Mikä tekee parhaan silmänympärysvoiteen? Vilkaise ainesosiin, jotka luovat ihmeitä

Mikä tekee parhaan silmänympärysvoiteen? Vilkaise ainesosiin, jotka luovat ihmeitä

Mitä tuotetta tulisi käyttää silmänympärysihon hoitoon? Mitkä ainesosat todella tehoavat ja antavat halutun vaikutuksen? Oletko aikeissa selvittää, mitä kannattaa etsiä laadukkaasta silmänympärysvoiteesta ja miksi on hyvä laittaa jotain ylimääräistä ennen voidetta tai seerumia? Jätä hyvästit ryppyille, tummille silmänaluksille ja turvonneille silmille. Käänny ihonhoitoon, joka antaa täyden tuen; käytä ainesosia, jotka ovat ryppyjen todellisia vihollisia.

Silmien alla oleva iho on yksi koko kehon herkimmistä ihoalueista. Erittäin ohut ja vailla talirauhasia. Koska se ei tuota talia, sillä ei ole suojaa ulkopuolisten elementtien negatiivisilta vaikutuksilta. Siksi iho silmien alla odottaa meidän toimivan eikä koskaan jätä sitä ilman tukea. Mitä levittää silmien alle ryppyjen syntymisen viivyttämiseksi? Kyseessä ei ole myytti: laadukas seerumi tai voide pystyy tasoittamaan ei-toivottuja kasvojen juonteita ja ryppyjä. Mitä tuotteen tulisi sisältää, jotta se osoittautuisi tehokkaaksi? Millaista virheettömän silmänympärysihonhoidon tulisi olla? Tänään pääset vidoin näkemään, mikä silmänympärysvoide on paras.

Mikä aiheuttaa ryppyjä silmien alla?

 • väärä ihonhoitorutiini
 • väsymys, stressi ja sairaudet
 • ilmeet
 • ikä sekä ihon ikääntyminen
 • riittävän kosteuden puute
 • ulkoisten elementtien huono vaikutus

Hyvä silmänympärysvoide – mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Hyvä silmänympärysvoide sisältää runsaasti erilaisia laadukkaita ainesosia. Toisin sanoen tehokkaassa voiteessa on oltava tehokkaasti ihoon tehoavat komponentit. Myös tietyn ihoa parantavan ainesosan asemalla INCI-luettelossa on merkitystä. Esimerkiksi kahdessa eri voiteessa on sama ainesosa (esim. hyaluronihappo), mutta vain suurimman määrän sisältävä tuote on listan kärjessä. Yhteenvetona, jos haluat laadukkaan silmänympärysvoiteen - tarkista aina käytetyt ainesosat ja valitse kosmetiikka, jossa on korkein aktiiviainepitoisuus.

Miten hyvän silmänympärysvoiteen pitäisi toimia?

Parhaimman voiteen pitäisi vastata moniin ongelmiin, eli sen tulisi keskittyä useampaan asiaan. Sen tulee kosteuttaa ihoa, mutta myös suojata, ravita, korjata, kiristää orvaskettä ja tasoittaa ryppyjä, kirkastaen ihoa ja naamioimalla turvotusta samanaikaisesti. Tällaisen voiteen levittämisen jälkeen ihosi tulee olla kirkkaampi, sileämpi, nuoremman näköinen ja säteilevä. Hyvä silmänympärysvoide:

1. Kosteuttaa

Ihomme mukaan lukien silmien alla, rakastaa kosteutta. Kosteuden puuttuminen ihossa saavat sen menettämään joustavuutensa jättäen sen ohueksi. Kosteuttaminen on ihonhoidon tärkein vaihe, joten silmänympärysvoiteiden tulisi olla enimmäkseen voimakkaasti kosteuttavia. Tämän ansiosta iho on aina kunnossa.

2. Kiristää, kiinteyttää ja kohottaa

Kun iho menettää kiinteyttä ja on väsynyt, odotat voiteen antavan sille energiaa ja etsit siten kiinteyttäviä ja elastisuutta lisääviä aineita.

3. Estää ryppyjen syntymistä

Totuus on, että olemassa olevia ryppyjä ei voi koskaan vähentää kokonaan, mutta hyvä silmänympärysvoide tekee niistä paljon huomaamattomampiasekä viivästyttää uusien syntyä.

4. Elvyttää ja ravitsee

Herkkä silmänympärysiho tarvitsee ravinteita helpottaakseen ihon korjausta ja uudistumista. Tämän seurauksena ihon alla tapahtuu intensiivistä kollageenin ja elastiinin (pääasialliset ihoa tukevat kuidut) tuotantoprosessia. Silmänalaisen voiteen tulee tarjota sitä, mitä iho todella tarvitsee ravituksi, sileäksi ja nuorekkaaksi.

5. Vähentää tummia silmänalusia ja turvonneita silmiä

Paras silmänympärysvoide antaa sinun näyttää parhaalta myös unettoman yön jälkeen. Tummia täpliä kirkastavien ja turvotusta poistavien aktiivisten ainesosien ansiosta se auttaa herkkää ihoa näyttämään virheettömältä ja hehkuvalta väsymyksen tunteesta huolimatta. Ihoa stimuloivat ja väsymystä vähentävät aineet ovat tehokkaan silmänympärysvoiteen avainkomponentteja.

Silmänympärysvoide. Milloin aloittaa sen käyttö?

Yhä useammat ihmiset tiedostavat, että silmänympärysvoide on välttämätön, ennen kuin huomaat ikääntyvän ihon ja kasvot jo täynnä ryppyjä. Se on välttämätön ihonhoitotuote paljon aikaisemmin. Jo 25-vuotiaana meidän pitäisi hankkia hellävaraisesti kosteuttava tuote, joka ehkäisee ikääntymistä ja pitää herkän silmänympärysalueen terveenä. Ryppyjä ehkäisevä rutiini hidastaa erittäin todennäköisesti ensimmäisiä kasvojen juonteita. Nuorelle iholle sopii kevyt geeli (esim. eyebright tai aloevera) ja luonnollinen öljy, joka lukittuu veteen ja jolla on okluusiovaikutus.

Toimiva silmänympärysvoide. Onko sellaista todella olemassa?

Hyvän voiteen salaisuus on sen koostumuksessa. Vain korkealuokkaisilla ainesosilla on positiivinen vaikutus silmien alla olevan ihon ulkonäköön ja kuntoon. Etsi tuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista, turvallisista ainesosista, mikä vaikuttaa suuresti laatuun. Silmänympärysiho tarvitsee erityistä hoitoa ja sen tarpeisiin räätälöityjä aineita.

Silmänalaisten ihoa parantavien tuotteiden luettelo on pitkä ja täynnä "kosmeettiseen eliittiin" kuuluvia tainnutusaineita. Aktiivisesti toimivat ainesosat, jotka poistavat vapaita radikaaleja, korjaavat, vahvistavat solukalvoa, parantavat ulkonäköä, elvyttävät ja ravitsevat orvaskettä.

Mitä käyttää ennen silmänympärysvoidetta? Luonnolliset öljyt vaihtoehtona tavalliselle silmänympärysihon hoidolle

Silmänympärysvoide on suunniteltu suojaamaan ihoa ja vaikuttamaan pinnallisesti orvasketeen tekemällä siitä sileämmän, ehkäisemällä ikääntymistä ja vaurioita sekä säästäen sääolosuhteiden huonoilta vaikutuksilta.

Mutta jos olet tosissasi silmänympärysalueen suhteen ja haluat varmistaa parhaan suojakilven ihollesi – ajattele ylimääräistä hoitoa, eli anna ihollesi jotain erityistä.

Tällä tarkoitan seerumia - kosmetiikkaa, joka on kosteampaa, kevyempää, mutta jossa on rikkaammat ainesosat, jotka tunkeutuvat syvälle ihokerrokselle ravitsemaan ja vahvistamaan ihoa, jolloin se pysyy poissa ryppyistä ja vähentää olemassa olevia ryppyjä. Seerumi on joko vesimäinen koostumus tai hieman raskaampi öljypohjainen tuote.

Lisäksi luonnolliset kauneusöljyt ovat tulossa todella yleisiksi silmänympärysihonhoidossa. Luonnonhoidon harrastajat kutsuvat joitain näistä öljyistä nuorentaviksi, eikä se ole liioittelua.

Öljythän sisältävät herkälle silmäiholle välttämättömiä omega-3- ja omega-6-happoja sekä fytosteroleja ja flavonoideja, jotka parantavat erinomaisesti ihon ulkonäköä ja tilaa, estävät kollageenin ja elastiinin liukenemista ja stimuloivat soluja toimintaa. Tämän lisäksi nämä vähentävät ryppyjen esiintymistä suojaamalla soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Jotkut öljyt sisältävät skvaleenia, joka muodostaa talia, mikä puuttuu silmiä ympäröivältä iholta. Se tunnetaan loistavana kauneutta parantavana aineena, joka kosteuttaa, vahvistaa luonnollista lipidisuojaa ja on kuin suoja, joka vähentää ulkoisten aggressiivisten tekijöiden haitallisuutta.

Öljyjen hyötyjen määrä näyttää olevan loputon. Jokainen öljy sisältää monia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä on hämmästyttävä luonnollinen aurinkovoide. Niiden aurinkosuojakerroin ei ole 30 tai 50; matalampikin suoja auttaa ihoa auringon säteilyä vastaan. Lisäksi öljyjen UV-suodattimet ovat luonnollisia ja turvallisia, ne eivät keräänny elimistöön ja ovat siten vaarattomia.

Öljyt ovat paras vaihtoehto silmänympärysihon korjaamiseen yöllä. Erinomaiset ainesosat ja kevyt, hieman rasvainen koostumus muodostavat ns. okkluusiota, joka suojaa veden ja muiden hyödyllisten aineiden häviämiseltä. Silmien alle levitettävät luonnonöljyt ovat hyvä vaihtoehto kaikille ihotyypeille.

Nuorelle iholle ja kasvojen juonteisiin riittää yksi levitys tarkan meikinpoiston jälkeen iltaisin.

Toisaalta kosteuden puutteen, silmiinpistävän ryppyjen ja väsyneen ilmeen vaivaama iho toivoo öljyt tervetulleeksi myös osaksi aamurutiiniin. Täydellinen meikkipohja ikääntyvälle silmänympärysiholle.

Öljyt johtuvat suosionsa toimimisesta luonnollisina monitoimiaineina; levitä niitä vapaasti paitsi silmänympärysiholle. Käytä sitä kasvoille, hiuksille, kynsille ja vartalolle – se on toinen valtava öljyvarasto.

Parhaat öljyt silmänympärysihon hoitoon

 • arganöljy on saavuttanut mainetta vahvimpana antioksidanttina öljyjen joukossa. Se korjaa ihoa erinomaisesti lisäten kosteutta ja estäen veden karkaamisen orvaskestä. Öljy sisältää yli 100 hyödyllistä vaikuttavaa ainetta, jotka vahvistavat ihoasi ja hiuksiasi. Siinä on korkea E-vitamiinipitoisuus, karoteenit, skvalaani ja butyrospermumi, joka toimii luonnollisena aurinkosuojana. Arganöljyn säännöllinen käyttö tasoittaa juonteita ja pitää ihon kunnossa.
 • vadelmansiemenöljy - luonnollinen polyfenolien, vahvojen antioksidanttien (flavonoidit, fytosterolit) ja E-vitamiinin lähde. Tämä öljy sisältää runsaasti EFA:ita, pääasiassa linoli- ja alfalinoleenihappoa. Uudistaa ihoa loistavasti ja lisää sen kiinteyttä.
 • jojobaöljy - monipuoliset ravintoaineet: vitamiinit, skvalaani ja välttämättömät rasvahapot. Imeytyy huomaamattomasti ihoon, luonnollinen aurinkovoide, rakenteeltaan samanlainen kuin ihmisen tali. Jojoba muodostaa mikroskooppisen suojakerroksen herkälle silmänympärysiholle, josta se tavallisesti puuttuu skvalaanin puutteen vuoksi. Jojobaöljy kosteuttaa ja lukitsee kosteuden.
 • barbary viikunansiemenöljy - sen vahva antioksidantti tekee siitä tunnetuksi luonnollisena botoxina. Tämä öljy nopeuttaa ihon paranemista, stimuloi sitä toimimaan, ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä ja suojaa vaurioilta. Barbaariviikunaöljy on E-vitamiinin, sinkin, magnesiumin, fosforin, kaliumin, kalsiumin ja raudan lähde.
 • seitsemän vitamiinin avokadoöljy (A-B-D-E-H-K-PP) - kosteuttaa intensiivisesti, ravitsee orvaskettä, on vaikuttava yhteensopivuus ihon luonnollisten lipidien kanssa, täydentää lipidejä, suojaa TEWL:ltä ja kuivalta iholta. Avokadoöljy ravitsee voimakkaasti, voitelee hieman ja pitää ihon sileänä ja kimmoisena koko päivän. Rypyt näkyvät vähemmän päivä päivältä ja iho on pehmeä ja nuorekas.
 • sheavoi sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja ja nuoruuden A- & E-vitamiineja. Sillä on intensiivisiä kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, joten ihosta tulee jälleen sileä ja heleä. Shea tehostaa epidermiksen korjausta, tekee siitä vahvemman ja lisää sen vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan.
 • manteliöljy lisää kosteustasoa, ravitsee syvästi, nuorentaa ja stimuloi korjausprosessia. Tässä öljyssä on yksi korkeimmista pitoisuuksista E-vitamiinia, jolla on voimakas antioksidanttivaikutus. Manteliöljy sisältää myös A- ja D-vitamiinia, kivennäisaineita (rautaa, magnesiumia, kalsiumia, mangaania, fosforia, kaliumia, natriumia ja sinkkiä), mutta omega-9-rasvahapot ovat sen tärkeimpiä ainesosia.

Kuinka käyttää öljyjä silmänympärysiholle?

 1. Erikseen. Öljyissä on aktiivisten ainesosien voima ja usein huippuluokan silmänympärysvoiteet niiden määrien ja pitoisuuden suhteen. Koska öljyt toimivat sekä ihon sisällä että sen pinnalla, voit käyttää niitä yksittäin silmänympäryshoitona.
 2. Ennen silmänympärysvoidetta. Jos silmänalainen ihosi on kaukana täydellisyydestä, noudata monivaiheista silmäihonhoitorutiinia. Levitä öljyä seerumina ja käytä sitten täyteläistä silmänympärysvoidetta. Näin tehostat vaikutusta ja ravitset ihoa voimakkaasti.
 3. Seerumin jälkeen (öljy muodostaa okklusiivisen kerroksen). Öljyt suojaavat veden ja muiden aktiivisten aineosien hukkaamiselta, joten voit käsitellä niitä kevyen kosteuttavan seerumin lisänä (hyaluronihappo sopii täydellisesti öljyjen kanssa). Näin saat seerumin toimimaan intensiivisemmin ja lisäksi ravitsevat ja suojaat herkkää silmänympärysihoa.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Risiiniöljy
Hiusnaamio keratiinilla
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö