Parhaimmat hiustenpidennykset

Parhaimmat hiustenpidennykset

Pitkien hiusten ei tarvitse olla enää vain pelkkä unelma. Se voi olla tavoite, jonka voit saavuttaa joko kotikonsteilla tai hankkimalla kampaamon laittamat pidennykset. On olemassa useita menetelmiä, joista voit valita. Etsi itsellesi niistä sopivin.

Hiustenpidennykset on ei-invasiivista ja kivuton tapa saada pidemmät hiukset. Siinä kiinnitetään keinotekoisia säikeitä omiin, luonnollisiin hiuksiisi. Sillä pyritään lisäämään pituutta ja volyymia niin, että pidennykset sulautuvat hiustesi sekaan.

Miltä hiustenpidennysten laittaminen näyttää?

Se riippuu melko paljon valitsemastasi menetelmästä. Vaiheittainen menettely voi olla erilainen, mutta vaikutus on aina sama - tuuhea ja näyttävä kampaus.

Mikä menetelmä sinun sitten kannattaa valita? Jotkut eivät halua ei-invasiivisia käsittelyitä. Toiset valitsevat hiustenpidennykset, jotka eivät aiheuta vahinkoa omille hiuksille. Yhtä ihanteellista menetelmää ei ole olemassa, koska me kaikki haluamme erilaisia vaikutuksia. Jos et tiedä, minkä tekniikan valitsisit, kysy neuvoa kampaajaltasi - ammattilaisen neuvot helpottavat varmasti valintaa.

Hauska fakta: Hiustenpidennyslanka on enintään noin 60 sentin pituinen.

Luonnollisten menetelmien ystävät kehottavat kuitenkin suosimaan sellaisia vaihtoehtoja, jotka eivät vaadi tekohiuksen lisäämistä omien hiustesi joukkoon. On olemassa erilaisia hiusten kasvua stimuloivia menetelmiä, joiden avulla saat pitkät, tuuheat hiukset ilman kampaamossa käyntiä.

ERILAISET MENETELMÄT HIUSTENPIDENNYKSIIN

Kampaamot tarjoavat kymmeniä erilaisia menetelmiä hiustenpidennyksiin. Osa niistä on hyvin samankaltaisia, joten keskitymme yksinkertaistamisen vuoksi suosituimpiin menetelmiin.

1. Keratiini hiustenpidennykset

Hiusten pidentäminen keratiinisäikeillä on yksi suosituimmista hoidoista. Se tunnetaan myös nimellä sinettipidennys. Tässä tekniikassa keinotekoiset säikeet kiinnitetään keratiinilla, mikä vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta. Onhan keratiini hiusten luonnollinen ainesosa. Tämä menetelmä voidaan toteuttaa kahdella tavalla:

  • erityisellä kuumennetulla työkalulla noin 170 asteen lämpötilassa
  • keratiiniliimapistoolilla, jonka lämpötila on enintään 70 astetta

Kuinka kauan keratiinihiusten pidennykset kestävät? Kestävyys on nimenomaan tämän ratkaisun etu (pidennykset pysyvät noin 3-4 kuukautta). Sinun on kuitenkin käytävä huollattamassa pidennyksiä ajoittain, koska keratiini pidennykset kasvavat luonnollisten hiusten mukana.

2. Hairtalk Extensions

Tämä menetelmä on nopea ja vaivaton, koska silikoniteipit on erittäin helppo asentaa. Menetelmässä keinotekoiset hiusnauhat kiinnitetään yksittäisiin luonnollisiin hiussuortuviin tasaisesti. Teipit ovat niin lähellä ihoa, että ne ovat lähes huomaamattomia ja näkymättömiä. Hairtalkia suositellaan erityisesti hienoille hiuksille, jotka tarvitsevat välitöntä volyymia - silikoniteipit eivät rasita niitä liikaa. Teipit kiinnitetään jokaisen hiusosion ylä- ja alaosaan. Pidennykset kestävät parista viikosta jopa 9 kuukauteen, mutta niitä on huollettava kerran 8-12 viikossa. Yleisesti ottaen Hairtalkin pidennykset ovat varsin näppäriä, jos haluat pitää hiuksiasi sidottuina nutturalle tai poninhännälle, mutta se riippuu tietenkin täysin mieltymyksistäsi.

3. Ommellut hiustenpidennykset

Hairtalkin pidennyksistä on olemassa myös toisenlainen variaatio. Sen sijaan, että kiinnittäisit pidennykset liimalla, ne ommellaan hiuksiin. Kampaaja tekee vesiputouspunoksen (vapaisiin hiuksiin) ja ompelee teipit jokaisen punoksen alle. Ei lämpöä tai liimaa. Ommellut pidennykset eivät ole pitkäikäisiä, mikä on niiden suurin heikkous. Kaiken kukkuraksi pesurutiini on haastavampi, koska epäpuhtauksien ja punosten väliin kertyvien tuotteiden huuhtelu ei ole helppoa.

4. Japanilaiset punokset

Myös japanilaisessa menetelmässä käytetään punosta. Hiusten volyymi saavutetaan punomalla hiustenpidennykset oikeisiin hiuksiin. Synteettiset säikeet punotaan hiuksiin aivan niiden juuriin ja kiinnitetään hyvin ohuella, kirkkaalla kuminauhalla. Harmi vain, että punosten on oltava tiukkoja. Siksi japanilaisia hiustenpidennyksiä ei saisi käyttää kahta kuukautta kauempaa, jotta hiussolmukkeet eivät vaurioituisi.

5. Ultraääni hiustenpidennykset

Tätä tekniikkaa suositellaan niille, jotka haluavat välttää nimenomaan hiusten vaurioitumista. Pidennysten kiinnittämiseen käytetään kylmähiusta. Toisin sanottuna siinä käytetään työkalua, joka tuottaa sopivia aaltoja ja keratiinilla varustettuja kuteita, joka liimaa oikeat hiukset keinotekoisiin säikeisiin. Ultraäänipidennysten vaikutukset kestävät jopa kuusi kuukautta! Nämä pidennykset ovat tuskin havaittavissa ja vielä kaiken lisäksi pitkäkestoisia. Se on tosin hieman ristiriitainen menetelmä, sillä nautit niistä pitkään, mutta niiden poistaminen voi aiheuttaa hiusten vaurioitumista.

6. Laserhiustenpidennykset

Tämä menetelmät tunnetaan myös nimellä hairdreams tai infralight -hiustenpidennykset. Se on yksi pitkäkestoisista ja myös kalliimmista menetelmistä. Se toimii hienoille hiuksille, koska tekohiusten kiinnittäminen laserilla vastaa huomaamattomia pidennyksiä, jotka ovat kevyitä ja joustavia ja kestävät parhaimmillaan 4-6 kuukautta. Sen suurin etu on, että pidennykset käyttäytyvät kuin luonnolliset hiukset harjauksen, muotoilun ja pesurutiinin aikana, joten niitä on vaikea erottaa toisistaan. Valitettavasti laserhiustenpidennysten hinta on kuitenkin todella tyyris.

7. Putkihiustenpidennykset

Hieman suositumpi menetelmä kuin ommellut pidennykset. Tässä tapauksessa käytetään pieniä putkia, joilla kiinnitetään pieniä tekohiuskimpaleita samankokoisiin luonnollisiin hiusosioihin. Siitä on olemassa kaksi variaatiota:

  • kutisteputket tai shrinkies-hiustenpidennykset (kestävät noin puolitoista kuukautta)
  • kupariset putkihiustenpidennykset (kestävät noin kolme kuukautta)

8. Micro-Ring-hiustenpidennykset

Keinotekoisten säikeiden kiinnittäminen mikrorenkailla ei vaadi lämpöä, joten se ei aiheuta hiusvaurioita. Pienet tekohiusten osat kiinnitetään pienillä (alumiini-, kupari- tai pronssi-) renkailla - niiden koon on oltava hiustyypin ja -rakenteen mukainen. Jos pidennyksiin on lisätty silikonia, ne ovat isompia, mutta ne pitävät hiuksista paremmin kiinni ja ovat turvallisempia. Valitettavasti vain harvat kampaamot tarjoavat tätä hoitoa, koska se vaatii kampaajalta aivan erityistä taitoa. Voit käyttää mikrorengaspidennyksiä 3-4 kuukautta. Aluksi renkaat saattavat tuntua havaittavilta eivätkä ne ole kovin miellyttävät hiusten joukossa.

9. Silmukkahiustenpidennykset

Menettely on samanlainen kuin mikrorengaspidennysten kanssa, mutta silmukat ovat turvallisempia ja hygieenisempiä. Myös ne kestävät noin 3-4 kuukautta. Silmukkamenetelmä vie kampaajalta hyvin vähän aikaa ja vaivaa.

10. Injektiohiusten pidennys

Innovatiivinen menetelmä, jota suositellaan useimmiten kaljuuntumisen hoitoon ja ohentuvien hiusten korjaamiseksi. Kyseessä on ei-invasiivinen ja ei-kirurginen hoito, jossa hiukset implementoidaan ihoa jäljittelevään alustaan (se kiinnitetään päänahkaan erityisellä tuotteella). Luonnollisen näköinen vaikutus on menetelmän merkittävin etu - siinä käytetään yleensä luonnollisia hiustenpidennyksiä; koska pidennykset kiinnitetään tällä tavoin, niitä ei voi havaita eivätkä ne aiheuta ongelmia esimerkiksi muotoilun yhteydessä. Perusnauhat on vaihdettava vain kerran vuodessa! Valitettavasti menetelmän hinta on kuitenkin kallis, etkä voi valita tätä menetelmää, jos kamppailet psoriaasin, hilseen, jne. kanssa.

11. Verkkohiuspidennykset

Tämä on hieman halvempi menetelmä, mutta maksaa silti paljon. Siinä käytetään myös luonnollisia hiussäikeitä, jotka sopivat tietyn henkilön hiusten väriin, rakenteeseen ja pituuteen. Pidennykset kiinnitetään verkkoon, kun taas verkko kiinnitetään omiin hiuksiisi klipseillä. Vaikutus on luonnollinen; pidennysten käyttäminen on myös miellyttävää. Se on tarkoitettu etenkin kaljuuntuville ihmisille ja niille, jotka haluavat vain helppoa ja nopeaa vaihtelua hiustyyliinsä.

12. Clip-on/off -hiustenpidennykset

Lopuksi suosituin hiustenpidennys, jota hyödynnetään yleensä erityistilaisuuksissa - clip-on/off -pidennykset. Halvin, mutta myös epämukavin vaihtoehto. Keinotekoiset hiusnauhat kiinnitetään luonnollisiin hiuksiin klipseillä. Voit tehdä sen itse; tällaiset pidennykset on suunniteltu monikäyttöisiksi. Harmi, että vaikutukset eivät ole pitkäikäisiä. Tulos ei myöskään ole usein kovin luonnollinen. Klipsit saattavat olla havaittavissa (varsinkin kun sidot hiukset ylös), ja ne on otettava pois ennen nukkumista. Se on kuitenkin oivallinen ratkaisu yhdeksi päiväksi.

Kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät?

Kuten yllä kuvastuista menetelmistä varmasti huomasit, pidennysten käyttöikä riippuu valitusta menetelmästä. Voit valita kertakäyttöiset pidennykset tai käyttää niitä jopa kuusi kuukautta tai pidempään.

Voivatko ihmiset huomata, että käytät hiustenpidennyksiä?

Sekin riippuu täysin menetelmästä. Clip-on/off-, ompelu- tai Hairtalk-pidennykset ovat helpoimmin havaittavissa, varsinkin kun ne sidotaan kiinni. Injektio-, laser-, verkko- tai ultraäänipidennykset ovat vaihtoehdoista luonnollisimman näköiset. Mitä korkeampi hinta, sitä vaikeampi on erottaa pidennykset ja oikeat hiukset toisistaan.

Ovatko hiustenpidennykset turvallisia?

Tämä on hyvin yleinen kysymys muun muassa hiusblogeissa. Haluamme aina vastata, että se on kivuton ja ei-invasiivinen. Ja niin se onkin useimmissa tapauksissa. Kukaan ei kuitenkaan pysty kertomaan, miltä hiuksesi näyttävät muutaman kuukauden säännöllisesti tehtyjen hiustenpidennysten jälkeen. Aiheuttavatko hiustenpidennykset vahinkoa luonnollisille hiuksille? Valitettavasti totuus on surullinen. Monissa tapauksissa pidennykset heikentävät omia hiuksiasi ja nopeuttavat myös hiustenlähtöä. Useimmiten ohuet hiukset, jotka ovat jo valmiiksi hauraita, eivät kestä tätä käsittelyä. Keinotekoiset säikeet merkitsevät ylimääräistä painoa luonnollisille hiuksille ja saattavat heikentää hiussolmukkeita.

Kuinka paljon hiustenpidennykset maksavat?

Koska hiuspidennykset ovat hyvin suosittu hoito esimerkiksi julkkisten keskuudessa, sen hinta ei ole halpa. Varmastikaan kaikilla ei ole siihen varaa. Silti kustannukset vaihtelevat sen mukaan, minkä menetelmän valitset. Lisäksi hinnat vaihtelevat paljonkin eri kampaamojen välillä.

Hiustenpidennysten teettäminen kampaamossa on toisin sanottuna todella kallista. Kannattaakin miettiä vaihtoehtoisia keinoja, joilla hiuksiin voi lisätä volyymia ja pituutta kotona. Näin säästät rahaa, koska hankit vain välttämättömiä hiustuotteita.

HIUSTEN PIDENTÄMINEN KOTIKONSTEIN

Luonnolliset hiusten kasvukeinot ovat loistava vaihtoehto kalliille hiustenpidennyksille. Jos hiustenpidennysten hinnat kauhistuttavat, käänny kokeiltujen ja testattujen hiusöljyjen puoleen. Jos valitset kampauksesi tarpeisiin sopivan öljyn, se ei ainoastaan paranna hiustesi ulkonäköä. Se tehostaa myös hiusten kasvua, estää kaljuuntumista ja edistää uusien hiusten syntyä.

Hiusten ja hiuspohjan öljyhoito hiusten kasvun lisäämiseksi ei ole uutta. Monet naiset hyödyntävät luonnon antimia. Toisaalta kannattaa muistaa, että jotkut öljyt eivät sovellu hiusten kasvun tukemiseen. Tarvitset luonnollisia öljyjä (ei eteerisiä öljyjä), joita voidaan käyttää hiuspohjaan ja joilla on kasvua stimuloivia voimia, jotta ne vahvistavat hiuksia.

Risiiniöljy, takiaisöljy ja mäntyöljy ovat suosikkejamme.

Myös hiusöljyn oikean levitystavan valinnalla on merkitystä. Paras kotona käytettävä hiusten kasvutekniikka on öljyn levittäminen päänahkaan ja hierominen muutaman minuutin ajan. Voit kokeilla kuumaöljyhoitoa, koska kosteus ja lämpö parantavat ravinteiden imeytymistä ja tehostavat hoidon vaikutuksia.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Jojobaöljy
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö