Öljymanikyyri: Luonnollinen tapa Saada vahvat ja terveelliset kynnet!

Öljymanikyyri: Luonnollinen tapa Saada vahvat ja terveelliset kynnet!

Ohuet, heikot tai hauraat kynnet näyttävät olevan yleinen ongelma. Kuinka uudistaa kynnet ja palauttaa niiden kadonnut kauneus? Paras idea on käyttää öljymanikyyriä - pitkään tunnettua luonnollista kynsien hoitomenetelmää. Ota selvää, miten tämä öljyhoito todella toimii ja mitkä öljyt sinun pitäisi valita saavuttaaksesi parhaan hyödyn!

Luonnonöljyjen käyttö on rajatonta, eikä siitä ole epäilystäkään. Ne ovat monikäyttöisiä, mutta myös tehokkaita hoitamisen näkökulmasta. Niiden käyttö ei rajoitu hiuksiin, vartaloon ja kasvoihin, koska luonnonöljyjä voidaan käyttää menestyksekkäästi myös kynsien hoitoon. Siksi, jos kyntesi ovat vaurioituneet ja hauraat, tee öljymanikyyri!

ÖLJYMANIKYYRI - kauneushoito, joka tarjoaa uudistumista, vahvistamista ja intensiivistä kynsien hoitoa. Se käsittelee erilaisia kynsiin ja kynsinauhoihin liittyviä ongelmia käyttämällä luonnon öljyjen voimaa. Se voidaan suorittaa kotona sekä joissakin kauneushoitoloissa, mukaan lukien erityiset SPA-alueet.

Mitkä ovat öljymanikyyrien edut?

Öljymanikyyrin suurin etu on se, että tämä menetelmä on täysin luonnollinen. Tämän hoidon ansiosta altistamme kynnet vain luonnollisille aineille uudistaaksemme, vahvistaaksemme ja kaunistaaksemme niitä yksinkertaisella tavalla. Kannattaa huomioida, että öljymanikyyri on toimenpide, joka voidaan tehdä kotona helposti saatavilla olevilla tuotteilla – tämä tekee hoidosta ehdottomasti halvemman vaihtoehdon kuin ammattimaiset kynsihoidot. Toinen valtava voimavara luonnonöljyjen levittämisessä kynsiin on mahdollisuus sovittaa ne kyntemme tämänhetkisiin tarpeisiin. Tällaisen räätälöidyn öljykäsittelyn ansiosta kaikki kynsien vaivat voidaan parantaa tehokkaasti.

Mutta... kannattaako käyttää luonnonöljyjä kynsien säästämiseen, jos jokaisesta apteekista tai apteekista löytyy valmiita hoitoaineita, jotka uudistavat kynsilevyjä?

Kynsiöljy vs Kynsihoitoaine

Kun huomaat, että kynnet ovat alkaneet haurastumaan, halkeilemaan ja näyttävät olevan vähemmän joustavat, niin useimmiten käännyt kynsien hoitoaineisiin.

Tuskin kukaan analysoi huolellisesti kynsihoitoaineen AINESOSIEN LUETTELOA. Se on sääli, koska suurin osa tämäntyyppisistä tuotteista sisältää formaldehydiä. Se on aine, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita ja voimistaa kynsien halkeilua. On selvää, että hoitoaineen käyttö, joka vahingoittaa kynsiä sen sijaan, että se uudistaisi niitä, on ehdottomasti huono idea. Tämän valossa luonnonöljyillä on etulyöntiasema kynsienhoitoaineisiin verrattuna, koska niiden koostumus on valmistettu 100 % kylmäpuristetusta öljystä.

Toinen tärkeä asia on kynsienhoitoaineiden HINTA. Jotkut kosmetiikkatuotteet, jotka on suunniteltu vaurioituneiden kynsien hyvän kunnon palauttamiseen, voivat maksaa muutaman kerran enemmän kuin luonnolliset kaunistavat öljyt. Tämä mielessä käy ilmi, että parempi vaihtoehto on investoida luonnonöljyyn, koska sen koko on suurempi ja tehokkuus parempi.

Vaikuttaa siltä, että kynsihoitoaineen KÄYTTÖ on ala, jossa luonnonöljyt häviävät näille valmiille kauneustuotteille. Kätevä pakkaus, kätevät siveltimet, nopeasti imeytyvä koostumus - nämä ovat kynsihoitoaineiden hyvät puolet. Silti luonnonöljyjen sanotaan olevan parempia, koska niitä voidaan levittää monella tapaa - ei vain tavallisen kynsihoitoaineen tavoin lisäämällä niitä esimerkiksi ravitsevaan kylpyyn.

Miten luonnonöljyt vaikuttavat kynsiin?

On aika tarkastella lähemmin öljymanikyyrin etuja. Vaikuttaa siltä, että kynsien käsittely luonnonöljyillä tuottaa monia suotuisia tuloksia edellyttäen, että hoitoa suoritetaan säännöllisesti. Lyhyesti sanottuna luonnolliset öljyt takaavat:

 • kynnen vahvistumisen
 • kynsien halkeamisen ehkäisy
 • kynsien kasvun kiihtyminen
 • intensiivinen regeneraatio
 • värjäytymien vähentäminen
 • kovemmat kynnet
 • sileys ja luonnollinen kiilto
 • pehmeät ja terveet kynsinauhat

Tämän hoidon ansiosta saavuttamasi vaikutukset liittyvät tiukasti toimenpiteessä käyttämääsi öljyyn. Loppujen lopuksi jokaisella niistä on erilaisia ominaisuuksia, joten niiden toimittamat toiminnot voivat vaihdella hieman. Epäilemättä, käytetyistä öljyistä riippumatta, tulokset ovat positiivisia joka kerta, koska luonnolliset öljyt ovat aina hyödyksi.

Parhaat kynsille soveltuvat öljyt (miniluokitus)

 1. RISIINIÖLJY - tunnustettu korvaamattomaksi kynsiöljyksi varsinkin, jos tavoitteena on vahvistaa kynsiä ja nopeuttaa niiden kasvua. Säännöllisesti käytettynä se tekee niistä sekä kovemmat samanaikaisesti kynsinauhoja pehmentäen ja tasoittaen. Se jättää kynnet kiiltämään terveellisesti. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, risiiniöljy uudistaa kynsilevyn täydellisesti.
 2. ARGANÖLJY - sisältää runsaasti E-vitamiinia ja rasvahappoja, minkä ansiosta se uudistaa ja vahvistaa kynsiä hetkessä. Tämä on öljy, joka suojaa sormilevyä veden haihtumiselta, auringolta ja muilta mahdollisilta vaurioilta. Arganöljy silottaa ja kaunistaa kynsiä.
 3. JOJOBA OIL - yksi tehokkaimmista öljyistä, joita käytetään kynsien hoitoon. Se ravitsee ja vahvistaa kynsiä ja samalla pystyy pehmentämään kuivia kynsinauhoja. Se on todella kevyt, joten se ei vie kauan imeytyä kokonaisuudessaan. Jojobaöljy auttaa palauttamaan kynsille sileyden ja kauniin kiillon.
 4. MANTELIÖLJY - tämä on toinen kevyt öljy, joka on todettu täydelliseksi käytettäväksi öljymanikyyrissä. Sen kevyt koostumus helpottaa öljyn levittämistä, ja sen pehmentävät ominaisuudet varmistavat nopean kuivien kynsinauhojen poistamisen. Manteliöljy silottaa kynnet ja ylläpitää kosteustasapainoa.
 5. TEEPUUÖLJY - omaa voimakkaita antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, joten se soveltuu hyvin ongelmallisten (esim. mykoosin aiheuttamien) kynsien hoitoon. Se lievittää ärsytystä, auttaa parantamaan infektioita ja uudistaa kynnet. Lisäksi se jättää kynnet hyvin ravituiksi.
 6. OLIIVIÖLJY - koska se on voimakas voiteluaine, sitä suositellaan usein käsi- ja kynsikylpyyn. Kotitekoinen kynsienhoitoaine oliiviöljyn muodossa on tapa vahvistaa kynsilevyjä ja tasoittuneita kynsinauhoja. Sen tiedetään ehkäisevän heikentyneiden kynsien tilaa, joka on suoraan liitännäinen ikääntymiseen.
 7. SHEAVOI - loistava vaihtoehto tälle, jotka eivät pidä juoksevista öljyistä ja pitävät voimakkaammista tuotteista. Luonnollinen sheavoi (tunnetaan myös nimellä karite), joka on uskomattoman paksu öljy, joka sulaa joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa. Kynsille levitettynä se ravitsee ja vahvistaa sekä pehmentää kynsinauhoja.
 8. ILTAHELOKKIÖLJY - on yksi vähiten suosituista öljyistä, mutta sopii täydellisesti öljymanikyyriin. Sitä voi ostaa kapseleina: yhdestä kapselista otettu helokkiöljy riittää peittämään kaikki kynnet. Se jättää kynnet vahvemmiksi, ehkäisee niiden haurautta ja ravitsee niitä.

Mitä kotitekoisia kynsiseerumeita kannattaa kokeilla?

 • Vitamiinikynsiseerumi - se sopii täydellisesti hauraille halkeileville kynsille sekä kuivuneelle ja kuivuneelle iholle. Sen valmistamiseksi tarvitset: perusöljyä (paras jos jojoba tai argan) sekä A+E-vitamiiniampulleja. Lämmitä öljy, lisää ampullien sisältö ja aloita vitamiiniseerumin hierominen kynsiin ja kynsinauhoihin.
 • Oliivi kynsiseerumi - sillä on kaksi tarkoitusta: ravitsee kynsiä ja pehmentää kynsinauhoja todella hyvin. Tämän seerumin luomiseksi kerää: lämmin oliiviöljy, muutama tippa sitruunamehua ja muutama tippa suosikkieteeristä öljyäsi. Sekoita ainekset ja hiero seos sitten kynsiin (vähintään 2-3 kertaa viikossa).
 • Kynsien kasvua kiihdyttävä seerumi - sopii, jos välität kynsien vahvistamisesta ja kynsien nopeutettua kasvua. Olennainen ainesosa tässä on risiiniöljy, jota on rikastettava eteeristen öljyjen sekoituksella: rosmariini, eukalyptus, sitruuna ja teepuu. Säännöllinen seerumin käyttö yhdessä muutaman minuutin pituisen hieronnan kanssa tekee työnsä.
 • Kynsiä nuorentava seerumi - sen pitäisi olla hyödyllinen kaikille niille, joiden kynnet heikkenevät ja menettävät kiiltoaan iän myötä. Tässä tapauksessa perusöljy on sekoitus manteli- ja jojobaöljyä (1:1). Lisäaineina ovat seuraavat eteeriset öljyt: laventeli, sitruuna ja mirha. Öljyt on suositeltavaa yhdistää edellisenä päivänä ja hieroa niitä kynsiin joka ilta.

Öljymanikyyri: menetelmät

Viileä öljymanikyyri

Ehdottomasti se on yleisin öljymanikyyrityyppi, joka riippuu siitä, että kynsilevyyn ja kynsinauhoihin hierotaan pieni määrä valittua öljyä. Se on todella yksinkertainen hoito, joka ei vaadi erityisiä valmisteluja. Vain muutama tippa öljyä ja vapaa-aika (aamu ja ilta) ovat kaikki mitä tarvitset tämän toimenpiteen suorittamiseen. Lyhyesti sanottuna öljyä on hierottava kynsiin muutaman minuutin ajan. Vaikutukset ovat vieläkin paremmat, jos annat sen imeytyä kokonaan etkä pese käsiä heti öljyn levittämisen jälkeen.

Kuumaöljymanikyyri

Toinen tapa parantaa kynsien kuntoa on kuuma öljymanikyyri, joka vaatii hieman enemmän aikaa kuin sen viileä versio. Ensin sinun on saatettava kynnet valmiiksi toimenpidettä varten poistamalla kynsilakka. Toiseksi, sinun on lämmitettävä joko öljy tai seos - se ei saa olla liian kuuma käsien palovammojen estämiseksi. Siksi paras idea on lämmittää öljy vesihauteessa. Kun se saavuttaa oikean lämpötilan, voit levittää öljyä kynsiin, hieroa sitä, hieroa ja jopa voit pitää kynnet sekoituksessa muutaman minuutin ajan. Öljyn korkeampi lämpötila lisää imeytymisnopeutta, mikä johtaa parempiin tuloksiin. Kun toimenpide on ohi, on suositeltavaa antaa öljyjäämien imeytyä kokonaan. Hetken kuluttua voit poistaa mahdollisen ylimääräisen öljyn käsistä pehmeällä pyyhkeellä.

Kynsien ja käsien liuos

Kynsien kuntoa parantavia hoitoja luettaessa kannattaa mainita kolmas menetelmä, joka on kynsien ja käsien liotus. Kuinka valmistaa tämä kauneushoito? Tarvitset pienen kulhon, lämmintä vettä ja joko suosikki öljyäsi tai öljyseoksen. Kun kaadat muutaman tippa öljyä veteen, sinun on kastettava kädet ja pidettävä niitä kylvyssä muutaman kymmenen minuutin ajan. Voit odottaa positiivisten vaikutusten näkyvän jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta tietysti on parempi altistaa kädet ja kynnet säännöllisesti tälle hoidolle.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Arganöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö