5 askeleen päässä virheettömästä ihosta - Paras ihonhoitorutiini

5 askeleen päässä virheettömästä ihosta - Paras ihonhoitorutiini

Ihonhoito on haastellista, jonka jokainen joutuu jossain vaiheessa kohtaamaan, mikäli tavotteenasi on upean terve ihon ilman virheitä. Miten se sitten oikein taoahtuu? Tunnemme teorian tiettyjen kosmetiikkatuotteiden käytöstä, mutta emme usein tiedosta, kuinka tuotteita tulisi käyttää ja missä järjestyksessä niitä tulisi käyttää osana ihonhoitorutiinia. Monet teistä pitävät misellivettä virheellisesti ainoana ihonhoitotuotteena, joka korvaa väriaineen, voiteen ja seerumin. Tämän lisäksi iho tarvitsee hieman enemmän pysyäkseen terveenä, kauniina ja nuorena. Löydä juuri sinulle täydellinen kasvohoito. Olet vain viiden askeleen päässä virheettömästä ihosta.

Miten pitää kasvojen iho terveenä ja hyvännäköisenä? 5 askelta virheettömän ihon saavuttamiseen

Vaihe 1 Puhdistus

Useimmat ajattelevat, että kosteusvoide on tärkein osa ihonhoitorutiinia. Se ei kuitenkaan pidä paikkansa. Kasvojen puhdistaminen on itse asiassa tärkein osa ihonhoitorutiinia. Puhdistettu iho on terveen ihon perusta ja ihonhoidon keskeinen osa, jonka ansiosta se pystyy toimimaan kunnolla. Huonosti puhdistetussa ihossa luonnollien  imeytyminen on huonompaa, joten laadukkainkaan voide ei täytä kaikkia ihon tarpeita. Tämän lisälsi toksiinit, jotka kerääntyvät ja eivät poistu tehokkaasti, meikkijäämät ja kuolleiden solujen palaset tukkivat talirauhasten hengitysaukkoja, mikä estää ihoa hengittämästä aiheuttaen ihon tukkoisuutta. Tämän seurauksena sinulla on näppylöitä, mustapäitä ja ihon normaalista toiminnasta poikkeavia toimintahäiriöitä. Hydro-lipiditasapaino on häiriintynyt, joten ihosi on joko rasvainen tai erittäin kuiva. Huolehdi siitä kunnolla jo tässä ensimmäisessä vaiheessa ja tuo puhdistusrutiinisi korkeimmalle tasolle. Tässä on parhaat ihonpuhdistusmenetelmät:

  • OCM (Öljypuhdistusmenetelmä) - tehokkain ihonpuhdistusmenetelmä, joka perustuu "öljy liuottaa öljyä" -sääntöön. Siksi öljyt ovat vertaansa vailla, kun ne poistavat jopa vedenkestävän meikin, ylimääräisen talin, epäpuhtaudet jättäen ihon silkkisen sileäksi, raikkaaksi, puhtaaksi ja valmiiksi jatkohoitoihin. Risiiniöljy on paras valinta OCM:lle. Voit vapaasti sekoittaa sitä muiden luonnollisten öljyjen kanssa luodaksesi täydellisen OCM-seoksen. Valitse argan-, avokado- tai jojobaöljy tai sekoita niitä kaikkia mieltymystesi ja ihon tarpeiden mukaan.
  • misellivesi + vaahtopuhdistusaine (tai geeli) - jos käytät perinteisempiä puhdistusmenetelmiä ja sinun on vaikea luopua misellivedestä, tarvitset muuta tukea ihon syvään puhdistamiseen. Hellävarainen mutta vahvasti toimiva kasvovaahto muita tuotteita tehokkaampi. Tietenkin sinun tulee yhteensovittaa se ihotyyppisi mukaan ja käyttää sitä meikin poiston jälkeen misellivedellä.

Vaihe 2 Kasvovesi

Kasvovedestä luopuminen on yksi yleisimmistä virheistä ihonhoidossa. Älä ajattele, että kyseessä on vahva muodista poistunut toimintatapa; se on välttämätön ainesosa ihosi hoidossa. Sen vaikutus on valitettavasti aliarvostettu. Itse asiassa kyseessä on aine, joka palauttaa luonnollisen pH:n, happamoi, pehmentää hellästi orvaskettä ja lisää ihon imeytyskykyä, mikä toimii loistavana pohjusteena muille tuotteille. Hyvällä kasvovedellä on myös hoitava vaikutus kasviuutteiden ja muiden ihon kunnossa pitämisen kannalta välttämättömien ainesosien ansiosta.

Vetinen ja kevyt koostumus päästää kosmeettisen aineen hiukkasten tunkeutumaan syvempiin epidermiksen kerroksiin, mikä tekee kasvovedestä erittäin tehokkaan tuotteen.

Mikä kasvovesi valita?

Ihannetapauksessa valitse luonnollinen kavovesi ilman silikoneja ja lyhytketjuisia alkoholeja, PEG-yhdisteitä tai öljyn johdannaisia. Tutustu hydrosoleihin - täysin luonnollisiin kukkavesiin, jotka on saatu höyrytislauksella; ne ovat korvaamattomia ihonhoidossa.

Lähdevesi on toinen tehokas kasvovesi – valtava määrä monia tärkeitä ainesosia tekee siitä yhden parhaista luonnollisista kasvovedestä. Lähdevesi sisältää rautaa, natriumia, seleeniä, litiumia, piitä, kaliumia ja magnesiumia.

Lisäksi lähdevedellä on ihoa rauhoittava vaikutus, se vahvistaa, korjaa ja lievittää kaikenlaisia ​​tulehduksia, estää vapaiden radikaalien toimintaa ja hidastaa ikääntymisprosessia.

Vaihe 3 Kasvojen seerumi

Kasvoseerumi on yksi tehokkaimmista ihoa hoitavista tuotteista. Tuotteen tarkoituksena on antaa iholle intensiivistä elvytystä.

Juokseva, kevyt koostumus on seerumin tehokkuuden salaisuus: aktiiviset ainesosat saavuttavat ihon syvimmät kerrokset, joihin kosteusvoiteella ei ole mahdollisuutta päästä. Seerumin ansiosta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ihosi hyvinvointiin tehokkaammin. Mikä on seerumin vaikutus? Intensiivinen ihon korjaus, ravinteiden tehostaminen, kosteutus, nuorentaminen ja monien ihosairauksien tehostettu hoito.

Seerumi on valmistettu ilman ulkoisia ihokerroksia vaikuttavia aineita. Sen koostumus koostuu enimmäkseen aktiivisista ainesosista, joiden oletetaan toimivan ihon syvemmissä kerroksissa. Siksi tällaiset tuotteet sisältävät erittäin arvokkaita aineita. Suosituimpien seerumin komponenttien tehokkuus on varmistettu ja löydät muun muassa luonnonöljyjä (lähinnä arganöljy ja jojobaöljy, jotka sisältävät runsaasti EFA:ita, fytosteroleja ja flavonoideja sekä iholle välttämättömiä aineita - A-vitamiineja , C, E), hyaluronihappo (sitou vesimolekyylejä ja pitää ihon nuorena), koentsyymi Q10 - vahva vapaita radikaaleja torjuva aine, kantasolut (joka on peräisin enimmäkseen harvinaisesta omenalajikkeesta, mutta myös arganpuusta), kollageeni - nuoruuden proteiini, välttämätön ihon kimmoisuuden säilyttämiseksi.

Kuinka valita paras kasvoseerumi?

Laadukas kasvoseerumi tuo mukanaan loistavia tuloksia ja ensiluokkaisia ainesosia, jotka pitävät ihon virheettömänä joka päivä. Älä valitse joitakin liian monilla aineilla täytettyjä hienoston tuotteita. Valitse parhaita vaikuttavia ainesosia, joiden tehokkuus on todistettu. Hyaluronihappo, retinoli, C-vitamiini tai mineraalirikas aloe vievät sinua lähemmäksi upeaa ihoa. Kaikki nämä löytyvät Nanoilin seerumeista. Valitse suosikkiseerumisi ja koe hienoimpien ainesosien loistava vaikutus ihoosi. Kiinnitä aina ostoksilla ollessasi huomiota vaikuttavien ainesosien valintaan, sillä ne saavat tuotteen toimimaan valmistajan lupaamalla tavalla.

Vaihe 4 Silmänympärysvoide

Silmien alla olevan ihon hoito on erittäin tärkeää, sillä tälle kasvoalueelle rypyt ilmaantuvat nopeimmin muihin kasvojen alueisiin verrattuna. Kevyt silmänympärysvoide on suositeltavaa käyttää jo 20-vuotiaasta lähtien.

Silmien iho hyötyy varmasti myös luonnollisista kasviöljyistä - ne muodostavat mikroskooppisen tukkeuman ihon pinnalle suojaten herkkiä kasvojen alueita vaurioilta. Jos otat käyttöön luonnollisen silmän ihonhoidon jo nuorena, ryppyjä tunkeutuu kasvoillesi hitaammin. Hyvä öljy sekoitettuna hyaluronihappoon on kuin sijoitus, joka muuttaa ihon yleisen ja nuorekkaan ilmeen pitkällä aikavälillä.

Vaihe 5 Voide

Kosteusvoide on välttämätön osa ihon hoitoa. Se on tunnettu ja käytetty osa ihonhoitorutiinia jo pitkään: ensimmäinen tällainen tuote löydettiin Tutankhamonin haudasta. 1300-luvulla ekr. Egyptissä kasvovoiteita valmistettiin sekoittamalla eläinperäistä rasvaa ja... matelijoiden verta. Myöhemmin valmistettiin ensimmäiset ikääntymistä estävät yhdistelmät, jotka perustuivat vahaan, sypressiin ja oliiviöljyyn (korvattiin nopeasti ja edelleen arvostetulla manteliöljyllä).

Nykyään kasvovoiteiden ainesosia on päivitetty ja niistä muodostuu hienostuneempia yhdistelmiä, mutta luonnollisia öljyjä ei voi korvata millään muilla aineilla: ne ovat korvaamaton flavonoidien ja kasvisterolien, EFA:iden, skvalaanin, karotenoidien ja luonnollisen aurinkosuojan lähde. Niiden hoitava teho tekee niistä yleisen ainesosan sekä päivä- että yövoiteissa. Mitä tarkoitus tällä jakautumisella oikeastaan ​​on? Miten päivä- ja yövoiteet eroavat toisistaan?

Päivävoide

Päivävoide on tuote, joka vastaa ihon tarpeisiin ja ihon tiettyyn toimintaan, jota kukaan ei ole nostanut esille kuin vasta viime aikoina. Laadukas kasvovoide ei ainoastaan ​​​​ravitse ja kosteuta ihoa, vaan myös suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja UV-säteilyn vaurioilta. Päivävoide on kevyempi, siinä on vähemmän aktiivisia korjaavia ainesosia, ja se keskittyy pääasiassa ihon suojaamiseen. Siksi se sisältää usein luonnollisia öljyjä, joilla on suojaavia, rauhoittavia ja sulkevia ominaisuuksia. Ne nostavat kosmetiikan arvovaltaa, josta voi olla varma. Jos kosteusvoiteesta puuttuu luonnollisia öljyjä, ei hätää! Sekoita siihen vain muutama tippa valitsemaasi kauneusöljyä ennen käyttöä.

Nykyaikaiset kasvovoiteet ratkaisevat aikamme yleisimmät iho-ongelmat. Siksi kehitetään niin monia "urbaania" päivävoidetta - aurinko- ja pakkassuojan lisäksi ne sisältävät runsaasti aineita, jotka muodostavat saastumista estävän suojan, joka suojaa ihoa ympäristön saasteilta.

Yövoide

Yövoiteella tarkoitetaan edistyneempää ihonhoitoa. Yökasvovoide on koostumukseltaan raskaampaa, sillä on vahvempi hoitava vaikutus ja se toimii intensiivisemmin vahvojen ravintoaineiden ansiosta, jotka suojaavat ihoasi intensiivisimpien korjausprosessien aikana eli unen aikana.

Ylimääräinen ihonhoito

Viiden vaiheen ihonhoitorutiinissa noudatettavan perusvaiheen lisäksi on myös poikkeuksellisia rituaaleja, joita suositellaan suoritettavaksi säännöllisesti ja jotka vaikuttavat iholla intensiivisesti. Kasvojen kuorinta ja naamiot täydentävät ihonhoitoasi tuottaen uskomattomia tuloksia. Entsyymeillä on keskeinen rooli tällaisessa kosmetiikassa; korvaamattomia aineita, jotka poistavat täydellisesti talin ja kuolleet ihosolut.

Kauneustarkoituksiin käytettävät entsyymit ovat peräisin hedelmistä. Miten ne sitten vaikuttavat ihoosi? Kuvittele erilainen entsyymiperhe, joka on vastuussa ruoansulatuksesta mahassasi. Kosmeettiset entsyymit toimivat hyvin samalla tavalla mm. papaiini, joka "sulattaa" kuolleita soluja ihon pinnalla. Tuloksena on aivan uusia terveitä soluja ja ihosi näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta.

AHA-hapot muodostavat toisen ryhmän ihoa puhdistavia ja ihoa elvyttäviä ainesosia kuorinnoissa. Tähän päivään asti niitä käytettiin yksinomaan ammattimaisissa salongihoidoissa. Tällä hetkellä voit käyttää happoja iholla myös kotona. Käytä tämän syväpuhdistavan hoidon jälkeen kasvonaamiota, joka on toinen intensiivinen ihonhoitomuoto, joka parantaa välittömästi ihosi tilaa ja ulkonäköä.

Kaikki yllä mainitut tuotteet ja hoidot ovat avain terveeseen, ihanan näköiseen, nuoreen ihoon. Yksi olennainen asia on kuitenkin muistettava. Valitse aina laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Tarkista kauneusöljyjen laatu ja hanki sertifioituja luomutuotteita. Muista sama, kun ostat voiteita ja kukkavesiä. Lue INCI-lista tulevasta kosteusvoiteestasi. Ihonhoitorutiinillasi on mahdollisuus tulla täydelliseksi, aivan kuten ihollasi.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö