Kuinka valita tehokas kasvoseerumi? Öljyt, hyaluronihappo ja… kaikki muut tehostajat

Kuinka valita tehokas kasvoseerumi? Öljyt, hyaluronihappo ja… kaikki muut tehostajat

Kasvojen ihon seerumi on tiivistettyä kauneutta elegantissa pullossa. Se on tehokkain ihon tehostaja ja todellinen ihon asiantuntija – huomaat vaikutukset jo yhdellä käyttökerralla. Kuinka valita kasvojen seerumi? Milloin on aika tarttua sellaiseen? Tiesitkö, että voit todella tehdä luonnollisen loistavasti toimivan kasvoseerumin?

Mikä on seerumi?

Kasvojen ihoseerumia pidetään poikkeuksellisena ihonhoitotuotteena, sillä sen käyttö tehostaa päivittäistä ihonhoitoasi. Se on yksi vahvimmista ihonhoitoaineista ja se on suunniteltu takaamaan kokonaisuudessaan intensiivinen ihonhoito.

Sen painoton koostumus ja melko juokseva koostumus päästävät aktiiviset ainesosat helposti ihon syvimpiin kerroksiin, joissa tavalliset kosteusvoiteet eivät koskaan pääse toimimaan. Mikä on käytön tulos? Voimakas ihon korjaus, ravitsemuslisä, kosteutus, nuorentaminen ja tehostettu hoito monille, myös vakaville ihosairauksille.

Mikä on kasvoseerumin ilmiön takana? Tuote sisältää erittäin tiivistettyjä, erittäin tehokkaita aktiivisia ainesosia. Luonnollinen seerumi koostuu enimmäkseen kasviuutteista, luonnonöljyistä, vitamiineista, eteerisistä öljyistä ja kukkavesistä. Se on eri muodoissa ja muistuttaa kevyttä kermaa, öljyä, geeliä tai emulsiota.

Milloin kannattaa käyttää kasvoseerumia?

Tähän päivään asti oli ollut laaja uskomus, että seerumi on omistettu yksinomaan ikääntyvälle iholle, jossa on havaittavissa ryppyjä ja elastisuuden menetystä. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Olemme onneksi oppineet, että jokaisella ihotyypillä on yksilölliset tarpeet ja ne ansaitsevat henkilökohtaista ja parasta hoitoa. Yhteenvetona voidaan todeta, että sillä ei ole väliä, onko ihosi nuori, akneen taipuvainen, rasvainen, kuiva ja väsynyt, tylsä, kypsä, kosteusvapaa vai ongelmaton – jokaiselle ihotyypille tulee tervetulleeksi laadukas kasvoseerumi.

Kokeile seerumia, jos sinusta tuntuu, että ihosi kunto on huonontunut tai se on mielestäsi kaukana ihanteellisesta. Monet seerumit taistelevat todella vakaviakin ihotautisairauksia (tulehduksia, pigmenttiläiskiä) vastaan, varsinkin jos ne perustuvat turvallisiin, luonnollisiin aineisiin.

Muistaa!

Vaikka seerumi toimii intensiivisemmin kuin kosteusvoide, se ei koskaan korvaa sitä. Seerumi parantaa ihoa ja saa muun kosmetiikan toimimaan paremmin. Muista tämä ja käsittele sitä lisänä ihonhoitoon, ei vaihtoehtona päivittäiselle voiteelle.

Luonnollinen seerumi kasvoille

Kyseessä on kosmeettinen ilmiö. Luonnollisen kasvoseerumin ainesosat on valittu yksityiskohtia huomioiden; koostumus ei sisällä ärsyttäviä, synteettisiä aineita, parabeeneja, silikoneja tai öljyjohdannaisia. Se on virheetön tuote, joka on usein formuloitu luonnollisista kasviöljyistä, koska ne voivat loppujen lopuksi korjata ihoa tehokkaasti ja suojella sitä vaurioilta. Yksi kasviöljy vastaa suurta annosta ravintoaineita; muutaman sekoitus on kauneussinfonia.

Kuinka tiedät piteleväsi laadukasta kasvoseerumia käsissäsi?

Ylellisyyden tunne ei saisi rajoittua vain ylelliseen pulloon, jossa seerumi on suljettuna. Pullon sisällön tulee myös olla korkealaatuista. Miten hyvä kasvoseerumi valitaan?

 1. Vältä kiistanalaisia ainesosia seerumissa - tarkista komedogeenisten aineiden, parafiinin, mineraaliöljyn, PEG-yhdisteiden ja silikonien esiintyminen. Väriaineet, keinotekoiset hajusteet, lyhytketjuiset alkoholit ja voimakkaat säilöntäaineet eivät myöskään hyödytä ihoasi.
 2. Etsi aktiivisia ainesosia - ne, jotka ovat avainasemassa seerumin vaikutuksessa, sisältävät kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä, kukkaisvesiä, kaikenlaisia kasviuutteita (kukka- ja yrttiuutteita), levää sekä kosteuttavia aineita (aloe ja hyaluronihappo). C- ja E-vitamiinit, retinoli ja koentsyymi Q10 kuuluvat myös erittäin arvostettuihin seerumien ainesosiin. Muista kuitenkin, että voimakkaasti tiivistettyä C-vitamiinia, happoja tai retinolia sisältävä seerumi voi herkistää ihoa auringolle, joten aurinkosuoja on välttämätön.
 3. Valitse ihotyyppisi mukainen seerumi - rasvainen tai akneiho tarvitsee toisenlaisia öljyjä ja ainesosia kuin kuiva tai couperosa-iho. Tarkista aina tietyn seerumin tarkoitus, ja jos teet sen itse, yhdistä huolellisesti luonnolliset öljyt ja muut hoitavat ainesosat.
 4. Tarkkaile, miten ihosi reagoi seerumiin - laadukkaan kasvoseerumin tulisi imeytyä nopeasti, olla tahmaamatta ihoa, jättää sille miellyttävän kevyt tunne ja olla tarttumatta ihoon tai ylikuormittamatta sitä.

MIKSI ET KOKEILISI NANOIL KASVOSEERUMIA? SE TARJOAA PARHAAT VAIKUTUKSET JA SISÄLTÄÄ PARHAITA AINESOSIA!

ETSITKÖ VARMAA KASVOSEERUMIA? KOKEILE TÄYDELLISESTI KOOTTUJA TUOTTEITA NANOILILTA. LOISTAVAT AINESOSAT, HUOLELLISESTI VALITTU LAATU JA "VAU" - VAIKUTUS - KAIKKI TÄMÄ ON ULOTTUVILLASI! SISÄLLYTÄ NANOIL MUKAAN KAUNEUSRUTIINIISI JA LUOTA IHOSI SEERUMIN HOIVIIN. HUOMAAT JA TUNNET IHOSI OLEVAN HUOMATTAVASTI PAREMPI JO YHDEN KÄYTTÖKERRAN JÄLKEEN.

Kuinka käyttää kasvojen seerumia?

Kasvojenhoitoseerumi parantaa yleisesti ihonhoitoa ja vahvistaa ihoa, sillä siten tunkeutuu syviin kerroksiin. Se ei kuitenkaan suojaa ihoa ulkopuolelta. Siksi varmista aina, että sen jälkeen on kasvovoide. Seerumi tarvitsee okluusiota, joka pitää sen syvissä ihokerroksissa - kosteusvoide toimii tällä tavalla ja estää seerumin ainesosien karkaamisen.

Siksi puhdista ihosi ja pyyhkäise sen yli väriaine ennen seerumin levittämistä. Odota, kunnes se on imeytynyt ja taputtele seuraavaksi sopiva voide iholle. Jos sinulla on öljypohjainen seerumi, sinun ei tarvitse odottaa sen imeytymistä - levitä voide heti seerumin jälkeen emulgoimaan öljyt ja ehkäisemään rasvaisen turkin muodostumista ihon pinnalle.

Muistaa!

Voimakkaasti konsentroidut kasvoseerumin vaikuttavat aineet saattavat haihtua nopeasti iholta, mikä heikentää vaikutusta. Tämän välttämiseksi suojaa iho oklusiivisella "suojalla" ihotyyppiä vastaavan kasvovoiteen muodossa.

Kotitekoinen kosmetiikka: kuinka tehdä luonnollista kasvoseerumia itse?

Voit luoda helpoimman ja arvokkaimman seerumin sekoittamalla muutamaa luonnollista öljyä (esim. makadamiaöljy, jojobaöljy ja avokadoöljy. Se on voimakkaasti ravitseva yöesanssi, joka elvyttää kuivaa, väsynyt ihoa, joka on jopa kasvot. myrkkyjä ja kaupunkien saasteita joka päivä.Tätä öljypohjaista seerumia voidaan täydentää eteerisillä öljyillä, joilla on vahva hoitava vaikutus.Esimerkiksi laventeliöljy tehostaa kollageenin ja elastiinin korjausta, sillä on tulehdusta estävä vaikutus ja tasoittaa ihon sävyä. Ruusuöljy puolestaan rauhoittaa ärsytystä, palauttaa ihon joustavuuden, uudistaa ja sillä on ikääntymistä estävää voimaa Ylang-ylang öljy säätelee talintuotantoa, hoitaa ihotulehduksia ja aknea. Muutama tippa 30 ml seerumiin riittää. luonnollisessa kotitekoisessa seerumissa voi todellakin olla uskomattomia ainesosia! Älä pidä kiinni vain kahdesta öljystä. Innostu ja käytä laajaa valikoimaa korkealaatuisia aktiivisesti hoitavia ainesosia. Mitä aineita voit valita?

Tee-se-itse - kotitekoinen luonnollinen kasvoseerumi: reseptejä

Kaksivaiheinen ruusuinen kasvojen seerumi; kaikki ihotyypit

 • rosaalivettä - 15 ml
 • hyaluronihappo 3% geeliä - 10 ml
 • jojobaöljyä - 5 ml
 • arganöljyä - 5 ml
 • sorbitolia tai d-pantenolia - 5 ml
 • E-vitamiinia - 1 ml

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja kaada tummaan lasipulloon. Ennen käyttöä ravista hyvin seos tasaiseksi. Käytä ennen nukkumaanmenoa ja päivän aikana, jos ihosi on kuiva. Täydellinen kaikille ihotyypeille. Tämä öljypohjainen seerumi tulee käyttää 6-8 viikon kuluessa.

Korjaava seerumi ongelmalliselle iholle

 • hyaluronigeeliä 1% 10 ml
 • kiviruusuvettä 7 ml
 • d-pantenolia 5 ml
 • aloegeeliä 5 ml
 • niasynamidia 1,5 ml
 • allantoiinia 0,5 ml
 • jojobaöljyä 5 ml

Tämä seerumi auttaa taistelemaan epätäydellisyyksiä vastaan, sopii erinomaisesti rasvaiselle, ongelmalliselle kasvojen iholle. Allantoiinin ja pantenolin ansiosta se lievittää ärsytystä, rauhoittaa ihoa ja pitää sen kosteutettuna. Se kirkastaa värjäytyneitä ihoa ja aknen jälkeisiä kohtia. Öljypohjainen seerumi rauhoittaa tulehdusta, auttaa säilyttämään kosteuden ja sillä on ryppyjä ehkäisevä vaikutus (luonnonöljyt ovat runsas antioksidanttien lähde).

Sekoita kaikki ainekset ja kaada tummaan pulloon. Seerumia voidaan käyttää enintään n. 8 viikkoa. Levitä päivittäin aamulla ja (tai) illalla ennen suosikkikasvovoidetta.

Öljypohjainen koentsyymi Q10 seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle

 • arganöljyä 5 ml
 • manteliöljyä 5 ml
 • koentsyymiä Q10 - noin 3 tippaa tai 1 g jauhetta
 • A-vitamiinia - noin 6 tippaa

Kaada öljyt kulhoon, lisää koentsyymi Q10 (jos käytät jauhetta, lämmitä öljyjä hieman, jotta jauhe sulaa helpommin). Lisää A-vitamiini ja kaada seerumi tummaan pulloon. Säilytä noin 2 kuukautta. Ihanteellinen öiseen ihorutiiniin. Jos käytät aamulla, muista aurinkovoide retinolipitoisuuden (A-vitamiini) vuoksi.

Koentsyymi Q10 on vahva antioksidantti, joka parantaa ihon tilaa ja vähentää ryppyjä. A-vitamiini korjaa, tasoittaa, kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta.

Argaaniöljy on yksi parhaista ryppyjä tasoittavista ja ihoa parantavista öljyistä. Runsaasti arganöljyä sisältävä seerumi on suunniteltu pääasiassa ikääntyvän kasvojen ja silmien ihon hoitoon.

Se on luonnollinen botox, joka saa kasvot takaisin hehkunsa; iho on kosteutettu, ryppyjä on vähemmän ja ne ovat matalampia.

Kuinka usein tulee käyttää kasvoseerumia?

Se riippuu varmasti ihosi mieltymyksistä ja sen yksilöllisistä tarpeista. Seerumissa on usein runsaasti vahvasti väkevöityjä vaikuttavia aineita, joten jos ihoasi ei vaivaa rypyt tai akne, riittää, että käytät hyvin sopivaa seerumia 2-3 kertaa viikossa. Jos kuitenkin tunnet kasvosi tarvitsevan intensiivistä hoitoa, käytäthän sitä joka päivä.

Nukkumaanmenoaika on paras aika seerumin levittämiselle. Yöllä iho korjaantuu intensiivisesti, koska silloin tapahtuvat tärkeimmät korjausprosessit, jotka vaikuttavat kaikkiin ihokerroksiin. Auta ihoasi saamaan kuntoon ja tarjoa sille laadukkaimpia ravintoaineita, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja, runsaasti fytosteroleja, flavonoideja ja hyödyllisiä rasvahappoja sisältäviä öljyjä, jotka takaavat loistavan elvyttävän hoidon.

Aamu on myös hyvä aika seerumin levittämiselle. Valitse seerumiksi sellainen, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja luonnollisia öljyjä, sillä nämä suojaavat ihoa myrkkyiltä, UV-säteilyltä ja kaupunkien saasteilta.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Arganöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö