Hiustenhoidon ystävät ylistävät tätä! - Kotona tehtävä spa-hoito hiuksille sisältää öljyhoitoja ja DIY-tuotteita

Hiustenhoidon ystävät ylistävät tätä! - Kotona tehtävä spa-hoito hiuksille sisältää öljyhoitoja ja DIY-tuotteita

Miksi hiustenhoidon ystävät ovat niin innostuneita kotihiushoidoista? Koska ne ovat budjettiystävällisiä vaihtoehtoja ja erittäin tehokkaita. Koko hiusterapia tapahtuu kätevästi oman kotisi yksityisyydessä. Tunnet olosi vapaaksi, voit kuunnella musiikkia, lukea... Lisäksi hiustenhoidon rutiini on suunnattu suoraan hiustesi tarpeisiin - valitset itse tuotteet ja annat hiuksillesi juuri sitä mitä ne tarvitsevat. Kauneuden parantaminen on mukavinta omassa kodissasi, ei missään muualla. Intensiivisten hoitojen sarjan ansiosta kampauksesi saa mahdollisuuden saada välitöntä kauneutta.

Hiusten koti-SPA, hidas kauneusrituaali, luonnolliset hiushoidot, DIY hiusten koti-SPA - on paljon nimiä ja vain yksi tavoite: maksimaalinen ravitsemus ja huomattava parannus hiusten ulkonäössä ja kunnossa. Tuloksena hiuksesi näyttävät kuin olisivat saaneet edistyksellisen kauneushoitolahoidon. Erona on, että tunnet olosi vapaammaksi ja hoito on edullinen sekä rentouttava. Voit omistaa kokonaisen päivän, esimerkiksi sunnuntain, pelkästään hiustenhoitoon: rauhallisesti, hieman laiskotellen, täysin keskittyen hiuksiin. Hiusten ystävät rakastavat yhdistää hiushoidot muihin kauneusrituaaleihin, kuten kasvonaamioihin ja kuorintoihin, erilaisiin kynsihoitoihin, jalkojen ravitseviin kylpyihin jne. Entä hiukset? Ne kokevat täydellisen muodonmuutoksen vain yhden päivän aikana.

Yksi päivä hiuksillesi - mitä tarvitset onnistuneeseen muodonmuutokseen?

 1. Vapaa päivä - kun et odota vieraita etkä ole menossa ulos, kyseessä on rauhallinen ja miellyttävä päivä, joka voi olla omistettu sinulle tai rakkaillesi (öljy tai naamio hiuksissasi ei haittaa hyvän elokuvan katsomista perheen kanssa).
 2. Ystävä - voit hemmotella hiuksiasi ystäväsi kanssa SPA-hoidoissa - kaikki mitä tarvitset, ovat muutama idea yhteisen ajan viettämiseen: lempisarjan katsominen, yhdessä ruoanlaitto jne. Ystäväsi varmasti tekee tästä päivästä paljon hauskemman. On myös mukava kokeilla erilaisia hoitoja ja tuotteita yhdessä. Kuitenkin, jos kaipaat yksinäisyyttä ja eristäytymistä - tee päivästä pelkästään omasi.
 3. Mukavat vaatteet - ennen öljyjen levittämistä hiuksiin, valitsemiesi tuotteiden hieromista hiuskiharoihin ja päänahkaan sekä hiusten huuhtelua - vaihda päälle mukavat vaatteet; sellaiset, jotka saavat tahrautua tai vaurioitua.
 4. Sopivat tuotteet - hiusten koti-SPA-päivä tuo todellisen edun, koska voit käyttää erilaisia tuotteita ja aineita, joita hiuksesi tällä hetkellä kaipaavat. Oikeat tuotteet ovat avain asianmukaiseen ja tehokkaaseen hiustenhoitoon.
 5. Toimintasuunnitelma - jotta voisit hyödyntää kaikkia tuotteita parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on levitettävä ne oikeassa järjestyksessä. Tämä on ainoa tapa tehdä hiustenhoitohoidosta tarkoituksenmukaista ja häiriötöntä. Olet löytämässä parhaan kotihiusterapian vaihe vaiheelta.
 6. Kynttilät ja eteeriset öljyt - jos haluat muuttaa koti-SPA:n ammattimaiseksi rituaaliksi, hyödynnä aromaterapian voimaa rauhoittaaksesi aistejasi ja rentoutuaksesi täysin. Sytytä aromilamppu ja käytä suosikkisi tuoksuöljyä.

Hiusten koti-SPA-päivä, edut - mitä saat kotihoidoista?

 1. Rentoutumista ja lepoa koko kehollesi - vaikka se korjaa hiuksia, se saa koko kehon lepäämään. Siksi voit kohdella tätä koti-SPA-päivää täydellisenä nollauksena kiireisen viikon jälkeen. Tämä on hidas elämä -trendi puhtaimmassa muodossaan.
 2. Suuri muutos parempaan hiusten ulkonäköön - parannettu kiilto, rakenne ja kimmoisuus näkyvät paljaalla silmällä. "Välittömästi kauniit hiukset" on yksi syy omistaa kokonainen päivä hiustenhoitohoitoihin.
 3. Puhdas päänahka - miksi se on niin tärkeää? Päänahkasi on yhtä tärkeä hiuksillesi kuin maa kasveille. Jos se on saastunut, se käy hedelmättömäksi. Jos välität oikeasta hiusten kasvusta - pidä päänahkasi puhtaana, hiero sitä, stimuloi verenkiertoa ja ylläpidä kosteustasoa päänahassa.
 4. Vahvistetut karvatupet - tuppi on niin sanottu hiusten tehdas. Hiusten matriisissa tapahtuu solujen jakautumista; niiden oikeellisuus vaikuttaa kasvuun, ulkonäköön, terveyteen ja kasvavien hiusten "laatuun". Enemmän voimaa ja ravinteita hiuksissa tarkoittaa paremman näköisiä hiuksia. Ravitsemalla sisäisiä rakenteita laukaiset kasvua, nopeuttaen sitä samalla.
 5. Hiusten korjaus ja rekonstruointi - toisin sanoen hiusten huokoisuuden parantaminen täyttämällä aukot hiuksen pinnalla ja korjaamalla disulfidisidokset sisällä. Aktiivisten aineiden ansiosta, jotka pystyvät rakentumaan hiusten rakenteeseen, hiuksesi paksunevat, saavuttaen tilavuutta ja kimmoisuutta. Huomaat helposti eron hiustesi tilassa - niiden kuivuminen kestää pidempään (ohuet, kuivat hiukset kuivuvat hetkessä). Terveet hiukset säilyttävät enemmän ravinteita ja lukitsevat veden sisälle.
   

Hiusten koti-SPA-päivä. Miten valmistella kotihiushoito?

Tutustu yksityiskohtaiseen aikatauluun, joka kääntää hiuksesi ympäri vain yhdessä iltapäivässä, palauttaen sen upean ulkonäön sekä hoitaen päänahasta latvoihin asti. Tutustu 10 askeleeseen, jotka johdattavat sinut täydellisen hiusten muodonmuutoksen pariin!

1. PÄÄNAHAN KUORINTA

Päänahan puhdistaminen on avain menestykseen ja jokaisen hiushoidon vahvistamiseen. Yhä aliarvostettu mutta suositeltu jopa trikologien toimesta - päänahan kuorinta päästää sinut eroon kaikista myrkyistä, tuotejäämistä, epäpuhtauksista, liiallisesta talista, kuolleista soluista ja ennen kaikkea se valmistelee hiuksia ja päänahkaa vastaanottamaan aktiiviset aineet erinomaisesti. Kuolleiden solujen ylitarjonta ja tuotteiden kertyminen (etenkin muotoilutuotteet tai kuivashampoot) peittävät päänahan ja hiusten juuret kerroksella, joka estää aktiivisten aineiden tunkeutumisen hiustuppeihin ja päänahkaan.

Voit hankkia valmiin päänahan kuorinnan tai tehdä sen itse. Kuitenkin, entsyymi päänahan kuorinta tuottaa eniten hyötyä - se on tarkimmin hiusjuurille sovitettu ja se ei vaadi hankaamista, mikä tekee siitä herkimmän ohuille ja hauraammille hiuksille.

Levitä kuorintaa kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, hiero sitä hetken ajan tai - jos kyseessä on entsyymikuorinta - anna sen vaikuttaa aika, joka on ilmoitettu tuotteen etiketissä, ja huuhtele haalealla vedellä. Voit nyt pestä hiuksesi.

2. SELVENTÄVÄ SHAMPOO (ensimmäinen hiusten pesu)

Se ei ainoastaan pese pois kuorinnan jäämät, vaan myös puhdistaa päänahan ja hiukset - tällä tavoin toimivalla shampoolla on tärkeä ominaisuus: se avaa hiuksen pintaa hieman lisätäkseen imeytymistä ja auttaakseen niitä vastaanottamaan ravinteita. Toisin sanoen selventävä shampoo parantaa hiusten imeytymistä, jotka helposti imevät aktiivisia aineita.

3. HIUSÖLJY (HOITO)

Öljyt hiustenhoidossa ja vanha ayurvedinen öljyäminen muodostavat loistavan hiustenhoidon perustan. Miksi? Ainoana aineina ne koostuvat kokonaan erinomaisista ainesosista ja hoitavat hiusta monin eri tavoin: ne parantavat varren ulkoista ja sisäistä osaa sekä stimuloivat hiustuppeja ja palauttavat päänahan hyvän kunnon. Se on monipuolisin hiustenhoito, jonka voit antaa itsellesi.

Öljyt sisältävät hyviä välttämättömiä rasvahappoja, fytosteroleja, flavonoideja, karoteeneja, skvaleenia ja joukon vitamiineja ja mikroravinteita, jotka takaavat täydellisen hiustenhoidon. Ne vastaavat tarkasti hiusten huokoisuutta, joka on hiustyypin (ja tarpeiden) mukaista.

Päivänä, joka on omistettu kokonaan hiuksille, tee täysi lämpöhoito öljyllä: levitä hieman lämmintä öljyä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, hiero päänahkaasi kevyesti ja peitä hiukset lämpimällä kääreellä tehostaaksesi öljyn vaikutusta.

HYVÄ MUISTAA!

Hiusöljyhoito on keskeisessä asemassa järjestelmässä; muut toissijaiset hoidot pyörivät öljyisen rutiinin ympärillä. Niin maski, päänahan hoitoaine tai kuorinta tehostavat öljyjen tehokkuutta, täydentävät niitä ravinteilla ja tekevät öljyn aktiivisista aineista toimivat intensiivisemmin. Mitä parempi öljyjen sekoitus, sitä tehokkaampi koko hiusten koti-SPA-päivä on. Tarjotaksesi hiuksillesi parasta, turvaudu johonkin kolmesta Nanoil hiustenöljystä - se on tasapainoisin sekoitus luonnollisia öljyjä ja tehostavia aineita (UV-suodatin, keratiini, lanoliini, silkki, pantenoli). Kaikki tarvittavat aineet hiusten korjaamiseen ja (uudelleen) kasvuun.

4. RAVITSEVA-UUDISTAVA NAAMIO ÖLJYN EMULGOIMISEKSI

Rikastettu vitamiineilla, proteiineilla, kasviuutteilla (lisäravinteiden antamiseksi ja öljyn emulgoimiseksi). Mikään ei poista öljyä yhtä helposti kuin naamio öljyhoidon jälkeen. Se suorittaa kaksi tehtävää:

 • ensinnäkin - se poistaa vaivattomasti rasvaista öljyä hiuksista, joten voit olla varma, että rasvaiset hiukkaset ovat poissa ja niitä ei ole jäljellä
 • toiseksi - se on lisäannos ravinteita hiuksillesi. Minkä hiusnaamion valita? Ensisijaisesti sellainen, joka on runsaasti kosteuttavia aineita (aloe, hyaluronihappo, urea, sorbitoli, fruktoosi) ja proteiineja (maito, silkki, vehnä, kaura tai riisi proteiinit, kollageeni, elastiini, keratiini). Myös keratiinia ja aminohappoja (kysteiini, kystiini, tauriini, tyrosiini, arginiini) sisältävät naamiot toimivat hyvin.

HYVÄ MUISTAA!

Jos haluat, että koko päivän hiusten koti-SPA tekee järkeä ja antaa tuloksia, uskalla kokeilla eri vaihtoehtoja - käytä proteiininaamiota (parannetun korjauksen saavuttamiseksi) toisena päivänä, ja valitse kosteutta antava vaihtoehto toisena aikana (ne antavat kosteuden boostin kuiville hiuksille).

5. RAVITSEVA SHAMPOO (toinen hiusten pesu)

Toinen hiusten pesu öljyn ja naamioiden poistamiseksi. Toinen pesu auttaa välttämään hiusten kuormittamista ravinnerikkailla naamioilla ja hoitoaineilla. Tällä kertaa shampoon on oltava erilainen - vitamiinirikas, kosteuttava, proteiineilla rikastettu esimerkiksi kauran tai silkkiin, luonnollinen, joka huolehtii päänahasta ja ylläpitää päänahan hydro-lipiditasapainoa.

6. ETIKKA TAI YRTTIHAUDE HIUSHUUHTEENA

Huuhteluaine täydentää koko hiusten koti-SPA-päivää. Se on kuin kirsikka kakun päällä - se lisää kiiltoa, antaa sileyttä, sulkee hiussuomut, pitää päänahan pH-tasapainossa, pehmentää hiuksia ja tekee niistä miellyttävän tuntuisia, samalla vähentäen pörröisyyttä ja estäen sähköisyyttä.

Omena- tai vadelmaviinietikka on yleisin pohja hiushuuhteille. Voit hankkia valmiin etikkahuuhteen tai tehdä sen itse - tutustu parhaisiin kotihiushuuhteisiin ja kokeile niitä.

7. PÄÄNAHAN HOITOAINE

Viimeinen (muttei vähäisin) vaihe pitää päänahan kunnossa. Päänahan hoitoaineella voi olla erilaisia ​​toimintoja - valitse oikea vastaamaan hiustesi ja päänahkasi tarpeita. Jos hiuksesi ovat rasvaiset, valitse yrttihoitoaine, joka normalisoi talirauhasten toimintaa. Toisaalta, jos hiuksesi ovat vähän volyymilliset ja painuvat alas, valitse hoitoaine, joka antaa volyymia ja nostaa hiusten juuria. On myös päänahan hoitoaineita, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ärsytystä tai taistelevat hilsettä vastaan. Kaikki riippuu päänahan kunnosta ja hiustesi tarpeista.

Päänahan hoitoainetta käytetään yksinomaan päänahalle ja hiusten juurille, joten sen on oltava lempeää, luonnollista ja ei liian kuormittavaa. Sinun ei tarvitse huuhdella sitä pois. Hieromalla päänahkaa hoidon aikana stimuloit lisäksi hiustuppeja ja päänahkaa.

8. SUIHKUTETTAVAT HIUKSIIN JÄTETTÄVÄT HOITOAINEET, PELLAVANSIEMENGEELI TAI HIUSYRTTIHAUDE

Jos hiuksesi ovat vaurioituneet tai vuodenajan vaatii tehostettua hiustenhoitorutiinia (pakkanen tai lämpö) - käytä kevyttä suihkehoitoainetta, kasvihydrosolia tai muita suihkeita. Ne suojaavat kampauksesi epäsuotuisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Kaikki hiustenhoitoon hurahtaneet ylistävät erilaisia sumutteita tai kukkaisvesiä, joita voit suihkuttaa kosteisiin hiuksiin ennen föönauksen aloittamista; ne voivat myös olla rikkaita luonnollisista öljyistä, jotka suojaavat hiuslankoja ilman epäpuhtauksilta.

Pellavan siemengeeli on yleisesti käytetty luonnollinen hoitoaine. Se toimii uskomattomana hoitona, joka suojaa, silottaa ja kosteuttaa hiuksia. Pellavansiemenet tekevät erinomaisen hoitavan vaikutuksen, pitävät huolta hiusten latvoista ja antavat viimeistellyn ilmeen. Nopea resepti pellavansiemengeelille on kaataa haalea vesi pellavansiemenien päälle (ne tulisi peittää) ja jättää ne yön yli. Seuraavana päivänä geeli on valmis käytettäväksi (kun siemenet on valutettu pois).

9. SEERUMI HIUSTEN LATVOILLE

Hiusten latvat kuivuvat ja vaurioituvat nopeimmin kaikista hiusten osista. Pelastaaksesi ne halkemiselta, hiero päivittäin suojaavaa seerumia tai luonnollista öljyä. Tällä tavoin latvat pysyvät terveinä ja kimmoisina, eivätkä enää ole pörröisiä, kuivuneita tai halkeile. Hiusten koti-SPA-päivänä sinun kannattaa ehdottomasti käyttää sitä. Jos et ole suuri silikonipohjaisten hiustuotteiden ystävä ja suosit mieluummin luonnollisia aineosia - voit levittää hiuksiin ylimääräisen annoksen pellavansiemengeeliä sekoitettuna valitsemasi öljyn kanssa.

HYVÄ TIETÄÄ!

Pellavansiemengeeli ei pelkästään suojaa hiusten latvoja vaurioilta, vaan myös silottaa, kosteuttaa ja lisää kiiltoa. Se toimii luonnollisena muotoilupohjana ja suihkeena, joka lisää kiiltoa. Hiusten latvojen välttämiseksi lisää hieman vettä - enemmän vettä tekee siitä enemmän 'hoitoaineen kaltaista' ja vähemmän seerumimaista.

10. SUOJAUS LÄMPÖÄ VASTAAN

Hiusten koti-SPA-päivänä sinun tulisi keskittyä hiusten korjaukseen, joten parempi unohtaa föönaus tai kaikki lämpömuotoilut.

Kuitenkin, jos todella tarvitset lähteä ulos ja tarvitset virheettömän kampauksen, käytä lämpösuojasuihketta ennen föönin käyttöä. On ihanteellista, jos tuote sisältää luonnollisia ainesosia, joilla on kiiltoa lisäävä vaikutus sekä hellävarainen muotoilu hiuksillesi. Arganöljy sekoitettuna veden kanssa on luonnollinen lämpösuojasuihke - sekoita muutama tippa arganöljyä valitun yrttihaudetuotteen kanssa ja suihkuta hiuksiin ennen föönausrutiinia.
 

Hair SPA - Avainkysymykset

Yksi päivä yksinomaan hiuksillesi - kuinka usein hoitaa hiuksiasi tällä tavalla?

Koko päivän kestävien hiushoitojen vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Kuitenkin viikon aikana ravinteet huuhdotaan pois, joten sinun kannattaa ehdottomasti hemmotella hiuksiasi koti-SPA-päivällä säännöllisesti. Saavutat parhaat tulokset, jos annat hiuksillesi tällaisen ravinnollisen buustin vähintään kerran viikossa. Tällä tavoin sekä hiusten varsi että juuret vahvistuvat jatkuvasti sekä palkitsevat sinut uskomattomalla elinvoimalla ja upealla ulkonäöllä.

Hiusten SPA-päivä - kuinka kauan kauneusrutiini kestää?

Kauneudenhoitoon käytetyn ajan määrittäminen on vaikeaa. Se tuntuu ylimääräiseltä bonukselta - sinä päätät kuinka kauan voit ja haluat pitää öljyn hiuksissasi. Se voi olla nopea 30 minuutin piristysruiske tai useita tunteja kestävä hoito. Monet naiset aloittavat SPA-päivänsä edellisenä iltana tekemällä päänahan kuorinnan, pesemällä hiukset ja levittämällä öljyhoitoa juuri ennen nukkumaanmenoa. Sitten aamulla he jatkavat muiden vaiheiden kanssa, kuten hiusnaamion levittämisen, huuhteiden ja päänahan hoitoaineiden käytön. Näin öljyllä on aikaa korjata hiuksia yön aikana. Tietenkin vähintään 3 tuntia tulisi omistaa koko hiusten koti-SPA:lle (muista, että mitä enemmän aikaa annat hiuksillesi, sitä parempia tuloksia saat).

Hiusten SPA-päivä - mikä hoidoista on tärkein?

Hiusten öljyhoito on ehdottomasti etusijalla koti-SPA-päivän aikana. Kaikki muut hoidot ovat tehostamassa vaikutusta ja täydentämässä monimutkaista, muinaista ayurvedista hiusrutiinia. Siksi öljyjen valinta on niin tärkeää - valitse oikeat öljyt hiustesi huokoisuuden mukaan eli hiustesi kunnon mukaan.

Yksi päivä hiuksillesi - voiko vaiheita jättää väliin?

Ei tapahdu mitään, jos jätät yhden tai kaksi vaihetta väliin ja lopetat SPA-päivän toisen pesun jälkeen. Naiset usein käyttävät hiushuuhteita ja päänahan hoitoaineita vuorotellen tai luopuvat niistä yksinkertaisesti (esim. kun päänahka ei aiheuta paljon ongelmia).

Siinä kaikki. On aika valmistaa hiuksillesi hiustenhoito-SPA. Anna hiustesi kokea täydellinen muodonmuutos ja loistaa, hämmästyttäen muita elinvoimalla.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Risiiniöljy
Hiusnaamio keratiinilla
Arganöljy
Jojobaöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö