ihotyypille tietty öljy sopii.

Perusohje neuvoo, että on:

  1. kuivattavat öljyt (yli 50 % monityydyttymättömiä happoja) - kevyimmät, nopeimmin imeytyvät öljyt, jotka eivät jätä rasvaista kalvoa iholle. Sopii rasvaiselle ja ongelmalliselle iholle; toimii erinomaisesti öljypohjaisena meikkipohjana.
  2. Puolikuivuvat öljyt (20–50 % monityydyttymättömiä happoja) – ovat koostumukseltaan kevyttä, eivätkä ne saa rasittaa ihoa, mutta saattavat tukkia rasvaisen ihon. Suositellaan normaalille ja sekaihotyypille.
  3. ei-kuivuvat öljyt (alle 20 % monityydyttymättömiä happoja) - niiden koostumus on melko raskas, kestää kauemmin tunkeutua ihoon, saattaa tukkia huokoset ja jättää rasvaisen kerroksen. Ne sopivat hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, joka ei ole altis komedoneille.

Rasvaiselle ja ongelmalliselle iholle sopivat öljyt

Edellä mainitun mukaisesti kuivausöljyt sopivat ihanteellisesti rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Näillä kuivaavilla öljyillä on oikea koostumus, eivätkä ne hyvän imeytymisen ansiosta tukkeuta ihohuokosia eivätkä häiritse talirauhasten tasapainoa. Mitä öljyjä sinun pitäisi valita rasvaiselle, ongelmalliselle, akne-iholle?

  • [Jojobaöljy] - Jalostamaton ja kylmäpuristettu jojobaöljy on rakenteeltaan samanlainen kuin ihmisen tali, joka suojaa mm. kosteuden ja muiden ulkopuolisten tekijöiden katoamiselta. Tämän ansiosta se imeytyy paremmin kuin jotkut kosteusvoiteet. Se on todella tehokas aknen ihonhoidossa antibakteerisen, rauhoittavan ja puhdistavan vaikutuksensa ansiosta. Se tuo helpotusta ongelmalliselle iholle.
  • Ruusuöljy - luonnonvaraisen ruusun kukista uutettua öljyä suositellaan enimmäkseen ikääntyvälle iholle, mutta se toimii myös rikkinäisten verisuonten hoitoon. Pieninä määrinä se edistää myös ongelmallista ihoa ja ärsytystä ja punoitusta herkkää ihoa. Se on C-vitamiinin lähde, sillä on kirkastava, antioksidanttinen ja rauhoittava vaikutus. Öljy vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, edistää paranemista ja vähentää punoitusta.
  • Rypäleensiemenöljy – runsaasti antioksidantteja sisältävä rypäleöljy on tyydyttymättömien rasvahappojen aarreaitta, jotka muodostavat 90 % sen koostumuksesta. Tämä tekee öljystä erottuvan muiden öljyjen joukosta, tehden siitä lääkkeen moniin iho-ongelmiin, kuten rasvaisuuteen, mustapäihin, akneen. Sen sanotaan olevan yksi ravitsevimmista öljyistä monien vitamiinien (A, E, D ja K) ansiosta.
  • Pellavansiemenöljy - sen ominaispiirre on loistava omega-3- ja omega-6-happojen osuus sekä harvoin esiintyvän omega-9-hapon pitoisuus. Öljy imeytyy hyvin, joten se sopii rasvaiselle ja akne-iholle. Sillä on anti-inflammatorinen vaikutus, nopeuttaa paranemista, tuo helpotusta ja palauttaa talin tasapainon.

Normaalille ja sekaiholle sopivat öljyt

Puolikuivaavat öljyt ovat paras valinta normaalille iholle, jossa ei esiinny useita ongelmia. Tämä sopii myös sekaiholle, joka on puolikuiva ja puolirasvainen. Niiden koostumuksen ansiosta ne toimivat ihon sisärakenteissa sekä pinnalla (ei tukkeutumista tai painoa). Mitä öljyjä kannattaa testata normaalille tai sekaiholle?

  • [Argaaniöljy] - Se on suosituin ja ehdottomasti arvostetuin kauneusöljy, joka sisältää runsaasti vahvaa antioksidanttia: E-vitamiinia. Sillä on laajasti erilaisia käyttötarkoituksia sekaiholle ja iholle, jota on vaikea luokitella. Se ei ainoastaan suojaa ja lisää kosteutta, vaan myös kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä, vähentää aknea, rauhoittaa ärsytystä, elvyttää ja kaunistaa ihoa.
  • [Manteliöljy] - puhdistamaton makea manteliöljy houkuttelee sekä hämmästyttävän tuoksunsa että näyttävän vaikutuksensa vuoksi. Se sopii normaalille ja sekaiholle, imeytyy täydellisesti, eikä jätä rasvaista kerrosta. Se toimii kuin laadukas ryppyjä ehkäisevä voide, joka lisää tehokkaasti joustavuutta, tasoittaa ja kohottaa ihoa. Lisäksi se ravitsee ja varmistaa riittävän kosteuden.
  • Aprikoosiöljy - se on luonnollinen pehmittävä aine, joka uutetaan aprikoosin siemenistä; sen kevyen koostumuksen ansiosta voit käyttää öljyä normaaleille ja sekaihotyypeille ilman rajoituksia. Siinä on paljon vitamiineja, joiden ansiosta se toimittaa ravintoaineita, hidastaa ikääntymisprosessia, tehostaa ihon korjausta ja varmistaa samettimaisen pehmeyden.
  • Puuvillansiemenöljy - laadukas puuvillansiemenöljy on välttämätön enimmäkseen kuivumiselle ja ensimmäisille ikääntymisen oireille taipuvalle sekaiholle mm. juonteita. Se antaa paljon kosteutta, korjaa, sillä on tulehdusta estävä vaikutus ja enimmäkseen parantaa joustavuutta, eikä tuki ihohuokosia.

Kuivalle ja ikääntyvälle iholle sopivat öljyt

Jos ihosi on erittäin kuiva tai ikääntynyt, valitse ei-kuivaavia öljyjä, jotka ovat paksuimpia ja koostumukseltaan paljon raskaampia, muodostaen huokoisen suojakerroksen ja lukitsevat tehokkaasti vettä sisään. Mitkä öljyt parantavat kuivaa ja ikääntyvää ihoa?

  • Avokadoöljy - tehokas ainesosa monissa luonnonkosmetiioissa, jotka on suunniteltu kuivalle iholle, koska se on yksi parhaista kosteusvoiteista öljyjen joukossa. Se on suosittu aine suojaavan vaikutuksensa (esim. suojaa vapailta radikaaleilta, ennenaikaiselta ikääntymiseltä), ryppyjä ehkäisevän vaikutuksen ja ihon kimmoisuuden ansiosta. Säännöllinen avokadoöljyn levittäminen iholle parantaa sen ulkonäköä.
  • Macadamiaöljy - luonnollinen makadamiapähkinäöljy on täydellinen kosmetiikka ikääntyvälle, väsyneelle iholle. Se on loistava ihonhoitoöljy, joka tasoittaa, pehmentää, suojaa auringolta, ravitsee, kosteuttaa, jolla on antibakteerinen ja uudistava vaikutus. Tämä öljy takaa monipuolisen vaikutuksen.
  • Kookosöljy - todella suosittu öljy, jolla on upea tuoksu kunhan se on puhdistamatonta ja kylmäpuristettua. Se lisää ihon kosteutta, lukitsee vettä, pehmentää ja tasoittaa ihos. Harmi, että kookosöljyn levittäminen kasvojen iholle on melko haastavaa sen luonnollisen paksun voimakkaan koostumuksen vuoksi.
  • Oliiviöljy - päivittäin se näyttää olevan suositumpi ruoanlaitossa. Oliiviöljy on uskomaton ravintoaineiden lähde myös iholle. Se auttaa korjaamaan ihoa ja tukee orvaskettä rakentumaan uudelleen. Se estää ikääntymistä ja ihon kuivumista, joten iho on kosteutettu, ravittu sekä elastinen jatkuvasti käytön yhteydessä.

Kuinka levittää öljyjä kasvojen iholle?

Riipuu siitä, minkä öljyn olet valinnut käytettäväksi kasvojesi iholle, on tärkeää ja auttaa välttämään ihonhoitoon liittyviä epäonnistumisia. Hyvin sopiva öljy kosteuttaa ihoa, mutta ei jätä sitä rasvaiseksi. Tämän lisäksi sinun on myös osattava levittää öljyjä iholle, jotta voit käyttää 100 % niiden potentiaalista ja voimasta.

On monia erilaisia tapoja tehdä se. OCM eli öljypuhdistusmenetelmä on yksi niistä - käytä öljyjä meikinpoistoaineiden ja miselliveden sijaan päästäksesi eroon kaikista ihon epäpuhtauksista. Helposti ja luonnollisesti. Lisäksi öljyjä tulee käyttää puhdistuksen jälkeen ihoa hoitavana kosmeettisena aineena - voiteen korvikkeena, ennen kosteusvoiteen tai seerumin levittämistä, tee-se-itse-kasvohoidon ainesosana. Jos öljy on kevyttä ja kuivaa, käytä sitä tehokkaana meikinpohjustusaineena, joka sekä hoitaa ihoasi, että saa meikin kestämään pitkään. Kasvohierontaan tarkoitetut öljyt ovat myös hyvä idea niiden hyödyntämiseen: ne lisäävät verenkiertoa, parantavat ihosi hoitoa, lisäävät joustavuutta ja parantavat kasvojen muotoa.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö