Kauniit, ohuet hiukseni - Parhaat hiusleikkaukset ja muotoiluvinkit

Kauniit, ohuet hiukseni - Parhaat hiusleikkaukset ja muotoiluvinkit

Ohuet hiukset eivät ole maailmanloppu.

On totta, ettet voi valita mitä tahansa hiusmallia, mutta voit valita monista upeista hiusleikkauksista.

Yllättyisit siitä määrästä musiikki- tai elokuvatähtiä, joilla on hiuksissaan vähän volyymia ja paksuutta. Silti he näyttävät upeilta juhlissa, valokuvausistunnoissa ja elokuvakuvauksissa.

Oikea hiusleikkaus, hyvä kampaus ja joukko helppoja niksejä (bloggerien, vloggaajien ja kampaajien suosittelemia) ovat heidän salaisuutensa.

Jos ohuet, latteat hiukset vaivaavat myös sinua - olet oikeassa paikassa.

Olemme koonneet yhteen parhaimmat ja upeimmat hiusleikkaukset ja tyylit ohuille hiuksille. Jälkiruoaksi saat kourallisen hyödyllisiä ja ovelia niksejä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden nauttia jatkuvasti kauniista hiusmuodosta. Tulet rakastumaan vihdoin ohuisiin hiuksiisi.

TOP 10 parhaat hiusleikkaukset ohuille ja hienoille hiuksille

1. Klassinen polkka otsatukalla

Ajaton kampaus, joka oli, on ja tulee olemaan aina muodissa. Muotikuningatar Anna Wintour, brittiläisen Vogue-lehden päätoimittaja, on ehdottomasti lisännyt sen suosiota. Hän on omaa luokkaansa. Hänen virheetön ja tyylikäs kampauksensa sopii jokaiseen asuun. Lyhyt polkka otsatukalla tulisi ulottua leuan linjalle. Tämän hiustyylin ansiosta saat heti runsaasti volyymia ja täydellisen ilmeen. Anna Wintourilla on suora otsatukka, mutta voit myös valita sivulle käännetyn otsatukan rikkoaksesi yksitoikkoisuutta ja antaaksesi sille twistin.

2. Klassinen polkka ilman otsatukkaa

Tämä on selvästi erilainen versio edellisestä hiustyylistä. Tämä versio ei sisällä otsatukkaa. Pituus on sinun päätettävissäsi - voit valita leuan mittaisen polkan tai tehdä siitä pidemmän, jolloin latvat kihartuvat kauniisti. Saadaksesi runsautta ja tiheyttä, älä kerrostuta hiuksiasi etuosasta. Kerroksellinen polkka on täydellinen valinta ohuille hiuksille, antaen sille maksimaalisen volyymin sekä se on helposti muotoiltavissa.

3. Tylppä polkka

Se on yksi vaikuttavimmista kampauksista tällä kaudella. Yksi pituus tekee hiuksista vahvat, terveet ja runsaat. Tylppä polkka on yksi Kim Kardashianin suosikeista. Se tekee ohuista hiuksista todella upean näköiset, riippumatta hiusten väristä, tekstuurista tai iästä.

4. Lob - pitkä polkka

Ohuet, hauraat hiukset sopivat lobille - pidemmälle versiolle polkasta. Se on todella palkitseva, kun kyseessä on kampausrutiini. Hiukset ovat hieman lyhyemmät takana, jolloin se muistuttaa hieman kirjainta A. Hiukset ovat takana lyhyet ja saavat asteittain pituutta edessä saadakseen aikaan olkapäiden pituiset tai pidemmät hiukset.

5. Shag

Jos hiuksesi yltävät olkapäille, hemmottele itseäsi kampauksella, joka hallitsi 70- ja 80-lukuja. Tarkoitan shagia - hiukset kerrostetaan ja ne (täytyy!) olla sekaisin, usein terävällä, rohkealla otsatukalla. Meg Ryan teki kampauksesta suositun elokuvassa "Kun Harry tapasi Sallyn". Se antaa sinulle "juuri sängystä noussut" -ilmeen, joten muotoilu ei ole lainkaan vaikeaa. Suihkuta hieman muotoilutuotetta hiuksiin ja... sotke hiukset. Shag näyttää parhaalta, kun annat hiustesi kuivua ilmavasti. Ohuet hiukset taipuvat pörröisiksi, joten voit hieroa hiusten latvoihin joitain luonnollisia öljyjä (maracuja-öljy on yksi parhaista anti-pörröisistä öljyistä, pitäen hiusten latvat terveinä ja estäen ikääntymistä) virheettömän ilmeen saavuttamiseksi.

6. Luonnollinen balayage ja raidat hienoille hiuksille

Kirkkaat heijastukset saavat hiukset näyttämään täyteläisemmiltä ja tiheämmiltä valon ja varjon leikin ansiosta. Hiusten tilavuus kaksinkertaistuu. Raidat korostavat yksittäisiä hiusten osia. Jos hiuksesi eivät ole kerrostettuja, hienovaraiset raidat pitävät tasaisen ja lattean hiuksen ilmeen loitolla. Avainasia on tehdä sävyistä hienovaraisia ja pehmeitä, mieluiten samassa väriskaalassa.

7. Volyymia antava otsatukka

Se on hyvä valinta tytöille, jotka yrittävät kasvattaa hiuksiaan pitkiksi ja huolehtivat ohuista ja matalavolyymisista hiuksistaan. Jos olet yksi heistä, "omista" hiukset etuosassa ja leikkaa ne suoraan tai vinosti otsatukaksi. Se antaa vaikutelman täyteläisestä ja runsaasta hiusmuodosta. Vaaleat raidat toimivat myös täällä, lisäten samalla muotoa ja tiheyttä.

8. Pehmeät laineet

Pelastaja pitkälle polkalle, olkapäiden mittaisille tai hieman pidemmille hiuksille, jotka eivät ole kerrostettuja. Hienovaraiset laineet kaventavat kasvojen piirteitä ja lisäävät volyymia hiuksille. Muotoilurutiini on helppoa kuin leikki - hiero hiuksiin muotoiluvaahtoa (esimerkiksi tuotetta, joka on suunniteltu ohuille hiuksille, lisäämään tilavuutta) tai suihkuta hienovaraista muotoiluvoidetta.

9. Leikkaa hiukset suoraksi

Vältä teräviä kerrostuksia, koska ne voimistavat vaikutelmaa ohentuvista hiuksista. Kerrostetut hiukset menettävät nopeasti tilavuutensa, joten saat litteän kampauksen. Muista, että ohuet hiukset ja kerrostukset eivät ole täydellinen yhdistelmä. Miksi? Muotoillessa hiukset putoavat raskaasti olkapäille tai (toisinpäin), jolloin saat lennokkaita hiuksia. Jopa pitkät ja ohuet hiukset voivat näyttää mukavilta ja runsailta - jos niitä ei ole kerrostettu.

10. Korkea poninhäntä

Poninhäntä on klassinen parhaimmassa mahdollisessa muodossa. Poninhäntä ei koskaan mene pois muodista. Tee siitä löysä ja sotkuinen saadaksesi volyymia. Kevyt takakampaaminen lisää myös hieman muotoa. Nostaksesi tyveä voit käyttää suuria hiusrullia tai hieroa hiusjauhetta ennen poninhännän tekemistä. Tämänkaltaisen pohjustuksen jälkeen voit tehdä poninhännän tai sotkuisen nutturan.

11. Pull Through -letti

Feikki letti - pull through -letti - on helppo tapa saada runsas hiusmuotoilu. Ohuet hiuksesi tulevat rakastamaan sitä. Letitä kolme tavallista poninhäntää löysäksi, täysletiksi. Verkkokuvat ja ohjeet näyttävät, miten pull through -letti tehdään vaivattomasti. Naiset, joilla on pitkät ja ohuet hiukset, tulevat varmasti rakastamaan tuloksia. Mitä pidemmät hiukset, sitä kauniimpi letti.

12. Sekainen pixie-leikkaus

Se on uusi ulottuvuus lyhyille hiuksille - rohkea pixie-leikkaus faneille. Hiukset ovat kerroksittain eri pituisia saadakseen volyymia. Toinen tärkeä asia on, ettet tee siitä sileää. Sen sijaan kohota hiukset kevyesti sormin sotkuisen mutta hienovaraisen ilmeen saamiseksi. Ohuimmatkin hiukset saavat näin muotoa ja tiheyttä.

Kuinka paksuntaa ja hoitaa ohuita hiuksia?

Tutustu muutamiin kokeiltuihin ja testattuihin nikseihin, jotka lisäävät volyymia hienolle hiukselle, jotka ovat vaativat, herkät, pörröiset ja helposti alas taipuvat.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 1: keratiini

Tämä hiusten luonnollinen rakennusaine huuhtoutuu pois vääränlaisen hiustenhoidon vuoksi. Korvataksesi keratiinin hiuksissasi, voit mennä kampaamoon hiuksia silottavaan keratiinihoitoon. Tällä tavoin ravitset hiuskuituja ja vahvistat hiuksen rakennetta. Käytä päivittäin keratiinia sisältävää shampoota, joka ei sisällä parabeeneja tai aineita kuten SLS.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 2: nukkuminen korkealla letillä

Jos haluat hiustesi olevan täynnä volyymia ja helposti muotoiltavia heti herätessäsi, tee letti aloittaen pään päältä. Älä letitä hiuksiasi liian tiukalle; kallista päätäsi kevyesti letittäessäsi. Tämä nostaa hiusten tyveä yön aikana, joten letin avaamisen jälkeen hiukset säilyvät volyymikkaina pitkään.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 3: hiuspuuteri

Levitä hiusten tyveen hieman hiuspuuteria ja hiero hiuspohjaa sekä hiuksia kevyesti. Tällä tavoin nostat hiusten tyveä luoden upeaa volyymia ja rakennetta hiuksille.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 4: vaahtoutuva hoitoaine

Hienot hiukset eivät pidä raskaista naamioista ja hoitoaineista. Säilyttääksesi volyymin, ravinteet ja suojan, valitse vaahtoutuva hoitoaine. Se ei ainoastaan tarjoa arvokkaita ainesosia hiuksille, vaan helpottaa myös muotoilua ilman hiuksia latistavaa vaikutusta. Parhaat vaahtoutuvat hoitoaineet antavat kiiltoa ja suojaavat haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 5: hiusöljyt

Valitessasi oikean öljyn hiustyypillesi, se voi tehdä hiuksistasi pehmeät, hehkuvat ja kimmoisat lukiten samalla kosteuden sisään. Kylmäpuristettu ja puhdistamaton makadamiaöljy sopii erityisesti hyvin ohuille hiuksille. Sitä kutsutaan häviäväksi öljyksi, koska se imeytyy täysin hiuksiin aiheuttamatta liiallista latistumista. Makadamiaöljy suojaa ohuita hiuksia kuivumiselta, tekee niistä helposti käsiteltävät, vähentää pörröisyyttä ja kevyesti antaa muotoa, tarjoten lämpösuojan.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 6: fööni ja kiharrin

Hiusten kuivaaminen pään alaspäin on niksi, jonka tietävät kaikki hienoista hiuksista kärsivät naiset. Harvat kuitenkin tietävät, että kihartava fööni antaa parhaan volyymin hiuksille. Paras vaihtoehto on sellainen, jossa on ionitoiminto. Kääri hiukset kuivaajan pyörivälle harjalle ja käytä viileää tai kylmää ilmavirtaa. Näin saat nostettua hiusten tyveä lisäten volyymia hiuksiin. Viileä ilma kiinnittää kampauksen ja sulkee hiussuomut, antaen lisää kiiltoa ja sileyttä.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 7: hiusten kääntäminen

Välttääksesi litteät ja elottomat hiukset, älä jää yhteen kampaukseen kiinni. Kokeile erilaisia tyylejä. Hiusten kääntäminen toiselle puolelle voi olla pelin muuttava niksi. Vaihtamalla hiusten jakausta hiukset saavat kevyen nosteen eivätkä totu yhteen tyyliin.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 8: hiuspohjan hieronta

Hiusten öljyhoito on hyvä hetki hieroa hiuspohjaa (parantaaksesi verenkiertoa, hieman nostaa tyveä ja stimuloidaksesi hiustuppoja). Hiuspohjan hieronta lisää volyymia hiuksille ja varmistaa paremman verenkierron, jotta talia ei kertyisi päänahkaan nopeasti (valitettavasti liiallinen talin muodostuminen on hankalaa ohuille hiuksille). Lisäksi voit hieroa hiuspohjaa levittäessäsi hiuspuuteria tai hiuspohjan hoitoaineita.

Ohuet hiukset – salaisuus numero 9: hiusten huuhtelu etikalla

Balsamit, naamiot ja hoitoaineet eivät toimi ohuille hiuksille. Ravitaksesi hentoja hiuksia ja sulkeaksesi hiussuomuja, käytä hiushuuhdetta (esim. omenaviinietikkaa tai vadelmaviinietikkaa) jokaisen pesun jälkeen. Se tasapainottaa hiuspohjan pH-arvon, lisää hiusten kiiltoa ja kesyttää sähköisyyttä, joten ohuet hiuksesi eivät ole pörröiset tai staattiset. Sopiva hiuspohjan hoitoneste on hyvä valinta, jos hiuksesi ovat ohuet – se vahvistaa hiuksia ja pitää hiuspohjan pH-arvon tasapainossa.

Voit jakaa mielipiteesi artikkelista kanssamme.


Kommentit: #0


Lisää kommenttisi. Se julkaistaan moderaattorin hyväksynnän jälkeen.
Risiiniöljy
Hiusnaamio keratiinilla
Arganöljy
Jojobaöljy
Lämpösuojasuihke
Kasvoseerumi retinolilla
Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten evästeitä ulkoisten työkalujen hyödyntämiseksi. Jos käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään vain välttämättömiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia milloin tahansa. Annatko suostumuksesi kaikkien evästeiden käyttöön?

Tietosuojakäytäntö