Parhaat kotihoidot parantamaan vahingoittuneita ja kuivia kynsinauhoja

Parhaat kotihoidot parantamaan vahingoittuneita ja kuivia kynsinauhoja

Tiedätkö, miten hoitaa kynsiä ja kynsinauhoja oikein, jotta ne ovat sileät, vahvat ja näyttävät upeilta? Miksi et vilkaise valikoimaamme parhaista kotihoidoista, jotka on tarkoitettu vaurioituneille ja kuiville kynsinauhoille. Ne tuovat uutta eloa vaurioituneimpiin kohtiin. Kauniit kynnet ja siistit kädet osoittavat, että pidät huolta ulkonäöstäsi. Löydä parhaat tavat korostaa niitä.

KUINKA KYNSIÄ TULEE HOITAA - 10 NYRKKISÄÄNTÖÄ TERVEILLE JA VAHVOILLE KYNSILLE

1. SYÖ LISÄÄ PROTEIINEJA – se mitä syöt vaikuttaa suoraan ihon, hiusten ja kynsien tilaan. Jos haluat ravita niitä sisältäpäin, lisää proteiinin saantia syömällä vähärasvaista lihaa, siipikarjaa, kalaa ja palkokasveja. Kynnet tarvitsevat lisäksi enemmän kalsiumia sekä A-, B- ja C-vitamiinia. Muita vahvojen kynsien kannalta välttämättömiä ainesosia ovat biotiini, foolihappo, pii, sinkki ja magnesium sekä arvokkaat tyydyttymättömät rasvahapot.

2. VÄLTÄ PESUAINEITA. Useimmat puhdistusaineet heikentävät kynsien kuntoa huomattavasti. Ne sisältävät synteettisiä, myrkyllisiä ainesosia, jotka heikentävät suuresti kynsien ja käsien ulkonäköä ja terveyttä. Siksi on välttämätöntä käyttää kumikäsineitä kodin siivouksen aikana, jotta voit välttää suoran kosketuksen pesuaineisiin.

3. ÄLÄ KASVATA KYNSIÄSI LIIKAA - pitkät kynnet näyttävät kauniilta ja naisellisilta, mutta ne ovat varmasti alttiina nopeammille vaurioille ja murtumisille. Jos kynsilevysi ovat heikot, älä käytä liian pitkiä kynsiä. Leikkaa ne säännöllisesti ja varmista korjaus.

4. KÄYTÄ MAHDOLLISUUDEN VÄHÄN KYNSILAKANPOISTOAINETTA - poistoaineet sisältävät paljon myrkyllisiä aineita, jotka kuivattavat ihoa ja heikentävät kynsiä tehden niistä hauraita. Vähennä niitä kyntesi terveyden vuoksi. Käytä kynsilakanpoistoainetta mahdollisimman harvoin, mieluiten maksimissaan kerran viikossa.

5. LISÄÄ ÖLJYJÄ KYNSIIN - paras korjaushoito, jonka voit tarjota kynsillesi. Öljyt (esim. jojobaöljy, risiiniöljy tai arganöljy) ovat täynnä välttämättömiä vitamiineja ja terveellisiä rasvahappoja, korjaavat ja vahvistavat kynsiä, tekevät kynsilevystä elastisemman ja pitävät ne sileänä. Nämä luonnolliset aineet estävät kynnet halkeilemasta ja murtumasta, hoitavat kynsinauhoja ja ovat kaikki luonnollisia - ilman pahamaineista formaldehydiä, joka sisältyy moniin kynsienhoitoaineisiin.

6. HANKI HYVÄ KYNSIVIILA - mineraali- tai lasiviila on paras valinta, koska se ei repeä kynsiä eikä aiheuta mikrovaurioita levyihin (tällainen vaurio yleensä halkeilee kynsiä, koska vesi ja pesuaineet pääsevät halkeamiin; fyysiset vauriot pahentavat lisäksi kynsien tilaa).

7. KÄYTÄ KÄSIVOIDETTA - anna sille vähän taikuutta sekoittamalla siihen muutama tippa luonnollista kasviöljyä ennen käyttöä. Silkinpehmeä iho ja vahvemmat kynnet? Se on varma asia!

8. KÄYTÄ KYNSILAKAN ALLA PRAIMERIA - se on erinomainen tapa hoitaa ja suojata kynsiä. Useimmat lakat sisältävät haitallisia aineita, ja voimakkaat pigmentit pääsevät kynsilevyyn muuttaakseen sen väriä pysyvästi. Vältä vaurioita käyttämällä väritöntä suojusta, joka vahvistaa ja korjaa kynsiä. Kirkkaan pohjamaalin on oltava korkealaatuista, runsaasti ravintoaineita ja se on formuloitu ilman formaldehydiä.

9. KÄYTÄ VÄRITÖNTÄ PÄÄLLYSLAKKAA - vaikka et käyttäisikään värilakkoja, pidä kynnet sileinä ja siistinä varmistaen samalla suojan vaurioilta. Kirkas hoitoaine suojaa halkeilulta, vaurioilta ja rikkoutumiselta.

10. JUO YRTTITEETÄ - Korte ja nokkonen parantavat loistavasti ulkonäköä, sillä ne sisältävät runsaasti iholle, upeille hiuksille ja terveille kynsille välttämättömiä mineraaleja. Juo yrttiteetä joka päivä kolmen viikon ajan.

TOP 15: parhaat kotihoidot vaurioituneille kynsille

Älä tuhlaa aikaa salonkitapaamisiin, kun yrität löytää sopivaa päivämäärää kalenteristasi. Voit korjata vaurioituneet kynnet itse. Sinun tarvitsee vain käyttää alla olevia hoitoja. Ennen kuin aloitat tee-se-itse-hoitoja, leikkaa kynnet ja viilaa ne mineraaliviilalla päästäksesi eroon terävistä reunoista.

1. Oliiviöljy kynsien liotus

Lämmitä pullo oliiviöljyä kuumassa vedessä. lisää 2-3 tippaa A- ja E-vitamiinia (saatavilla apteekista) öljyyn. Liota kynnet seoksessa pari minuuttia. Toista kuuma oliiviöljykynsihoito säännöllisesti, mieluiten kahdesti viikossa.

2. Omena- ja sitruuna kynsien liotus

Tämä herkullinen kynsihoito on yksinkertainen tapa tehdä kynsistä ihanat ja vapaat kellertävistä tahroista. Sinun tarvitsee vain raastaa puolet omenasta ja sekoittaa se tuoreeseen sitruunamehuun. Rikastele seosta jojobaöljyllä ja liota kyntesi siihen. Tee hoito muutaman kerran viikossa nähdäksesi vahvat, kauniit kynnet hetkessä. Tällä hoidolla pääset eroon ei-toivotusta keltaisesta kynsisävystä.

3. Kauneusöljyt menevät yksin!

Hiero kynsilevyihin ja kynsinauhoihin risiiniöljyä (kynsien hoitoon paras valinta) tai yhtä tehokasta nestemäistä vahaa, eli jojobaöljyä. Arganöljyä leikataan myös kynsien korjaukseen, sillä sillä on vahva ikääntymistä estävä ja elvyttävä vaikutus.

4. Pellavansiemenkynsien liotus

Pellavansiemenet toimivat kuin loistava monikäyttöinen hoitoaine, jonka voit sekoittaa luonnon kauneusöljyjen kanssa tuodaksesi kosmetiikkallesi uutta laatua. Luonnollinen pellavansiemengeeli taistelee hauraita kynsiä vastaan.

Kaada puoli litraa vettä 2-3 ruokalusikallisen pellavansiementen päälle ja keitä, kunnes seoksesta muodostuu hyytelö. Valuta siemenet ja liota kynnet geeliseoksessa noin viidentoista minuutin ajan sen jäähtymisen jälkeen.

5. Munankeltuainen ja sitruuna hoito

Sekoita keltuainen teelusikalliseen oliiviöljyä (tai jojobaöljyä) ja muutamaan tippaan sitruunamehua. Levitä massa kynsille ja huuhtele haalealla vedellä viidentoista minuutin kuluttua. Se on hämmästyttävä hoitoaine heikoille, erittäin kuiville, värjäytyneille kynsille.

6. Munankeltuainen kauneusöljyjen pohjana

Sekoita keltuainen, teelusikallinen jojobaöljyä, muutama tippa C- ja E-vitamiinia, teelusikallinen hunajaa ja risiiniöljyä. Tuloksena oleva massa on riittävän paksua pysyäkseen kynsissäsi, eikä tippu alas. Levitä kynsille ja käsille, huuhtele noin viidentoista minuutin kuluttua.

7. Aloevera seerumi hauraille je heikoille kynsille

Tämän kasvin paksut lehdet kätkevät suuren hoitavan voiman ravitsevien, elvyttävien ja kosteuttavien ainesosien ansiosta. Aloeveralla on myös antifungaalinen, antibakteerinen ja antiviraalinen vaikutus. Aloe-kynsienhoitoaine on yksi helpoimpia valmistaa: leikkaa yksi Aloeveran lehti irti ja hiero sen lihaa halkeileviin kynsinauhoihin ja kynsiin.

8. Valkosipulin kynsien hoito

Sekoita teelusikallinen oliiviöljyä puristettuun valkosipulinkynteen. Hiero hoitoaine kynsilevyihin ja anna vaikuttaa noin kymmenen minuuttia; huuhtele lämpimällä vedellä. Hoidon tavoitteena on vahvistaa hauraita kynsiä ja torjua sieniä.

9. Arganöljykynsien yöhoito

Sekoita arganöljy 2-3 tippaan sitruunan eteeristä öljyä. Hiero käsiin ja kynsiin ennen nukkumaanmenoa ja pue hanskat käteen. Se on vahva ja tehokas korjaushoito vaurioituneille, kuiville ja hauraille kynsille ja halkeileville kynsinauhoille. Hoitoaine kosteuttaa, lisää elastisuutta ja kirkastaa kynsilevyn keltaista sävyä.

10. Lanoliinihoitoaine hauraille kynsille

Sekoita ruokalusikallinen lanoliinia tarkasti keltuaiseen ja teelusikallinen manteliöljyä. Levitä kotitekoista kynsienhoitoainetta kynsiin ja käsiin. Huuhtele se viidentoista minuutin kuluttua tai anna vaikuttaa koko yön arganöljykäsittelyn tapaan. Se on pelin muuttava lääke geelin vuoksi hauraille, hauraille kynsille.

11. Hoito kynsien valkaisuun

Sitruunahoito on nopein tapa päästä eroon kynsilakkatahroista ja värjäytymisestä. Pyyhkäise sitruunaviipale kynsilevyjen yli ja huuhtele kädet lämpimällä vedellä ja levitä ravitseva voide tai luonnonöljy. Toista hoito päivittäin.

12. Kynsiä vahvistava hoito eteerisillä öljyillä

10 ruokalusikallista arganöljyä, 3 tippaa laventeliöljyä, sitruunaöljyä ja eukalyptusöljyä kutakin. Sekoita kaikki ainekset keskenään, kaada seos tummaan lasipulloon. Hiero seos kynsilevyyn kolme kertaa päivässä. Tämä hoitoaine vahvistaa tehokkaasti kynsiä, ehkäisee infektioita ja sieniä, joten sen käyttö myös varpaankynsiin on hyvä idea. Arganöljy ravitsee, kosteuttaa ja stimuloi kynsiä kasvamaan pehmentäen samalla kynsinauhoja.

13. Hunajakynsien hoito

Lämmitetty hunaja ja sitruunamehu tekevät käsien karheasta ihosta sileämmän, korjaavat ja parantavat kynsiä sekä estävät ihoa menettämästä kosteutta. Ainesosat pehmentävät ja kosteuttavat.

14. Gelatiinikynsien liotus

Valmista elintarvikegelatiini pakkauksen ohjeiden mukaan. Kun se on vielä lämmin, liota kynsiä noin kolme minuuttia. Seuraavaksi pese ja kuivaa kädet, levitä suosikkikäsivoidetta tai luonnonöljyä.

Gelatiini mahdollistaa kyntesi korjaamisen täydellisesti, koska se on sekoitus proteiineja ja peptidejä, vahvistaa sidekudosta ja antaa elastisuutta iholle, kynsille ja hiuksille.

Lisäksi gelatiinissa on runsaasti biotiinia ja mineraalisuoloja, jotka ovat välttämättömiä kynsien ravitsemiselle. Käytä sitä jopa joka päivä ja huomaa ero.

15. Maitoa, oliiveja ja... perunaa upeisiin kynsiin

Voit parantaa käsien ihon ja kuivien, vaurioituneiden kynsien tilaa sekoittamalla kaksi perunaa, kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja lusikallinen maitoa. Levitä hoitoaine ja huuhtele lämpimällä vedellä viidentoista minuutin kuluttua. Toista useita kertoja ja näet paljon terveemmän ja sileämmän ihon ja kynnet.

Kuinka hoitaa kynsinauhoja?

Ne ovat yhtä tärkeitä, mutta usein ohitamme ne. Jos kynsinauhoja ei näytä hyvältä, kynnesi ja kätesi eivät myöskään näytä hyvältä. Siistit ja kauniit kynsinauhokset ovat avain kauniiseen maniini.

Miksi kynsien kynsinauhat vaurioituvat?

Ne ovat hauraita ja jatkuvasti alttiina halkeilulle. Pesuaineet ja fyysiset vauriot saavat ne näyttämään kauhealta ja kuivilta. Väärin tehty manikyyri (esim. ylileikkaus) on toinen asia, joka saa kynsinauhoja näyttämään huonolta.

Kynsinauhoihin liittyvät ongelmat johtuvat usein atooppisesta ihottumasta tai ekseemasta. Kynsien ympärillä olevien kynsinauhojen kuivuminen voi johtua myös sääolosuhteista (miinus lämpötilat, kylmä ilma, tuuli, lämpö). Syyllistymme usein kuivattamaan ne ja unohtamaan voiteen käsienpesun jälkeen.

Tapoja korjata kuivia kynsinauhoja

Mikä on paras apu kuiville kynsinauhoille? Luonnolliset kauneusöljyt tietysti. Ne eivät vain kosteuta, estä kuivumista, korjaa ja ravitse vitamiinien, kasvisterolien ja flavonoidien voimalla, vaan myös (tyydyttymättömien rasvahappojen ansiosta) suojaavat lisävaurioilta. Samalla ne hoitavat kynsiä ja ovat yleinen ainesosa laadukkaissa kynsihoitoaineissa.

Ravinteikas käsivoide on liittolaisesi kynsinauhojen hoidossa - käytä sitä intensiivisenä korjaavana hoitona; levitä paksu kerros tuotetta käsille ja kynsinauhoille ennen nukkumaanmenoa.

Luovu kynsinauhojen leikkaamisesta pihdeillä. Käytä sen sijaan puista työntölaitetta; se on paljon herkempi. Muista aina levittää kynsinauhojen pehmennysaine ensin. Estä kynsinauhojen kuivuminen kosteuttaa kynnet: käytä yhtä kasviöljyä tai sekoita muutamaa saadaksesi tehokkaimmat korjausseokset, jotka lisäksi vahvistavat kynsiä.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö