Ammattimaista hiustenhoitoa. Mitkä käsittelyt ovat kokeilemisen arvoisia?

Ammattimaista hiustenhoitoa. Mitkä käsittelyt ovat kokeilemisen arvoisia?

Miksi kampaamossa käynti on joillekin meistä vain välttämätön paha? On aika kumota myytti, jonka mukaan kampaajat eivät tiedä mitään hiustenhoidosta. Tutustu parhaisiin korjaaviin, kosteuttaviin ja kaunistaviin hiushoitoihin. Mitkä niistä kannattaa testata?

Siitä lähtien, kun löysimme luonnonöljyjen voiman, olemme yrittäneet hoitaa hiuksia kotona. On yhä helpompaa ja helpompaa antaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita käymättä kampaamossa. Toisaalta saattaa käydä niinkin, että kotihoidot eivät ole enää tehokkaita. Joko hiuksillamme on erilaiset mieltymykset tai ne tarvitsevat voimakkaampaa tukea. Onneksi on olemassa kampaamomenetelmiä, jotka auttavat meitä korjaamaan ja kaunistamaan hiuksiamme ammattilaisen avulla.

Hiusten leikkaus tai värjäys eivät ole ainoita asioita, joiden vuoksi kampaajalla kannattaa käydä. Tutustu parhaisiin hiushoitoihin! Mihin niistä sinä aiot turvautua?

1. Hiusten botox

Botox saa meidät ajattelemaan esteettistä lääketiedettä. Se on kuitenkin alkanut vallata myös hiusalaa. Se on hiuksia ravitseva hoito, joka antaa heikoille hiuksille takaisin niiden elinvoiman ja kauneuden. Se täyttää hiusrakenteessa olevia aukkoja, palauttaa pehmeyden ja kiillon, kosteuttaa syvästi ja takaa suojan.

Mistä hoidon nimi tulee? Hiusbotoxin tekemiseen tarvitaan... tietenkin ruisku! Ei ole kuitenkaan syytä huoleen - kyseessä on ei-invasiivinen ja kivuton hiushoito. Ruiskua käytetään vain seerumin miellyttävään levittämiseen. Hoitava tuote perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin ilman suoloja, parabeeneja, sulfaatteja, väriaineita jne. Hiusbotox antaa hiuksille paljon arvokkaita vitamiineja, mineraaleja ja hiuksia rakentavia aineita, esim. kollageenia. Ei ihme, että se tunnetaan hiusten vitamiinipommina.

2. Darsonvalisointi

Tämä hoito ei kuulu suosituimpiin hoitoihin. Sitä käytetään itse asiassa myös ihonhoidossa. Menettelyn nimi juontaa juurensa korkeataajuisten, matalajännitteisten ja suurella ampeerivirralla toimivien d'Arsonval-virtojen käytöstä. Sen toteuttamiseen tarvitaan erityisesti suunniteltua elektrodilla varustettu laite. Kun laite koskettaa päänahkaa, syntyy sähköpurkaus (tyypillisesti välähdys) ja voimakkaasti desinfioiva, antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä otsoni.

Darsonvalisointi:

 • puhdistaa ja desinfioi päänahan,
 • eliminoi bakteerit ja sienet sekä estää niitä kehittymistä,
 • stimuloi solujen uusiutumista ja hiusten kasvua,
 • käsittelee mahdollisia ihotulehduksia.

Darsonvalisointi on kivuton ja ei-invasiivinen käsittely, jota suositellaan erityisesti henkilöille, jotka kamppailevat hiusten harvenemisen, rasvoittumisen, seborroisen hiustenlähdön, jne. kanssa.

3. Hiusten höyryhoito

Jos haluamme hemmotella hiuksiamme todellisella spa-kokemuksella, hiusten höyrytys on loistava tapa toteuttaa se. Se on ammattimainen käsittely hiuksille. Se vaikuttaa hiuksiin hieman korkeammalla lämpötilalla, joten se avaa hiusten kerrokset. Käsittely varmistaa myös optimaalisen kosteuden, jolloin käytetyn hoitotuotteen ravinteet imeytyvät vaivatta.

Hiusten höyrykäsittely mahdollistaa täydellisen ravitsemuksen, kosteuden lisäämisen, vahvistamisen ja uudistamisen. Tässä yksinkertaisessa hoidossa vietetään noin kolmekymmentä minuuttia isoa hiustenkuivaajaa muistuttavan laitteen alla ja käytetään tislattua vettä, joka tehostaa kosmetiikan vaikutuksia.

Hiushöyrylaitteita on kahdenlaisia:

 • Höyrystin - toimii kuten kotikäyttöinen hiustenkuivaaja, mutta tuottaa höyryä,
 • Mikrosumuhöyrystin - ultraäänet tuottavat kevyttä vesisumua.

Voit helposti tehdä tällaisen hoidon kotonasi itse. Tarvitset vain kunnon kosmetiikkaa esim. yhden kolmesta Nanoilin öljystä ja hieman vapaa-aikaa. Lisää aiheesta täältä kotona tehtävä hiusten höyryhoito.

4. Päänahan happi-infuusio

Kyseessä on ammattimainen hiusten ja päänahan hoito. Hapen mesoterapia on toinen nimi tälle toimenpiteelle. Sen toiminta perustuu väkevöidyn hapen ominaisuuksiin (otsonin sijaan käytetään perushappihiukkasia).

Mitä happi-infuusio tarkoittaa?

Erikoislaite siirtää iholle happea sekä erittäin ravitsevien ainesosien seosta. Tällaisen yhdistelmän ansiosta vaikutamme hiuksiin kaksinkertaisella teholla, koska happi itsessään antaa ihmeellisiä vaikutuksia:

 • se vähentää hiustenlähtöä ja stimuloi kasvua,
 • se ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää hiuspohjaa,
 • se poistaa kuolleita ihosoluja, talia ja kosmetiikkakertymiä,
 • se kohottaa hiusjuuria, paksuntaa hiusta ja lisää kimmoisuutta.

Hapen mesoterapia tehdään useimmiten sarjana - optimaalinen vaihtoehto on 4-6 hoitoa 10-14 päivän välein. Yleensä yksi hoito kestää enintään noin 40 minuuttia. Tämän hoidon teettäminen on järkevää silloin, kun haluamme stimuloida hiusten kasvua, tai kun meillä on ongelmia heikkojen, ohenevien hiusten, yliravittujen hiusten, hilseen tai häiriintyneen talinerityksen kanssa.

5. Iontoforeesi

Galvaanisia virtoja voidaan käyttää myös hiustenhoitotarkoituksiin. Ne aiheuttavat hallittua hyperemiaa ja stimuloivat solujen uusiutumista. Iontoforeesi ei ole hiustenhoidon hitti, koska se on yleisempi ihonhoitotoimenpiteissä. Siirrettynä hiustenhoitoon sitä suositellaan tehokkaaksi hiustenlähtöä ehkäiseväksi hoidoksi. Iontoforeesi tuo sopivia ravintoaineioneja päänahkaan, mikä vahvistaa hiuksia, estää hiusten ohenemista, vähentää talin ylituotantoa ja rasvoittumista.

6. Hiusten karboksiterapia

Nimestä voi helposti arvata, että karboksiterapia käyttää hiilidioksidia. Se johdetaan ihon alle aiheuttaen verisuonten hallittua laajentumista tietyissä paikoissa. Se on yksi invasiivisimmista hoitomuodoista, mutta se ei ole kovin kivulias - dioksidin ruiskuttaminen ihon alle saattaa kuitenkin aiheuttaa epämukavuuden tunnetta. Lievä punoitus ja turvotus ovat mahdollisia, mutta ne häviävät nopeasti. Tärkeintä on huomioida, että karboksidioterapia on tehokasta.

Tämä ammattimainen hiustenhoito stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa, mikä johtaa hiusjuurien syvähoitoon, vahvempiin hiuksiin, nopeampaan hiusten kasvuun ja pienempään ennenaikaisen hiusten ohentumisen riskiin. Karboksiterapia auttaa useimmiten alopecia areatan ja kaljuuntumisen hoidossa.

7. Hiuksia silottava keratiinihoito

Keratiinihoidot ovat luultavasti yksi kampaamoiden yleisimpiä hoitoja. Miksi? Koska ne sekä korjaavat hiuksia että parantavat niiden ulkonäköä. Vaikka monet luulevat, että [keratiinihoito] tähtää vain ei-toivottujen kiharoiden poistamiseen ja (kuten nimikin kertoo) hiusten silottamiseen, todellisuudessa se on ammattimainen hoito vaurioituneille hiuksille, jotka:

 • kaipaavat korjausta vaurioituneisiin hiusrakenteisiin,
 • tarvitsevat syvästi uudistavaa ja vahvistavaa vaikutusta,
 • kaipaavat kiiltoa, pehmeyttä, silkkistä sileyttä ja kimmoisuutta,
 • tarvitsevat vastuskykyä haitallisia ulkoisia elementtejä vastaan.

Keratiinihoito edellyttää sopivien tuotteiden käyttöä - ammattimaisia hoitavien aineiden pitoisuuksia, antioksidantteja, jotka sisältävät keskeistä ainesosaa. Se on keratiini - hiuksia rakentava proteiini. Kampaaja "silittää" tuotteen hiuksiin suoristusraudalla tai ultraäänilaitteella.

8. Päänahan mesoterapia

Yleisimmin suositeltu ja naisten rakastama. Kampaajat puhuvat sen uskomattomista eduista. Päänahan mesoterapiaa käytetään usein hiustenlähdön ehkäisyyn. Menettelyn taajuus ja intensiteetti on sovitettava yksilöllisesti ongelman vakavuuden mukaan.

Päänahan mesoterapiaa suositellaan henkilöille, joilla on diagnosoitu liiallista hiustenlähtöä. Se koostuu ravitsevan cocktailin levittämisestä, joka vahvistaa juuria ja ehkäisee hiustenlähtöä. Saatavilla olevia vaihtoehtoja ovat muun muassa:

 • Neulaton päänahan mesoterapia - tuote viedään ihoon sähkökentän tekemien väliaikaisten mikrokanavien kautta,
 • Mikroneulametsoterapia - hiustenkäsittely, jossa valmiste syötetään telalla, joka tekee tuhansia mikroreikiä epidermikseen,
 • Neulamesoterapia - ravinteita syötetään hiuksiin mikroinjektioiden avulla.

Mitkä ovat mesoterapian edut hiuksille? Se estää hiustenlähtöä, stimuloi kasvua ja uudelleenkasvua, nopeuttaa korjausprosessia ja vahvistaa hiusten juuria, palauttaa ihon biologisen tasapainon.

9. Verihiutaleilla rikastettu plasma hiustenhoitoon

Verihiutaleilla rikastettu plasmahoito kasvattaa suosiotaan jatkuvasti hiustenlähdön hoidossa. Harmi, että se on tyyris toimenpide, joten tavallinen mesoterapia on edelleen sitä suositumpi. Tällöin hiusten kasvua nopeutetaan ruiskuttamalla verihiutaleilla rikastettua plasmaa päänahkaan. Tämäntyyppinen hoito sopii sekä kaljuuntuville että niille, jotka yksinkertaisesti haluavat tukea hiusten kasvua.

Verihiutaleilla rikastetun plasman mesoterapia vaiheittain:

 1. Veri otetaan talteen ja siitä uutetaan verihiutaleilla rikastettua plasmaa.
 2. Päänahka desensitoidaan kivun vähentämiseksi hoidon aikana.
 3. Valmiste ruiskutetaan ihoon.

Se on ammattimainen hoito, joka vähentää hiustenlähtöä ja tehostaa hiusten kasvua. Vain 10-15 minuuttia riittää estämään hiustenlähtöä - niin kauan toimenpide kestää. Valitettavasti itse kasvuprosessi on pidempi - jopa kolme kuukautta. Siitä huolimatta verihiutaleilla rikastetun plasman käyttö hiusten hoitoon kannattaa, sillä tulokset ovat sensaatiomaisia. Kolmen hoidon sarja:

- tekee hiuksista vahvemmat ja paksummat, hiukset eivät enää putoa liikaa,

- se stimuloi juuria, joten hiuksia on näkyvästi enemmän.

10. Trikologin suorittama päänahan kuorinta

Päänahan ja hiusten puhdistaminen on äärimmäisen tärkeää, koska se säästää sinut ongelmilta, kuten hilseeltä. Silloin tällöin trikologin tekemä päänahan kuorinta on järkevä valinta, koska paraskaan shampoo ei jätä hiuksia ja päänahkaa yhtä puhtaiksi. Niin paljon kuin muitakin hoitoja suositellaan tiettyjen ongelmien vuoksi, [päänahan kuorinta] on välttämätön hoito hiuksille, joka on tehtävä säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi.

Kampaajat tekevät tätä hoitoa kahdella eri tapaa:

 • päänahan kuorinta kuorintatuotteella,
 • kavitaatiokuorinta ultraäänellä.

Riippumatta siitä, minkä tyypin valitset, päänahan kuorinta tuottaa aina samanlaiset tulokset. Oikealla tavalla suoritettuna päänahan kuorinta vapauttaa päänahan epäpuhtauksista, kosmetiikkajäämistä, talikerrostumista ja kuolleista ihosoluista. Se vapauttaa karvatupen ulostulot, joten seuraavat hoidot tuottavat vieläkin parempia tuloksia, koska juuret saavat enemmän ravinteita. Lisäksi trikologin tekemä päänahan kuorinta stimuloi verenkiertoa, joten se vahvistaa myös hiuksia.

11. Hiusten ultraääni & infrapuna käsittely

Miten hiusten ultraääni ja infrapuna käsittely toimii? Se on ikään kuin suoristusrauta, joka lähettää ultraääntä ja infrapunavaloa. Laitteen ansiosta samanaikainen hiusten korjaus ultraäänillä ja infrapunavalolla on mahdollista. Ultraääni- ja infrapunaraudalla tehtävät hoidot toimivat heikoille hiuksille esimerkiksi kemiallisen käsittelyn vuoksi. Tämän modernin ja innovatiivisen laitteen avulla hiuksiin puristetaan erityinen, ravitseva tuote. Ultraääntä ja infrapunaa tuottavaa suoristusrautaa käytetään usein keratiinikäsittelyissä. Se parantaa myös hiusöljyhoitojen tuloksia - ultraäänen ja infrapunavalon ansiosta öljyt pääsevät helposti tunkeutumaan hiusakseliin ja kulkeutuvat syvälle hiuksiin. Ultraääni-suoristusrauta painaa kosmetiikkaa hiuksiin ilman lämpöä, joten se on turvallisempi kuin perinteiset versiot. Sen tavoitteena on yksinomaan hiusten korjaaminen ja vahvistaminen, ei esimerkiksi hiusten suoristaminen.

12. LED-valohoito hiuksille

Yhä useammat kampaamot tekevät yhteistyötä trikologien kanssa, joten ne ottavat käyttöönsä myös innovatiivisia hoitoja, jotka hoitavat ja parantavat hiuksia yhtäaikaa. LED-valohoito on yksi niistä. Sitä käytetään hiuspohjan korjaamiseen, hiusten kasvun vauhdittamiseen ja hiustenlähdön ehkäisyyn.

Kun mietit, minkä hiusten kasvua edistävän hoidon valitsisit, valohoitoa kannattaa kokeilla. Se on huippuluokan keino heikkojen ja ohenevien hiusten hoitoon. 640 nm:n LED-valo pystyy stimuloimaan verenkiertoa hiustupissa, joten hiussolmukkeet saavat happea ja korjaantuvat syvältä sisältä. LED-valo vaikuttaa hiuksiin kuin stimulaattori, koska se käynnistää solujen aineenvaihdunnan ja hiusten rakennusaineena olevan proteiinin synteesin.

LED-valohoito hiuksille on ei-invasiivinen, kivuton ja erittäin rentouttava. Voit tehdä sen mihin vuodenaikaan tahansa ja yhdistää myös muihin hoitoihin, esim. mesoterapiaan. LED-valolampun kertakäyttö ei tuota näkyviä vaikutuksia, joten sitä suositellaan 10 hoidon sarjana, 20 minuuttia kullakin kerralla.

13. Hiusten rekonstruktiohoidot

Ammattimaisten hiushoitojen tarkoituksena on jälleenrakentaa vaurioitunut ja ylikäsitelty hiusrakenne. Ne tulevat avuksi, kun emme halua leikata vaurioituneita hiuksiamme. Niiden avulla voimme välttää ankaran hiustenleikkuun innovatiivisista ainesosista koostuvien, voimakkaasti tiivistettyjen tuotteiden ansiosta. Julkkikset ovat hulluna hiusten rekonstruktiohoitoihin, koska ne mahdollistavat rajuja värimuutoksia ilman huolta hiusten vaurioitumisesta.

Kaksi suosituinta hiusten korjaushoitoa:

 1. Olaplex - hoito, joka koostuu kolmesta vaiheesta. Se havaitsee kemialliset, lämpö- ja mekaaniset vauriot hiusten sisällä ja korjaa ne. Olaplex on kuuluisa siitä, että se rakentaa uudelleen disulfidisiltojen sidoksia, joten hiukset saavat terveytensä ja kauneutensa takaisin.
 2. Joico - neljän tuotteen sarja, joka toimii synergiassa ja takaa hiusten korjaamisen, vahvistamisen, kosteuttamisen ja tehostetun kiillon. Joico K-Pak perustuu kahteen patentoituun teknologiaan: Bio-Advanced Peptide TM (uudistaa hiusten peptidiketjuja) ja QuadramineR Complex (19 aminohapon sarja, joka korvaa luonnollista keratiinia).

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Risiiniöljy
Hiusnaamio keratiinilla
Arganöljy
Jojobaöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö