Siperian mäntyöljy. Seetrin voimaa taistelussa kauniista hiuksista

Siperian mäntyöljy. Seetrin voimaa taistelussa kauniista hiuksista

Tämä öljy kätkee sisäänsä suorastaan maagisia ominaisuuksia. Venäjällä seetripuuta kohdellaan erittäin kunnioittavasti. Tämän kasvin pähkinöistä puristetaan seetriöljyä. Öljy sopii erinomaisesti terveydellemme sekä kauneudelle ja hyvinvoinnille. Se kattaa 50 % päivittäisestä E-vitamiinin tarpeesta. Seetriöljy vahvistaa hiuksia, ehkäisee hiustenlähtöä ja poistaa hilseen. Säännöllisesti käytettynä se takaa täydellisen korjauksen.

Seetripähkinät ovat erittäin maukkaita. Lisäksi ne kätkevät sisäänsä valtavan potentiaalin. Tutkijat analysoivat seetripähkinöiden koostumusta ja yllättyivät tuloksista. Kävi ilmi, että niissä on enemmän proteiinia kuin joissakin lihatuotteissa, ja tämä proteiini imeytyy erinomaisesti ihmiskehoon. On selvää, että seetriöljyllä on muitakin ominaisuuksia. Sen hinta on perustellusti korkea - se on paras luonnollinen parantava ja hoitava tuote.

Seetriöljyä puristetaan näistä poikkeuksellisista siperianmännyn pähkinöistä. Siperian seetripuut ovat aina olleet suojeltuja. Se on yksi harvoista paikoista, joissa luonto paljastaa monipuoliset parantavat ominaisuutensa. Seetriöljy puristetaan kylmäpuristamalla seetripuun pieniin käpyihin kätketyistä siemenistä. Siemenet voidaan puristaa eri tavoin, esimerkiksi kylmäpuristamalla, mikä on tietysti paras menetelmä.

Seetriöljy INCI

Pinus Sibirica Nut Oil

Luonnollinen seetriöljy on väriltään meripihkanväristä ja tuoksultaan hienovaraista. Uuttomenetelmästä riippumatta se näyttää aina samalta. Ominaisuudet ovat kuitenkin erilaiset. Puhdistettu öljy nimittäin ei ole niin tehokasta. On pidettävä mielessä, että jalostamaton seetriöljy on arvokkain ja ravinteiden lähde. Sen tulisi myös olla kylmäpuristettua, koska korkea lämpötila "tappaa" arvokkaat aineet.

Siperian seetriöljy - ominaisuudet

Tutustutaanpa tarkemmin luonnon lahjaan - nimittäin seetriöljyyn. Miksi Siperian asukkaat arvostavat sitä niin paljon? Miksi se on niin tärkeä? Seetripähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, joka imeytyy helposti elimistöömme. Se ei kuitenkaan ole seetriöljyn tärkein ainesosa. Tuotteen hinta on korkea, koska se sisältää muita tärkeitä ravintoaineita. Paras on piilotettu sen sisälle.

Luonnollinen seetriöljy on täynnä vitamiineja. Se on parhaiden ravintoaineiden lähde. E-vitamiinin (luonnollinen antioksidantti) pitoisuus on viisi kertaa suurempi kuin mitä oliiviöljyssä. Se sisältää A-, D-, B-, B1-, B2-, B3- ja B4-vitamiineja. Ravintoaineiden osalta se on muutenkin paljon parempi kuin oliiviöljy. Seetriöljyssä on myös F-vitamiinia (linolihappo), joka tekee öljystä ainutlaatuisen.

Seetriöljy - toiminta. Mihin sitä kannattaa hyödyntää?

Siperian männynpähkinöistä puristetulla luonnonöljyllä on loistavia parantavia ominaisuuksia. Se lievittää kipua, rentouttaa lihaksia ja niveliä, parantaa keskittymiskykyä, vähentää stressin ja väsymyksen vaikutuksia, parantaa immunologista järjestelmää. Seetriöljy toimii todella hyvin ja auttaa ehkäisemään useimpia kansansairauksia. Se stimuloi myös aivojen toimintaa. Sitä suositellaan, kun sinulla on flunssaa tai vatsavaivoja. Ei ihme, että Siperian asukkaat pitävät sitä korvaamattomana ruokaöljynä.

Seetriöljy - käyttötarkoitukset

Monityydyttymättömien rasvahappojen ja antioksidanttien suuren pitoisuuden ansiosta öljy suojaa kehon soluja hapettumisstressiltä. Siksi se on yleinen ainesosa kauneudenhoidossa. Luonnollinen, kylmäpuristettu ja puhdistamaton seetriöljy ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä väriaineita, minkä vuoksi se on niin suosittu ihon- ja hiustenhoidossa. Lisäksi se on todella tehokas.

Seetriöljy kasvojen hoidossa

Se on hyödyllistä iholle, sillä se korjaa ja kosteuttaa. Seetriöljy nuorentaa ihoa. Siksi se voi tasoittaa tai jopa poistaa ryppyjä, kun sitä käytetään säännöllisesti. Se toimii luonnollisena hierontaöljynä tai balsamina vaikkapa kylvyn jälkeen. Voit käyttää seetriöljyä kasvovoiteen sijaan. Se toimittaa iholle kaikki tarvittavat ravintoaineet, säätelee kosteustasoa ja antaa sileyttä ja säteilevyyttä. Luonnollinen seetriöljy on erittäin tehokas atooppisen ihottuman, ihoallergioiden ja psoriaasin yhteydessä. Se on lääke kaikkiin ihoongelmiin.

Seetriöljyn hyödyt hiuksille

Seetriöljyä käytetään yleensä myös hiustenhoidossa. Se sopii hiusten öljyämiseen - sitä voidaan käyttää sekä hiuksiin että päänahkaan. Vahvojen antioksidanttisten ominaisuuksien ja erittäin mielenkiintoisen kevyen koostumuksen ansiosta sitä käytetään matalahuokoisten hiusten suojaamiseen. Seetriöljyä on sisällytetty muun muassa Nanoiliin matalahuokoisille hiuksille tarkoitettuun hiusöljyyn. Sillä on tärkeä rooli ainesosana, joka ehkäisee hiustenlähtöä, normalisoi talirauhasten toimintaa, puhdistaa ihoa ja torjuu hilseilyä.

Seetriöljyä hiuksille käytetään pääasiassa hiustenlähtöä ja hilseilyä ehkäisevänä tuotteena. Jos käytät sitä säännöllisesti, se ravitsee hiussoluja ja tekee päänahasta jälleen terveen. Hiusjuuret juurtuvat lujemmin, mikä tekee hiuksista paljon vahvemmat ja kestävämmät. Kylmäpuristettu seetriöljy on erittäin tehokas tuote, joka torjuu liiallista hiustenlähtöä. Lisäksi se palauttaa pH:n ja varmistaa asianmukaisen talinerityksen. Hiukset eivät ole rasvaiset, eikä hilse ole enää ongelmasi.

Seetriöljy - miten sitä käyttää?

Seetriöljyä suositellaan levitettäväksi hilseilevälle iholle ja alueille, jotka ovat alttiita seborroalle. Myös sen hierominen päänahkaan ja levittäminen suoraan hiuksiin on osoittautunut tehokkaaksi hoitokeinoksi. Seetriöljy vaikuttaa iholla, joten päänahka kannattaa öljytä säännöllisesti. Voit jättää seetriöljyn päänahkaan 30 minuutiksi tai jopa yön yli. Mitä pidempään se saa vaikuttaa, sitä parempi - näin vaikutus tehostuu. Voimme tehostaa myös itse öljyn ominaisuuksia; hiero sitä päänahkaan ja kiedo sen jälkeen lämmin pyyhe pääsi ympärille. Lämpö ja kosteus parantavat öljyn imeytymistä.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Arganöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö