Kesän vivahteet! Parhaimmat hiustyyli festivaaleille (ja paljon muuta)

Kesän vivahteet! Parhaimmat hiustyyli festivaaleille (ja paljon muuta)

Kesän festivaalit ovat sekoitus erilaisia tyylejä ja värejä. Festivaalien ihanteellisen kampauksen tulisi olla näennäisen huoleton, tehostettuna voimakkailla väreillä ja asusteilla, jotka sopivat muuhun tyyliisi. Tutustu nyt parhaisiin kampauksiin festivaaleille!

Aikoinaan festivaalit olivat vain tilaisuus kuunnella hyvää musiikkia. Nykyään ne ovat muuttumassa muotinäytöksiksi ja paikaksi, jossa luodaan uusia meikki- ja hiustrendejä. Tutustu parhaisiin kampauksiin festivaaleille ja ole trendikkäin festarikävijä tänä kesänä!

Tyylin ja värien festivaalit

Sinun ei tarvitse kuin katsoa inspiraatioita Instagramista nähdäksesi, että kesän tapahtumat ovat värien juhlaa ja tyylien sekoitusta. Taide kietoutuu näissä tapahtumissa uusimpiin trendeihin ja käyttökelpoiseen muotiin. Pelkkä asu ei ratkaise, vaan myös meikki, korut ja tietenkin festivaaliin sopiva kampaus, joka heijastaa täysin sen tunnelmaa. Festareiden osallistujille se on kuin ylimääräinen koru, kirsikka jokaisen festarityylin päällä.

PARHAAT KAMPAUKSET FESTAREILLE

Kunkin festivaalin henki tulee helpoimmin esiin oikealla kampauksella. Festivaalien kampaus voi olla värikäs, energinen, pörröinen, sotkuinen tai rohkeakin. Voit antaa hiuksillesi festivaalilookin sopivan ilmeen pinneillä, väreillä ja hiuskoristeilla. Ne täydentävät täydellisesti hippi-, boho- tai rock-tyyliä. Voit inspiroitua catwalkeilta löytyvistä kampauksista tai tarttua vuosien takaisiin trendeihin. Ainoa raja on oma mielikuvituksesi.

Etkö tiedä, millaisen kampauksen loihtisit seuraaville festareille? Kiinnitä huomiota tyylin lisäksi ennen kaikkea väreihin ja asusteisiin. Tässä tapauksessa vähemmän ei ole enemmän, vaan päinvastoin.

Festivaalikampaus - tärkeimmät trendit

LETIT

Festivaalien kaikkien kampausten joukossa kaikki versiot leteistä ovat aina hallitsevia. Tämän kampauksen suosio johtuu sen helppoudesta, vaikuttavasta ulkonäöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Voit törmätä kaikenlaisiin versioihin, kuten kalanruotoon, muodikkaisiin hollantilaisiin tai ranskalaisiin letteihin tai kolmen säikeen lettiin. Letti voi olla yksittäinen, symmetrinen kahdelta sivulta tai vain lisä kampaukseesi. Se voidaan aloittaa otsatukasta tai vain useista hiusosista, jotta kampaus korostuu entisestäänkin. Kannattaa muistaa, että festariversiossa letin on parasta olla hieman sotkuinen ja huolimaton, josta saa haarautua irtohiuksia ja säikeiden väliin voidaan kiinnittää kukkia ja koristeita.

NUTTURAT

Festivaalien ihanteellisen kampauksen on oltava näyttävä, ja sitä todellakin ovat nutturat. Kesän festareille sopii löysä, tuuhea nuttura ja kasvoja kehystävät irtohiukset tai otsatukka. Hyvä pohja nutturalle ovat laineet, joiden ansiosta se näyttää vieläkin tyrmäävämmältä. Jos aiot sitoa hiukset festivaalia varten nutturalle, meillä on tarjota sinulle useita vaihtoehtoja - sotkuinen nuttura päälaella, tuplanuttura, ranskalainen nuttura, samurainuttura, jonka alaosassa on huolimattomia irtohiuksia, tai letillä koristettu nuttura. Antaaksesi sille luonnetta voit kiinnittää siihen kukkia, kietoa siihen värikkäitä nauhoja tai huivin ja jopa peittää sen glitterisuihkeella.

PONINHÄNNÄT

Voit myös innostua poninhännistä! Vaikka tavallinen poninhäntä voi tuntua liian tylsältä festivaalikampaukseksi, yhdistettynä ranskalaiseen lettiin tai värikkäisiin asusteisiin siitä tulee kerrassaan upea. Helposti tehtävät poninhännät ovat loistava vaihtoehto vapaille hiuksille ja nutturoille - toisaalta hiukset on kerätty ja pois kasvoilta, ja toisaalta osa hiuksista putoaa löysästi olkapäille. Festarikampaukset tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia, vaikka valitsisitkin tavallisen poninhännän. Voit tehdä siitä tiukan, laskea sen hieman alemmas tai asetella sen lähellä niskan takaosaan. Muista kuitenkin, että se näyttää parhaalta hyvin pitkissä hiuksissa, tai jos käytät hiustenpidennyksiä.

LAINEET

Mielellään vapaaksi hiuksensa jättäviä festarikävijöitä voivat houkutella hienovaraiset kiharat tai laineet. Festivaalikampauksissa on oltava runsaasti volyymia, minkä vuoksi hiuksia on nostettava juurista vaahtomuovilla tai erityisellä puuterilla ja kuivattava suuren, pyöreän harjana avulla ennen muotoilua. Jos haluat antaa kampaukselle väljyyttä, voit pyöritellä sormillasi hiusten juuria, puristaa hiukan kevyttä öljyä tai suihkuttaa hiuksiin lakkaa. Tarkoituksena ei ole jättää hiuksia litteiksi, vaan antaa niille kohotettu vaikutus. Festivaaleilla laineikkaat hiukset näyttävät loistavilta sellaisenaan, mutta ne sopivat erinomaisesti myös muuhun käyttötarkoitukseen. Hienovaraiset laineet ovat paras pohja juhlakampauksille.

Festivaalikampaus - väripaletti

Hiusten väri on äärimmäisen tärkeä kampauksen ulkonäön kannalta. Festivaalikampausten kohdalla se on erityisen tärkeää, sillä jokainen kesäjuhlien stailaus ulkoilmassa perustuu rohkeaan yhdistelyyn ja värien kanssa leikkimiseen. Voit vapaasti yhdistellä ja värjätä kaikki hiuksesi, luoda ombre-efektin, sateenkaaren tai värjätä vain yksittäisiä säikeitä, esimerkiksi tuomaan vaihtelua ja parantamaan letin ulkonäköä. Mikä hiusväri sopii festivaaleille parhaiten?

  • Pastellisävyt (useimmiten) vaaleanpunaisen, sinisen ja violetin sävyt
  • Hyvin vaaleisiin hiuskiin sinisen, harmaan tai valkoisen sävyt
  • Holografiset tai sateenkaaren sävyt

Jos et halua pitkäksi aikaa vaaleanpunaisia hiuksia, käytä hiusliitua tai -värisuihketta - vaikutukset ovat näin vain väliaikaisia.

Festivaalikampaukset - asusteet

Hiusseppeleet - sopivin lisä festivaalikampaukseen. Hippi-tyylejä täydentävät täydellisesti elävistä tai keinotekoisista kasveista tehdyt seppeleet. Jälkimmäiset sopivat paremmin festivaaleille niiden kestävyyden vuoksi. Seppele voi olla hyvin näyttävä tai herkkä, sitä voidaan kantaa päässä tai hiuksiin käsin letitetyn kukkaköynnöksen muodossa. Se tuo keveyttä jokaiseen tyyliin.

•  Hiuskukat - yksittäisiä kukkia voidaan myös sulauttaa kauniisti osaksi kampausta. Mielenkiintoista festarikampausta voi lisäksi varioida pelkällä kukalla, joka on kiinnitetty esimerkiksi korvan taakse tai hiusten latvoihin. Tällainen lisäys tekee koko lookista naisellisemman.

Otsanauhat - jos hiuksiin laitettava seppele ei sovi asuun, otsanauha on myös hyvä vaihtoehto. Se voidaan myös koristella kukilla, siinä voi olla kukkakuvioita ja luonnollisia värejä. Mutta se voi olla myös pitsiä tai nyörejä, ja silloin se sopii paremmin boho-tyyliin. Päänauha on loistava lisä festivaalikampaukseen, mutta sen on oltava koristeltu ja täydellisesti sopiva kampauksen ja asun tyyliin.

Huivit - monissa tapauksissa hiuspanta ja seppele eivät anna sellaisia mahdollisuuksia kuin huivi. Rock bandana tai tyttömäinen silkkihuivi sopivat paremmin hiuksiin. Niillä voi luoda pin-up-tyylisen nauhan, sitoa huivin tyylikkään nutturan koristeeksi tai poninhännän ympärille tai jopa letittää sen hiusten joukkoon antamaan niille mielenkiintoisemman ilmeen.

Hiuskorut - tämä on lisäys täydelliseen festarilookiin, varsinkin jos suunnittelet boho-tyyli. Kauniit ketjut, jotka putoavat löysästi hiuksien päälle, korut, nastat tai hiuslenkit timanteilla koristeltuina; kaikki nämä sopivat festareille. Hiukset ovat niin kiitollinen materiaali, että niihin voi laittaa kaikkea. Korut voivat olla vain lisä tai toimia esimerkiksi hiuspantana.

• Värikkäät nauhat - aina kun et oikein tiedä, miten muotoilla hiuksesi festivaalia varten tai sinulla ei ole aikaa aikaa vieviin päivityksiin, nauhat voivat olla avuksi. Kiinnitä ne vain yksittäisiin hiuksiin, ja jopa vapaana olevat hiukset saavat uuden ilmeen. Ruskean sävyiset nauhat sopivat hyvin maalaismaisemiin, ja värikkäät täydentävät täydellisesti hippikampauksia. Voit käsitellä niitä värikkäinä korostuksina tai yksityiskohtina kampauksessasi.

• Hiustatuoinnit - metallisia tatuointeja voi käyttää kehon lisäksi myös hiuksissa. Tämän tyyppinen koristelu sopii täydellisesti festivaalitrendeihin. Lisäksi ne sopivat lähes mihin tahansa muotoiluun ja näyttävät hämmästyttävän tehokkailta. Hiustatuoinnissa voi olla geometrisia, itämaisia tai kukkaisia kuvioita kullan ja hopean sävyissä. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto suorille hiuksille tai tyylikkäille kampauksille. Valitettavasti tällainen tatuointi menettää alkuperäisen ulkonäkönsä, jos kiharrat hiuksesi.

Mitä kosmetiikkaa käyttää festivaalilookiin?

Hiusten valmisteleminen siihen, mikä niitä odottaa festivaaleilla, vaatii tietysti sopivan kosmetiikan käyttöä. Tuotteet, jotka suojaavat auringolta, tuulelta ja pölyltä, ovat välttämättömiä. Teksturoiva kosmetiikka, joka lisää volyymia ja väriä, ovat myös hyödyllisiä. Mitä hiuskosmetiikkaa kannattaa ottaa mukaan festivaaleille?

• Hiusöljy - tämä on perusvaihe, jos haluat, että festivaalikampaus näyttää hyvältä eikä sillä ole huonoa vaikutusta hiusten kuntoon. Useimmat öljyt sisältävät luonnollisia UV-suodattimia, joten ne suojaavat hiuksia auringolta. Ne auttavat myös hiusten muotoilussa, lisäävät keveyttä ja joustavuutta sekä korostavat kiharaa. Kevyttä hiusöljyä kannattaa sekoittaa luomiväreihin ja kantaa mukana; hiuksiin hierottuna se estää hiusten putoilua ja tekee niistä valoa heijastavia.

• Lämpövesi - voidaan käyttää sumutteena, joka antaa hiuksille täydellisen nesteytyksen ja ravitsemuksen myös vaikeissa olosuhteissa. Runsaasti arvokkaita ainesosia sisältävä lämpövesi antaa hiuksillesi pehmeyttä, sileyttä ja kiiltoa.

• Merisuola - se auttaa saavuttamaan hiuksiin laineikkaan vaikutuksen, joka on yksi festivaalin mielenkiintoisimmista kampauksista. Merisuolaan perustuvia suihkeita voidaan käsitellä kuin sumutetta, joka on suihkutettava hiuksiin ja hierottava sitten viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi. Vaikutus kestää pidempään ohuissa hiuksissa. On syytä muistaa, että (arvokkaista ominaisuuksistaan huolimatta) liiallisissa määrin käytetty merisuola voi vahingoittaa hiuksia, kuivattaa niitä, aiheuttaa pörröisyyttä ja lisätä elottomuutta.

• Hiusliitu - hiusten värjäys liidulla on täydellinen vaihtoehto musiikkifestivaaleille. Niin sanottu liituhiukset ovat hiuksia, joissa on epätavallisia, hyvin rohkeita värejä, jotka saadaan aikaan väliaikaisen hiusvärin avulla. Hiusliitua on helppo käyttää, se on helppo pestä pois ensimmäisellä pesukerralla ja sen avulla voit värjätä vaikka koko hiuksesi, valitut osat tai vain luoda raitoja haluamallasi värillä.

• Väriainesuihke - aivan kuten hiusliitu, on olemassa väriainesuihkeita, joita voi ostaa useimmista kauneusmyymälöistä. Festareiden ystävät rakastavat tätä tuotetta, koska se värjää hiukset väliaikaisesti, levittyy helposti, ei satu ja poistuu yhden pesun jälkeen. Suihkeessa olevia hiusvärejä on saatavilla monissa sävyissä, vaaleille ja ruskeille.

• Kuivashampoo - on kätevä, ja sen avulla voit hallita hiuksia, joilla on tapana rasvoittua nopeammin kesäaikaan. Jos haluat virkistää hiuksesi nopeasti, käytä kuivashampoota ja työstä ylimääräinen tuote pois sormillasi. Lisäksi tämä tekniikka antaa festivaalikampaukselle haluttua volyymia.

KESÄN FESTARIT

Mistä ideaa kampaukseen festivaaleille?

Yksi suosituimmista on The Coachella Valley Music and Arts Festival - vuosittainen musiikki- ja taidefestivaali, joka järjestetään Empire Polo Clubilla Indiossa, Kaliforniassa, joka sijaitsee Inland Empiren Coachella Valleyssa Coloradon autiomaassa jo yli 20 vuoden ajan! Kyseessä on alansa suurin musiikkifestivaali Yhdysvalloissa. Ei ihme, että tapahtumaan saapuu joukoittain julkkiksia ja bloggaajia ympäri maailmaa. Coachella-festivaali antaa sinulle mahdollisuuden näyttää itsesi ja tulla uudeksi trendinikkariksi.

Onneksi mahdollisuuksia näyttää itseäsi on paljon muitakin. Musiikkifestivaaleja samankaltaisessa ilmastossa ovat esimerkiksi Lollapalooza Chicagossa, Bottlerock Napa Valleyssa Kaliforniassa ja Hangout Music Festival Gulf Shoren rannalla Alabamassa. Eurooppalaiset voivat mennä lähempänä sijaitseville musiikkifestivaaleille, kuten Bonnaroo Music & Arts Festival Manchesterissa, Primavera Sound Barcelonassa, Tomorrowland Belgiassa tai Open'er Festival, Orange Warsaw Festival tai OFF Festival Puolassa.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Hiusnaamio keratiinilla
Risiiniöljy
Jojobaöljy
Arganöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö