TOP 10: Parhaat kotona valmistettavat monikäyttöiset kasvonaamiot

TOP 10: Parhaat kotona valmistettavat monikäyttöiset kasvonaamiot

Kasvonaamiot ovat täysin luonnollisia, tehokkaita, kaikkia ihotyyppejä hoitavia ja poikkeuksellisen helppoja valmistaa – testaa omalla ihollasi, kuinka uskomattomia ja voimakkaita vaikutuksia niillä voi olla.

Kotitekoiset kasvonaamiot ovat edelleen yksi hienoimmista ihonhoitomuodoista, joiden puoleen voit tarvittaessa kääntyä. Niiden kiistaton etu on, että luot ne kaikki itse. Näin ollen olet vastuussa kotisi kosmetiikan"valmistuksesta". Tämä puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden saada korkealuokkaista ja laadukasta kosmetiikkaa, joka on täydellinen kaikilta osin ja tuottaa juuri haluamasi vaikutukset. Tässä ovat parhaat kasvonaamioreseptit, jotka sopivat kaikille kasvojen ihotyypeille, ajattomia ja luotettavia - opi niiden voima ja ota selvää, mitä todella tarkoitetaan virheettömällä iholla.

Se palkitsee: Miksi kasvonaamioita kannattaa sitten käyttää?

Kasvonaamioilla on epäilemättä erittäin positiivinen vaikutus ihon yleiseen tilaan. Ei ole olemassa muuta kosmetiikkaa, jonka hyödyllisiä vaikutuksia voisi verrata siihen, mitä luonnonöljyt voivat tarjota. Vain muutamassa kymmenessä minuutissa ne pystyvät raikastamaan ihoa, parantamaan sen ulkonäköä, tasoittamaan ja poistamaan väsyneen ulkonäön kasvoilta. Tämän lisäksi luonnonöljyt tarjoavat kasvojen iholle monia tärkeitä ravitsevia aineita. Kotitekoiset kasvonaamiot ovat, kuten edellä mainittiin, täysin luonnollisia ja niissä ei ole synteettisiä aineita. Teet ne itse, mikä tekee sinusta ratkaisevan henkilön ainesosien suhteen, joista lopullinen kauneustuote koostuu.

Ennen kasvonaamion lisäämistä kasvoille – valmistele kasvosi hoitoa varten

Saadaksesi suurimman hyödyn tietystä kasvonaamiosta ja saavuttaaksesi halutut tulokset – valmistele ihosi aina tätä kauneushoitoa varten.

Tee se oikein puhdistamalla kasvot meikit poistamalla sekä muiden epäpuhtauksien poistaminen perusteellisesti. Hyvä idea on suorittaa öljypuhdistusmenetelmä, joka on suosittu bloggaajien OCM, ja sen jälkeen kasvojen kuorinta, jotta kasvot vapautuvat kuolleista epidermaalisista soluista.

Näin avaat ihohuokosesi tukkeutumisilta ja kasvojen kuorinnan aikana antamasi hieronta stimuloi mikroverenkiertoa ja lisää ihon imeytymisnopeutta. Tämän seurauksena kasvonaamion valmistusaineiden on helpompi tunkeutua ihoon ja saavuttaa sen alemmat kerrokset. Mitä kannattaa ymmärtää, useimpia kasvonaamioita on tarkoitus levittää muille ihoalueille, ei vain kasvoille. Siksi seuraavalla kerralla kokeile levittää kasvonaamaria myös kaulallesi ja dekolteellesi. Ohita kuitenkin huulten ja silmien iho.

Kasvonaamion levittämisen kultaiset säännöt

  • Kasvonaamio on parasta laittaa illalla, noin klo 18.00 aikaan.
  • Levitä tarkasti puhdistetulle iholle koko kasvojen alueelle.
  • Tasapainota kasvonaamion poistamisen jälkeen ihon pH pyyhkimällä iho kasvovedellä ja käytä sen jälkeen kosteusvoidetta.

10 parasta kotitekoista kasvonaamiota

1. Kurkkunaamio

  • 1 keskikokoinen kurkku
  • 1/2 tl avokadoöljyä

Kyseessä on maailman yksinkertaisin kasvomaski, jolla on uskomattomia kasvojenhoito-ominaisuuksia. Kurkku raikastaa kasvosi täydellisesti, poistaa iholta väsymystä, vähentää turvotusta, tasoittaa ihon sävyä sekä kosteuttaa. Yhdessä luonnollisen öljyn kanssa sen ravitsevat, suojaavat ja ikääntymistä ehkäisevät ominaisuudet paranevat merkittävästi. Avokadoöljy on osa seitsemää arvokasta vitamiinia, rasvahappoa ja antioksidantteja. Raasta yksi keskikokoinen kurkku, poista mehu ja sekoita vihreä hedelmäliha 1/2 teelusikalliseen avokadoöljyä. Levitä kasvoille ja huuhtele pois noin 15 minuutin kuluttua.

2. Hiivakasvonaamio

  • 20 g hiivaa
  • 2-3 rkl luonnonjogurttia
  • 1 tl jojobaöljyä

Hiiva sisältää runsaasti B-vitamiinia, proteiineja ja kivennäisaineita: fosforia, sinkkiä, magnesiumia, rautaa, kaliumia, seleeniä ja kromia. Sen monipuolinen koostumus tekee siitä täydellisen ravintoaineen väsyneelle ja haalealle iholle, jossa on epäpuhtauksia. Jojobaöljy tasapainottaa talipitoisuutta, mikä tarkoittaa, että se täyttää kuivaa ihoa vedellä ja korjaa rasvaisen ihon ongelman. Jogurtti puolestaan kosteuttaa, pehmentää ja korostaa ihonväriä sekä tasapainottaa ihon pH-tasoa.

3. Maito ja hunaja -naamio

  • 3 rkl hunajaa
  • 3 tl maito
  • 1/2 rkl manteliöljyä

Sekoita kaikki aineosat huolellisesti ja levitä ne kasvoille ja kaulalle. Huuhtele varovasti lämpimällä vedellä noin 15 minuutin kuluttua. Hunajalla on lääkinnällisiä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, joten se on tunnustettu tehokkaaksi vastalääkkeeksi kaikille mahdollisille ihon epätäydellisyyksille. Se estää ärsytystä, mukaan lukien auringonpalaminen, ja suojaa ulkoisten aggressiivisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Manteliöljy ravitsee ihoa, lisää sen kimmoisuutta ja antaa iholle arvokkaita rasvahappoja. Maito kosteuttaa ihoa ja sillä on ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia.

4. Peruna- ja jojobaöljykasvonaamio

  • 1 raaka peruna
  • 1/2 tl jojobaöljyä

Raasta peruna, poista ylimääräinen neste ja lisää massaan jojobaöljy. Anna kasvonaamion vaikuttaa noin 15 minuutin ajan ja poista se iholta lämpimällä vedellä. Voit odottaa, että peruna poistaa väsyneen ulkonäön ja turvotuksen kasvoiltasi, korostaa ihonväriä ja säännöllisesti käytettynä se valaisee pigmenttijälkiä. Iho kosteutuu hyvin ja sen sävy on terve. Jojobaöljyn ansiosta iho on suojattu kaupunkien saasteilta ja kaikilta tunnetuilta ärsytyksiltä, kuten auringon aiheuttamilta haitoilta. Totuus on, että jojobaöljy on öljyä, joka sisältää skvaleenia - ihmisen talin luonnollista ainesosaa. Tämä laatu tekee jojobaöljystä niin hyvän taistelemaan seborreaa vastaan ja ylläpitämään ihon riittävää kosteutta.

Hyvä uutinen on, että voit levittää perunanaamion myös silmien iholle. Tämä auttaa sinua vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia. Myös silmien ihon tasoittuu naamion myötä.

5. Munanvalkuainen, arganöljy ja E-vitamiini kasvonaamio

  • 2 munanvalkuaista
  • 5 tippaa E-vitamiinia
  • 1/2 tl Argan-öljyä

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, kunnes ne se on saavuttanut kuohkean ja vaalean muodon. Yhdistä se E-vitamiinin ja arganöljyn kanssa.

Levitä kasvoille ja huuhtele 15 minuutin kuluttua. Tämä naamio jättää ihon elastisemmaksi ja huomattavasti nuoremmaksi. Munanvalkuainen tasoittaa ryppyjä, kosteuttaa ja ravitsee. E-vitamiini saa ihon näyttämään nuoremmalta ja suojaa sitä värjäytymiseltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Arganöljy on tunnustettu tehokkaimmaksi öljyksi, sillä sillä on nuorentavat ominaisuudet.

6. Jojobaöljyä ja gelatiinia sisältävä kasvonaamio maidolla

  • gelatiinia
  • maitoa
  • 1/2 tlä jojobaöljyä

Gelatiininaamio on täydellinen avaamaan ihohuokosia, korostamaan ja virkistämään ihoa. Jojobaöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sekä arvokasta skvalaania. Yhdistä maito ja gelatiini tasaisessa suhteissa (1:1) ja laita mikroaaltouuniin lämpenemään. Kuumenna niitä noin 15 sekuntin ajan. Ota seos pois ja yhdistä jojobaöljyyn. Kun kasvonaamiot jäähtyvät ja paksuuntuvat ottamalla hyytelömäistä muotoa, levitä se iholle ja anna sen levitä kasvoillesi. Gelatiininaamio on irrotettava naamio. Tämä tarkoittaa, että se on poistettava repimällä se ihosta pois leuasta ylöspäin.

7. Appelsiini & Arganöljy kasvonaamio

  • appelsiinimehua
  • 1 tl oliiviöljyä tai arganöljyä

Tämä on hapettumista estävä ja virkistävä kasvonaamio, joka on täynnä ravitsevia aineita, kuten C-vitamiinia ja omega-rasvahappoja. Appelsiinimehun tehtävänä on raikastaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Lisäksi se happamoi ihoa ja antaa sille ihon tarvitsemaa C-vitamiinia, joka tunnetaan yleisesti nuoruuden vitamiinina. Öljy suojaa ja ehkäisee sekä kuivumista että ihoärsytystä. Lisäksi se jättää ihon elastiseksi.

8. Aloe-, hunaja- ja avokadoöljykasvonaamio

  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl aloe mehua
  • 1 tl avokadoöljyä

Yhdistä aloe-mehu avokadoöljyyn ja sekoita huolellisesti. Anna kasvonaamion vaikuttaa kasvoillasi 20 minuuttia ja huuhtele se haalealla vedellä. Aloe tunnetaan rauhoittavasta ja elvyttävästä ihosta, elvyttää sitä ja ylläpitää riittävää kosteustasoa. Lisäksi kasvojen ihosta tulee avokadoöljyn ansiosta helpottunut, elastinen ja ravittu vitamiineilla. Hunajalla on antiseptisiä ja myrkkyjä poistavia vaikutuksia, mutta siinä ei vielä kaikki. Hunaja myös parantaa ihovirheitä, ravitsee kasvoja ja tasoittaa niitä. Se on uskomattoman hyvä kasvonaamio kuivalle, samealle ja ikäääntyvälle iholle; sopii myös iholle, jossa esiintyy epäkohtia.

9. Porkkananaamio

  • 1 porkkanaa
  • 1 munankeltuainen
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl luonnonjogurttia

Sekoita ruokalusikallinen hienoksi raastettua porkkanaa munankeltuaiseen, teelusikalliseen hunajaa ja jogurttiin. Anna naamion vaikuttaa kasvoillasi 20 minuutin ajan ja huuhtele se pois lämpimällä vedellä. Tämä porkkananaamio sopii täydellisesti normaaleille ja väsyneille ihotyypeille, joiden iho on samea. Se tekee ihon sävystä terveellisemmän, ehkäisee kuivumista, pehmentää orvaskettä, taistelee aknea ja muita ihovirheitä vastaan, ravitsee ja jättää ihon elvytetyksi. Hunaja taistelee bakteereja vastaan ja on luonnollinen antioksidantti.

10. Omenakasvomaski

  • 1 omena
  • 1 rkl jauhoja
  • muutama tippa sitruunamehua
  • 1/2 tl jojobaöljy

Raasta omena, sekoita yhteen ruokalusikalliseen peruna-, maissi- tai riisijauhoa, lisää muutama tippa sitruunamehua ja puoli teelusikallista jojobaöljyä. Levitä naamio kasvoillesi ja poista 15 minuutin kuluttua haalealla vedellä.

Parantaa hetkessä kohdeihon ulkonäköä, palauttaa sen luonnollisen pH:n tasapainon, tonisoi, korostaa värjäytymiä ja antaa ikääntymistä estävän vaikutuksen. Omena suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, on antiseptinen ja jättää iholle terveen kiillon. Sitruuna vaalentaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Selvennykseksi, sitruunamehun ansiosta ihosta tulee raikas ja levännyt. Mitä tulee jojobaöljyyn, se tekee kasvojen ihosta merkittävästi nuorentavaa ja sileää. Lisäksi se palauttaa ihon hydrolipidiesteen.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö