Risiiniöljy hiuksille ja iholle - pettämätön aine kauneudenhoitoon

Risiiniöljy hiuksille ja iholle - pettämätön aine kauneudenhoitoon

Risiiniöljy ei ole kovin tunnettu maailman itämaisilla ja trooppisilla alueilla, mutta suurimmassa osassa Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa se voittaa suosiossa. Loppujen lopuksi se on epätyypillinen ja epätavallinen - jopa luonnonöljyjen maailmassa. Kirjoita hakukoneeseesi yksinkertaisesti seuraava lause: "risiiniöljyn hinta". Tiedät heti sen ensimmäisen olennaisen (mutta ei tärkeimmän) ominaisuuden. Risiiniöljy on edullista verrattuna muihin kosmetiikkamarkkinoilla saatavilla oleviin öljyihin. Jos siis aiot ostaa ensimmäisen öljysi ja haluat kokeilla hiusten öljyhoitoa tai korjata kynsiäsi ja kulmakarvojasi ja edullinen hinta on sinulle tärkeää, valitse risiiniöljy: se on tehokas, edullinen kynsien ja hiusten hoitoaine sekä kulmakarvojen ja ripsien seerumi.

Risiiniöljy INCI

Ricinus Communis Seed Oil

Risiiniöljy - käyttötarkoitukset

Risiiniöljyä valmistetaan risiinipavun siemenistä. Se on hyvin tiivistä ja runsasta öljy, jota on melko vaikea levittää hiuksiin ja pestä pois. Se ei haittaa, sillä sen hämmästyttävät vaikutukset korvaavat nämä pienet haitat täysin. Lisäksi se ei toimi vain hiuksiin. Risiiniöljy sopii kulmakarvojen, ripsien ja kynsien hoitoonkin. Se on edullinen hoitoaine, joka toimii lisäksi loistavana pohjana meikinpoistoöljyn sekoituksille OCM:ssä (Oil Cleansing Method). Se ylittää myös kaikki muut öljyt heikkojen, ohenevien hiusten hoitokeinonan. Risiiniöljy on täydellinen hiuksille, jotka tarvitsevat vahvistusta ja jotka eivät kasva enää kunnolla.

Risiiniöljy on paksua, rasvaista ja sitä on joskus vaikea pestä pois. Ihanteellinen ratkaisu on yhdistää risiiniöljy muihin hiustenhoidossa käytettäviin öljyihin. Ne eivät ainoastaan tue sen vaikutuksia ja anna hiuksille lisäravinteita, vaan myös helpottavat levittämistä, koska sen paksu koostumus laimenee. Nanoil for low porosity hair sisältää tasapainoisesti huolellisesti valittuja luonnonöljyjä, joista risiiniöljy ylpeänä hallitsee. Risiiniöljy on tunnustettu ja kehuttu sen lääkinnällisten ominaisuuksien ja päänahkaan kohdistuvien suotuisten vaikutusten vuoksi.

Risiiniöljyn ainesosat ja vaikutus

Risiiniöljy toimii kuin lääkäri, joka parantaa hiukset, kynnet ja kulmakarvat kaikista vaivoista. Säännöllisesti käytettynä se tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja täynnä elinvoimaa. Sitä arvostetaan ennen kaikkea siksi, että se hoitaa myös päänahkaa; se auttaa eroon hilseestä ja parantaa monia päänahan sairauksia. Lisäksi se stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se auttaa psoriaasin hoidossa ja parantaa talirauhasten toimintaa.

Kun ostat risiiniöljyä, muista, että vain kylmäpuristettu risiiniöljy on yksi arvokkaimmista hiuksia ja ihoa hoitavista ainesosista. Se erottuu muiden joukosta epätavallisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen voit huomata sen upean hiuksia korjaavan vaikutuksen; parantunut ulkonäkö, intensiivinen väri ja vähentynyt hiustenlähtö. Kuinka kauan hiusten kokonaisvaltainen uudistuminen kestää? Kaikki riippuu tietysti hiusten kunnosta ja niiden vaurioiden laajuudesta. Kuitenkin risiiniöljy vahvistaa hiuksia noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Risiiniöljy koostuu 90-prosenttisesti orgaanisesta rasvahaposta, jota kutsutaan risiinihapoksi. Risiiniöljylle on ominaista pieni molekyylipaino, ja se imeytyy nopeasti hiuksiin, joiden huokoisuus on alhainen. Lisäksi se stimuloi hiusten kasvua, ehkäisee hiustenlähtöä ja sillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Desinfioi ja rauhoittaa ärsytyksiä, puhdistaa ja suojaa ihoa. Tuote ei salli bakteerien kehittymistä päänahan pinnalle ja auttaa näin torjumaan hilseilyä sekä muita päänahan sairauksia. Se päihittää myös ihon liiallisen kuivuuden. Risiiniöljy tasapainottaa päänahan lipidiesteen ja vahvistaa hiussoluja. Lisäksi se parantaa ja uudistaa hiuksia niiden tyvestä lähtien. Tämä on yksi harvoista öljyistä, jotka antavat hiuksille niin luonnollista kiiltoa, mutta jättävät ne samalla silkkisen pehmeiksi.

Miksi sinunkin pitäisi valita risiiniöljy?

  • Se on edullista ja riittoisaa
  • Se korjaa kynsiä esimerkiksi geelilakkausten poistamisen jälkeen
  • Se hoitaa ja vahvistaa ripsiä sekä kulmakarvoja
  • Se toimii OCM:n perusöljynä
  • Se tekee ihosta virheettömän puhtaan ja tasapainottaa öljyneritystä
  • Se ehkäisee hiustenlähtöä
  • Se stimuloi hiusten nopeampaa kasvua
  • Se syventää hiusten väriä ja estää sitä haalistumasta

Risiiniöljy hiuksille - resepti, käyttö ja soveltaminen

Tulisiko risiiniöljyä käyttää enemmin kuiviin vai kosteisiin hiuksiin? Hiusten öljyämiseen liittyvän seikkailumme alussa tämä on luultavasti yleisin kysymys, jonka kaikki naiset kysyvät itseltään. Tärkein asia, joka sinun on muistettava ennen ensimmäistä levitystä, on se, että risiiniöljyn koostumus on hyvin paksu eikä sitä tule missään nimessä käyttää liikaa. Samaan aikaan tämä ominaisuus tekee siitä hyvin riittoisan.

Öljyä voidaan levittää kuiviin hiuksiin ja (ennen kaikkea) päänahkaan. Levitä risiiniöljyä päänahkaan ja hiuksiin, jätä se vaikuttamaan 15 minuutista muutamaan tuntiin (tässä suhteessa on ei ole tarkkaa aikaa - kaikki riippuu siitä, kuinka paljon aikaa sinä itse voit käyttää hiustenhoitoon). Kun mieleinen vaikutusaikasi on kulunut umpeen, pese öljy vain pois. Öljy lisää kiiltoa, kosteuttaa hiuksia ja syventää niiden väriä.

Jos hiuksesi ovat hyvin vaurioituneet ja ne tarvitsevat perusteellista korjaushoitoa, risiiniöljy imeytyy paremmin ja nopeammin, jos sitä käytetään kosteisiin hiuksiin. Voit kostuttaa hiuspohjan ja hiussuortuvat ennen levitystä. Kosteiden hiusten suomut aukeavat, joten öljyt ja muut arvokkaat aineet pääsevät tunkeutumaan suoraan hiusten sisälle.

Kun tuote pestään pois, se voi aluksi tuntua hieman ongelmalliselta. Pestäksesi risiiniöljyn pois sinun pitäisi emulgoida se tavallisella hiustenhoitoaineellasi. Levitä sitä suoraan hiuksiin juuri ennen shampoopesua ja odota pari minuuttia. Voit hieroa päänahkaa ja hiuksia varovasti. Näin öljy on helpompi pestä eikä se jätä inhottavaa kalvoa hiusten pinnalle. Tämä on syytä muistaa etenkin, jos olet vahingossa käyttänyt liikaa öljyä. Lisäksi hiustenhoitoaineesta yhdistettynä öljyyn ravitsee hiuksiasi.

Voit myös pestä hiukset millä tahansa shampoolla. Muista kuitenkin, että kaikki on syytä suosia shampoota, jossa ei ole silikoneja, parabeeneja, komedogeenisiä aineita tai SLS ja SLES. Keinotekoiset, kemialliset aineet häiritsevät ja heikentävät öljyhoidon vaikutuksia. Hellävarainen vauvashampoo sopii erinomaisesti pesemään risiiniöljyn pois hiuksista.

Risiiniöljy kulmakarvoille ja ripsille

Risiiniöljyä kannattaa levittää ripsiin ja kulmiin vanhalla, puhtaalla ripsivärisauvalla tai pumpulipuikolla. Käytä öljyä mahdollisimman vähän, jotta sitä ei pääse silmiin ja aiheuta siten silmien punoitusta tai vetistelyä. Millaisia vaikutuksia öljyllä on ripsiin ja kulmiin? Se tekee niistä tummemmat, pidemmät ja paksummat.

Risiiniöljy kynsille

Hiero puhdasta kylmäpuristettua risiiniöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin joka ilta. Öljy pystyy vahvistamaan jopa erittäin heikkoja, geelilakkauksen vaurioittamia kynsiä. Lisää sitä rohkeasti myös jalka- tai käsikylpyyn - se ravitsee ihoa ja korjaa hauraat kynnet. Se saa käsi- ja jalkavoiteet toimimaan tehokkaammin. Sekoita vain muutama tippa öljyä voiteeseen ja hiero se huolellisesti ihoon.

Mielipiteitä risiiniöljystä

Risiiniöljy on korvaamaton ihon- ja hiustenhoidossa. Se on turvallinen käyttää, joten sitä voidaan levittää niin hiuksiin, kulmakarvoihin kuin ihoonkin. Se kestää käytössä myös todella pitkään. Öljystä maksettava hinta on todella pieni, joten ei ihme, että se saa niin ylistäviä arvioita hiusten kasvun tehostajana, kulmakarvojen tai kynsien hoidossa. Lisäksi se on loistava meikinpoisto- ja puhdistusaine. Voit sekoittaa risiiniöljyä kosteus- ja silmänympärysvoiteisiin, mutta hiuksesi tulevat rakastamaan sitä eniten. Ja risiiniöljy tulee rakastamaan hiuksiasi takaisin, se on taattua.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Arganöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö